Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
Всъщност, това което каза Гонзо относно селекцията е, че чакаме още ОКОЛО 5ма футболисти. Тоест "+" "-" един, двама. За Аниете се изказа със следния замисъл - "Той сам затвори вратата си ( в отговор на журналистически въпрос със същите думи) за Левски. Аз няма да го навивам да се върне." Което просто означава, че Гонзо няма да му се моли, а не че ако иска Аниете няма да му дадат да се върне. Аниете е ясно, че е добре дошъл отново и докато не видим (прочетем), че е подписал с друг клуб.. надежда има. Златински трудно ще дойде на Герена, защото свикна на кинти в Разград и по - скоро би предпочел някой средняк, или опашкар по чужбината. Ясно е, че Стоев го иска ( при него беше твърд титуляр за Разград), както и Даниел Златков, който познава перфектно от работата им в Перник. За Златков днес между редовете на казаното от Гонзо, по - скоро се прокрадна "НЕ" ( макар той да не назова имена). Същото се отнася и за Колев.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- metodito
- Контакти:
@PSvilenov: Пообърка се нещо, пич, Точно "некадърника" Гонзо сложи Бедоя, където му е мястото, а този, който го слагаше на крилото беше друг. Ай няма да ти казвам кой, че да не се сетиш.
Сравнение между Гаджев и Бедоя не може да се прави, тъй като единият е дефанзивен футболист, другия е офанзивен. Пък колко ставал или не ставал най-добре се видя като липсваше няколко мача този сезон. А за сравнението - така, както Илиан мъчи Владо да ходи напред и не се получаваше (макар че всъщност имаше него сезон 5 или 6 гола), така и Стоев, който реши, че Бедоя може да се справи като дефанзивен се провали. Бедоя обича да гали топката, когато работата е да я отнеме и бързо да я раздаде, като физика не става за дефанзивен, но като плеймейкър мога да го сравня само с Дарко. Едната на Бедоя е креативна ролята, на Владо - деструктивна - работата му е да руши. Разбира се, че има футболисти, които умеят и двете неща - венага се сещам за Боримиката и Бардон - но тези двамата не са от тях. И капитана си тръгва, поне не го псувайте от кумова срама, дето се казва. Бати смърдежа!
Сравнение между Гаджев и Бедоя не може да се прави, тъй като единият е дефанзивен футболист, другия е офанзивен. Пък колко ставал или не ставал най-добре се видя като липсваше няколко мача този сезон. А за сравнението - така, както Илиан мъчи Владо да ходи напред и не се получаваше (макар че всъщност имаше него сезон 5 или 6 гола), така и Стоев, който реши, че Бедоя може да се справи като дефанзивен се провали. Бедоя обича да гали топката, когато работата е да я отнеме и бързо да я раздаде, като физика не става за дефанзивен, но като плеймейкър мога да го сравня само с Дарко. Едната на Бедоя е креативна ролята, на Владо - деструктивна - работата му е да руши. Разбира се, че има футболисти, които умеят и двете неща - венага се сещам за Боримиката и Бардон - но тези двамата не са от тях. И капитана си тръгва, поне не го псувайте от кумова срама, дето се казва. Бати смърдежа!
Последна промяна от metodito на 29 юни 2015 22:42, променено общо 1 път.
metodito написа:@PSvilenov: Пообърка се нещо, пич, Точно "некадърника" Гонзо сложи Бедоя, където му е мястото, а този, който го слагаше на крилото беше друг. Ай няма да ти казвам кой, че да не се сетиш.
Сравнение между Гаджев и Бедоя не може да се прави, тъй като единият е дефанзивен футболист, другия е офанзивен. Пък колко ставал или не ставал най-добре се видя като липсваше няколко мача този сезон. А за сравнението - така, както Илиан мъчи Владо да ходи напред и не се получаваше (макар че всъщност имаше него сезон 5 или 6 гола), така и Стоев, който реши, че Бедоя може да се справи като дефанзивен се провали. Бедоя обича да гали топката, когато работата е да я отнеме и бързо да я раздаде, като физика не става за дефанзивен, но като плеймейкър мога да го сравня само с Дарко. Едната на Бедоя е креативна ролята, на Владо - деструктивна - работата му е да руши. Разбира се, че има футболисти, които умеят и двете неща, но тези двамата не са от тях. И капитана си тръгва, поне не го псувайте от кумова срама, дето се казва. Бати смърдежа!
Сега остава да кажеш, че Бедоя е не по-слаб от Дарко и вече ще го призная за титан!
Само Левски!
- metodito
- Контакти:
siniq_fen написа:Сега остава да кажеш, че Бедоя е не по-слаб от Дарко и вече ще го призная за титан!
Трябва ми да го гледам поне една-две година да го кажа това нещо. Аз тука смърдях знаеш ли колко преди да продадем Дарко и се борих с ветрени мелници. Не ми се рови да търся как са го наричали (това само с начина, по който се отнасят с Владо е сравнимо), така че питаш човек, който има специално отношение към Дарко. Трудно се сравнява. Зависи от много неща, но - да, в хода на сезона или към неговия край ще ти кажа. Просто ние плеймейкър нямаме от Дарко. Това е. И Бедоя определено пипа топката.
Последна промяна от metodito на 29 юни 2015 22:48, променено общо 1 път.
metodito написа:siniq_fen написа:Сега остава да кажеш, че Бедоя е не по-слаб от Дарко и вече ще го призная за титан!
Трябва ми да го гледам поне една-две година да го кажа това нещо. Аз тука смърдях знаеш ли колко преди да продадем Дарко и се борих с ветрени мелници. Не ми се рови да търся как са го наричали (това само с начина, по който се отнасят с Владо е сравнимо), така че питаш човек, който има специално отношение към Дарко.
Невероятно е отношението към хора, които са дали толкова много на отбора (Владо и Дарко), но какво да се прави...
Само Левски!
Интересно ми е с какви заплати ще са тези двамцата
Да не кандидатстваш за главна роля в тримата глупаци?

