За ЦСКА, Локо София и "В" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

За ЦСКА, Локо София и "В" група

Мнениеот drughi » 29 юни 2015 23:39

Не се заяждам, просто питам - с на кои отбори лицензите ще участват ЦСКА и Локо София във "В" група? До колкото си спомням Ботев примерно взеха лиценза на Металик Сопот през 2010 година...
Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: За ЦСКА, Локо София и "В" група

Мнениеот plamenst7 » 29 юни 2015 23:48

Мисля, че не е необходим лиценз на друг отбор, защото в случая се запазват същите отбори, а Ботев беше фалиран и дефакто се водеше нов отбор.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 29 юни 2015 23:51

plamenst7 написа:Мисля, че не е необходим лиценз на друг отбор, защото в случая се запазват същите отбори, а Ботев беше фалиран и дефакто се водеше нов отбор.

Да наистина е така(поне засега не са фалирали), не се съобразих. Съжалявам за темата, може да е заключат модовете.
Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 юни 2015 23:52

Явно няма да е на Велбъжд! 8-)
Що изобщо си мислиш, че е нужно да вземат нечий лиценз? :roll:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 29 юни 2015 23:54

russia написа:Явно няма да е на Велбъжд! 8-)

Казах че не се заяждам...

А как ще коментираш това :arrow: http://gong.bg/bg-football/v-grupa/bfs- ... upa-335017
Изображение

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 29 юни 2015 23:58

ЦСКА и Локото са стари дружества с отказан професионален лиценз. Като такива ги свалят до най-високото яматьорско ниво, което в БГ е В-група. И понеже не са нови дружества- няма нужда да чакат 2-3 години, за да отидат при професионалистите- ако си изчистят дълговете, спиращи лицензирането, разбира се. жАлтити не чакаха 2-3 години, защото новият БотевЪ е старият Металик Сопот. Тия приказки как пилците не са чакали, щото някакво неразвиващо от дълги години и ИЗЦЯЛО изпразнено откъм пасиви и активи дружество е дългогодишен член на БФС стават само да си приспиват чаветата с тях. ;)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 юни 2015 00:01

drughi написа:
russia написа:Явно няма да е на Велбъжд! 8-)

Казах че не се заяждам...

А как ще коментираш това :arrow: http://gong.bg/bg-football/v-grupa/bfs- ... upa-335017

Какво да го коментирам? Видях заглавието и по-рано, но не съм се задълбочавал да изчета всичко, защото едва ли има с какво да ме изненадат.
Та кое точно да коментирам - самото заглавие ли /то си е красноречиво, пък и едва ли някой трезво мислещ е очаквал друго/, или нещо скрито между редовете? Подскажи ми ако нещо ми се губи!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 юни 2015 00:03

drughi написа:
plamenst7 написа:Мисля, че не е необходим лиценз на друг отбор, защото в случая се запазват същите отбори, а Ботев беше фалиран и дефакто се водеше нов отбор.

Да наистина е така(поне засега не са фалирали), не се съобразих. Съжалявам за темата, може да е заключат модовете.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”