Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Първи дни в клуба, първи грешни стъпки...

Мнениеот Teo » 29 юни 2015 22:41

viroglav написа:Първо, В.Илиев никъде не е казал ЗАЩО не му е подновен договора! Казва само, че НЕ МУ Е ПОДНОВЕН договора от Гриша Ганчев... Ами, ако е поискал едни 10-15к месечно какво правим?!? Няма кой да му дава такива пари в ЦСКА вече. Или може би да бъде преназначен в отдел "покупко/продажби", с каквото се занимаваше от Нова година насам ли?!?

Истината с Вальо ще излезе тия дни... а парите са най-малкия проблем тук. :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юни 2015 22:44

dafquezz написа:
BRF написа:Защо да е грешка?Каква е тая тема?Преценили са,че не им трябва Вальо Илиев,да е жив и здрав!Пожелаваме му успех!Кой трябва да му каже,че не го иска?Може и Янев да не го иска!Ганчев трябва ли да се обяснява на всеки футболист ,пък било то и Вальо Илиев!Като стане въпрос за заплати-са професионалисти,пък Клуба трябва да ги държи на работа защото са легенди!?
п.п Винаги много съм се кефил на раздаването на Вальо,на пламът в очите му!

Кажи ми честно бе човек, ама честно, прочете ли докрай първото мнение в темата, прочете ли следващите ми 769 мнения в темата, в които пише едно и също, в едно от тях - с големи букви?
Начинът е проблема, колега, НАЧИНЪТ, разбираш ли? Един път го викаш да преговаря, после се скриваш като последна пyтка и през трети човек му казваш, че предпочиташ известен (не от днес) предател пред него. Това е капитан, и ДА, като такъв, редно е нещата да му се обяснят ЛИЧНО! Поне това е моето мнение. Не призовавам на всяка цена да се държи Илиев в отбора до 60 годишна възраст. Дано сега си разбрал.

Ама и ти не знаеш какво искаш!Викнали са го да му обяснят ЛИЧНО,а не по телефона да му кажат :няма да ни трябваш!Не знам какви са му били и желанията за заплата!Можеше просто да каже:Няма да играя в ЦСКА следващия сезон,успех на Клуба!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2015 22:45

dafquezz написа:Еми ако смятате, че това е правилния начин един отбор да се отнесе с дългогодишния си капитан, и основанието ви е "наби Фуртадо, а и едни хора казаха едни неща за него", ОК, сигурно сте прави. Лудогорец нямаше начин да ни бият, ако не бяха пробили Вальо, просто от 5:0 нагоре не им мърдаше, такъв неземен тим имахме...
Явно аз имам някакви сбъркани разбирания. Лека вечер на всички.

Интервю на Крум Янев.Датата е 5 март 2008-ма
Нарече Валентин Илиев, Велизар Димитров и Йордан Тодоров групата на Шаро. Още ли ги обвиняваш за всички издънки на ЦСКА?
- Вальо, Вили и Данчо си останаха групата на Шаро. Всички интриги и бойкоти идваха от тях!
Значи си държиш на думата?
- Да. Ама те вече се пръснаха.
Засега само Илиев напусна окончателно?
- Той есента игра добре. Но прекалиха с тия групички, които създаваха в ЦСКА.
Тримата ли са тарторите на ЦСКА?
- Те бяха и си остават тарторите на ЦСКА.
Случайно ли Стойчо Младенов разреши да продадат точно групата на Шаро? Дали не иска да ги разкара?
- Ами той си знае за тях. Те са му обеца на ухото.
Ти ли го предупреди, че Вили, Вальо и Данчо му мътят водата?
- Защо аз да го предупреждавам? Той ще прочете в пресата това, което съм казал. Стойчо има мнение по въпроса. С него сме единодушни.

И други доста интересни неща:
Дучето намекна, че ако изпуснат пак титлата, ще ги хвърлят от телевизионната кула?
- Аз това не мога да си го помисля, че ще стане
Кое не можеш да си помислиш? Че ще изтърват титлата или че ще ги хвърлят от кулата?
- Че ще изпуснат титлата.
Ама по-миналата година баш така стана?
- Тогава Божков нареди на Орманджиев да продават мачовете.

Също доста интересни неща...
Вестниците тиражираха сделката на Еромоигбе за 2 млн евро ?
- Ти да не би да вярваш на вестниците? С такива "трансфери" си перат парите. Пада голяма перачка.
Нещо имаш карез на спортната преса?
- Ами написаха, че Гунди вкарал първия гол на "Уембли". А Бербатов бил отбелязал за сефте официално попадение.
Не е ли така?
- Това е лъжа. Първите голове на "Уембли" вкарахме аз и покойният Георги Димитров - Червения.
Голове ли?
- Ами, да. Двамата вкарахме три гола на "Уембли". Аз два и той - един. Това стана в официална среща. На олимпийската квалификация Англия - България. Мачът завърши 3:3.
Ти или Червения се разписа пръв на "Уембли"?
- Вече ни си спомням. 52 години минаха оттогава.