dreben23 написа:О, жокерче, разкриваш се още повече като пишеш в тези теми.![]()
Батенце, ти си най-глупавият, сложи себе си в кавичките, не другите момци.По-глупав не бях срещал сред "анимационните герои" (с твоите си термини ще те нареждам) тук, дори троловете са по-умни от теб, а си и човек на години като гледам на всичко отгоре, срамота!
![]()
Децата, с които общувам, имат повече акъл от негова милост жокерчето.
Да не кандидатстваш за главна роля в тримата глупаци?

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Очакват се двама ЦЗ, десен бек, дясно крило, нападател и евентуално вратар. Не съм сигурен дали нямаме нужда и от атакуващ халф, но по-скоро няма да бъде привличан такъв, освен ако не стане чудото Аниете да се върне.
Nuke написа:Откога е проблем това, че футболист е играл в ЦСКА? Какво като е играл в ЦСКА? Аре стига префасонясване.
ОЧАКВАНО: Защитник отряза Левски заради ЦСКА . "Щом ми се обадиха от ЦСКА, забравих за "сините", отсече Александър Бранеков . Можеш да продължаваш да го боготвориш и превъзнасяш но вълкът козината си мени а нрава не !!! Сега вече дано си се осъзнал малко
Синьо сърце написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:wilge написа:Нападението ни се очертава като прилично: Курдов, Колев, Краев и тези тримцата:
Да, ама не си предвидил останалите пет нови, които ще дойдат + Бранеков, ако приеме.
Да, ама изказването на Гонзо е за общо пет, а не още пет човека...тоя Бранеков да не припарва на Герена, да го ева в зурлестия!
Ето нещо копи- пейст: "Гонзо: Привличаме поне още петима нови."
- Андре-Пиер Жиняк 96
topchaki написа:Nuke написа:Откога е проблем това, че футболист е играл в ЦСКА? Какво като е играл в ЦСКА? Аре стига префасонясване.
ОЧАКВАНО: Защитник отряза Левски заради ЦСКА . "Щом ми се обадиха от ЦСКА, забравих за "сините", отсече Александър Бранеков . Можеш да продължаваш да го боготвориш и превъзнасяш но вълкът козината си мени а нрава не !!! Сега вече дано си се осъзнал малко
2000 евро му се сториха малко.

Както и да е, това само потвърждава факта, че в ЦСКА плащат ненормални заплати за В група.

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]