Петев: Онези, които ме съблякоха да кажат кой ги прати

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Петев: Онези, които ме съблякоха да кажат кой ги прати

Мнениеот veselinsk » 30 юни 2015 09:36

Yoda_ написа:
Пак повтарям : ДПС и Пеевски НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЛЕВСКИ, а дори и да имаха, какво от това ?

Изображение Изображение Изображение
Изображение

bliznaka
Контакти:

Мнениеот bliznaka » 30 юни 2015 10:02

Случката с Петев е петно за клуба. Незнам дали Петев беше подходящ избор но и нека наистина качулките си кажат кой ги прати, тъкмо ще ни станат някои нещата, които се случиха и последната седмица. Защо ли ми се струва, че зад целия театър е стоял Тонев?

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 30 юни 2015 10:16

veselinsk написа:
Yoda_ написа:
Пак повтарям : ДПС и Пеевски НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЛЕВСКИ, а дори и да имаха, какво от това ?

Изображение Изображение Изображение

:lol:
Може да го напишеш още по-голямо, и за по внушително, да го направиш червено, все ми е тая !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 30 юни 2015 11:11

Всичко е в миналото, Батков и феновете ако толкова милееха за клуба щяха да си купят акциите, като не си купихте акции в доволно количество сега нямате право да говорите Пеевски ли държи клуба и Бойко ли е пратил Тонев да управлява. Само Левски! червените да си коментират техния отбор че оня с криминално внесената канцерогенна захар от чернобил е много по-голям вредител от тези които изброяват!!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2015 11:25

Кой ги е пратил :? :? Амиии.... :lol: :lol:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 30 юни 2015 12:47

sandi74 написа:Събличай :idea: Този физкултурник Петев кой го брои за треньор :?: Той да се радва ,че не го оставиха само по клин и палци :idea: :!: :mrgreen: :lol:Ама и това не е късно да стане като го съблекат в комплект заедно с третокласните поп-фолк гърли и нискоразредните манекенки от трупата наречена бг национален отбор по футбол на които преподава уроци по балет и синхронно плуване. :mrgreen: :lol:

Еххх Санди, Санди доказан лайк си ти ;)
Колко нещо си изписал и само едно нещо се разбра, че от футбол не разбираш
В началото на първенството, ти казах, че БЕРОЕ ще стане шампион - не познах, станахме втори, а ти до 10 кръг се еб*ваше с БЕРОЕ и се помазваше на турските фенки на лудогорец ...БЕРОЕ започна да дърпа напред .. започна да хвалиш БЕРОЕ взе да плюеш лудогорец... Ние в СТАРА ЗАГОРА на това му казваме пу*ьо ей такъв си ти Ходи си на гей парадите и стига писа по форумите ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 юни 2015 16:01

Никой не ги прати, акъла име толкова и продължават с простотиите си!Тези които ги търпят и хвалят, те са виновни!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2015 11:46

Ще кажат ако ги пита някой. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 01 юли 2015 15:04

zuekaa написа:
sandi74 написа:Събличай :idea: Този физкултурник Петев кой го брои за треньор :?: Той да се радва ,че не го оставиха само по клин и палци :idea: :!: :mrgreen: :lol:Ама и това не е късно да стане като го съблекат в комплект заедно с третокласните поп-фолк гърли и нискоразредните манекенки от трупата наречена бг национален отбор по футбол на които преподава уроци по балет и синхронно плуване. :mrgreen: :lol:

Еххх Санди, Санди доказан лайк си ти ;)
Колко нещо си изписал и само едно нещо се разбра, че от футбол не разбираш
В началото на първенството, ти казах, че БЕРОЕ ще стане шампион - не познах, станахме втори, а ти до 10 кръг се еб*ваше с БЕРОЕ и се помазваше на турските фенки на лудогорец ...БЕРОЕ започна да дърпа напред .. започна да хвалиш БЕРОЕ взе да плюеш лудогорец... Ние в СТАРА ЗАГОРА на това му казваме пу*ьо ей такъв си ти Ходи си на гей парадите и стига писа по форумите ;)

Така е. Плюеше, а после се подмазваше.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2015 01:44

Господ ги прати.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Футбол - България”