И ВНИМАНИЕ !!!!!!!!!!!!! 3 месеца преди лиценза !
Кой издържа ЦСКА?
- Индиецът нищо не дава. Аз се чудя Томов как работи.
Казват, че де факто той крепи ЦСКА с разни комбинации?
- Откъде намира за ЦСКА? Бърка ли някъде? Банка ли има? Говорят против него това онова. Но откъде вади пари? Извор да беше, щеше да пресъхне. ЦСКА на месец има поне един милион лева разходи.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 29 юни 2015 22:45

Teo написа:
viroglav написа:Първо, В.Илиев никъде не е казал ЗАЩО не му е подновен договора! Казва само, че НЕ МУ Е ПОДНОВЕН договора от Гриша Ганчев... Ами, ако е поискал едни 10-15к месечно какво правим?!? Няма кой да му дава такива пари в ЦСКА вече. Или може би да бъде преназначен в отдел "покупко/продажби", с каквото се занимаваше от Нова година насам ли?!?

Истината с Вальо ще излезе тия дни... а парите са най-малкия проблем тук. :idea:

Разбира се. Той Вальо няма да пропусне да се разреве по медиите. Нали бил голям мъж...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 29 юни 2015 22:47

Никаква истина няма да излезе нито тия дни, нито някога после. Отборът беше разбит отвътре и В. Илиев няма как да не го е знаел, при положение, че е участвал в "безголовите" мачове. От този отбор никой не трябва да остава, защото при следваща "поръчка" няма да има как да откаже на "поръчителя". :idea:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 юни 2015 00:21

Това Ганковото кафене ряпа да яде. Две изречения в някакво си антрефиле събудиха всички анализатори тука. На мене пък ми изглежда много , ама много позната история с няколко думи да минираш пътя на възможен централен защитник и да настроиш феновете срещу него ( между другото, докато търси по-добра оферта от тази на Левски пътят му към ЦСКА се отрязва), да нараниш привържениците с един израз на напризнателност към довчерашен любимец - син на легенда, да подложиш на съмнение лоялността на едва припознататия благодетел и да подложиш динена кора на новия треньор още преди да е извел отбора на тренировка. Това го може само жълто-вонливата преса. Като че ли едва днес проглеждаме за това, какво могат да направят продажните медии. И никой не се замисля над това, а се приемат за чиста монета писания на хора, които даже нямат доблестта да си сложат подписа под написаното.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 30 юни 2015 01:59

Странджа, много си прав в случая. Обикновенно, когато съм съгласен с някого не го пиша като отговор, но ти си особено прозорлив случай... В конкретния пример с Бранеков, който е един от най - добрите възможни български централни защитници въобще, му се реже пътя към Армията. И то с активната медиина подкрепа това да се случи или по скоро да не се случи... Отново феновете започнаха да правят своя си селекция в публичното пространство, такава която се базира на фенски пристрастия, а не на качествата на даден футболист. Ултрасите са бич за съвременния футбол и съм го писал не веднъж... Надявам се, че Гриша Ганчев няма да се подведе и ще запази хладния си разум, ако въобще Бранеков е бил и е на дневен ред. Не е разумно най - малкото да затриеш кариерата на един не лош футболист поради някакви ясни или неясни причини. Родил си се левскар, а аз цесекар, но не виждам защо да не призная интелектуалното ти ниво. Респект!

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 30 юни 2015 08:55

Прекалено е елементарен отговорът, защо Вальо Илиев Няма да е в ЦСКА - просто беше казал да на проекта на Черепа. Гришата не се разбра с Божков и сега не иска хора, които са поели ангажимент към друг и им няма доверие. Това е!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юни 2015 09:36

Странджата написа:Това Ганковото кафене ряпа да яде. Две изречения в някакво си антрефиле събудиха всички анализатори тука. На мене пък ми изглежда много , ама много позната история с няколко думи да минираш пътя на възможен централен защитник и да настроиш феновете срещу него ( между другото, докато търси по-добра оферта от тази на Левски пътят му към ЦСКА се отрязва), да нараниш привържениците с един израз на напризнателност към довчерашен любимец - син на легенда, да подложиш на съмнение лоялността на едва припознататия благодетел и да подложиш динена кора на новия треньор още преди да е извел отбора на тренировка. Това го може само жълто-вонливата преса. Като че ли едва днес проглеждаме за това, какво могат да направят продажните медии. И никой не се замисля над това, а се приемат за чиста монета писания на хора, които даже нямат доблестта да си сложат подписа под написаното.

Аз лично не коментирам достоверността на написаното,нито аргументите,да не продължат договора на Вальо.Възмущавам
се от прочетените тук мнения,които по нищо не се различават от жълтата преса.Да приписваш с лека ръка епитети от рода
на лицемер,интригант,изнасял данни от кухнята,профсъюзен лидер е нещо,което страшно ме възмущава.Наистина си е
Ганковото кафене/ако голяма част знаят какво означава/.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2015 09:57

Teo написа:

Пробит ли е бил :?: Защото аз отдавна има подобни съмнения, за съжаление ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”