Нови разкрития за адв.Ангелов,Пеевски,ДПС,Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Нови разкрития за адв.Ангелов,Пеевски,ДПС,Левски и ЦСКА

Мнениеот джони » 29 юни 2015 16:02

ФК "Левски" и ЦСКА са под контрола на един и същи приятелски кръг - кръгът #Кой. Придобиването им е било подготвяно отдавна. Целта е да се манипулират многохилядните футболни агитки да гласуват за ДПС и да подкрепят определена политическа формация. Малки отряди от ултраси вече участваха в нагнетяване на етническо напрежение в определени райони и селища.

Това е стратегически план, който се реализира от месеци и дори години. В него участват олигарси и политици от висшия ешалон на държавното управление. Замесени са имената на депутати, лидери на партии и дори на премиери. Това разкриха пред Фрог нюз източници от Герена и Борисовата градина, както и от парламента, пожелали анонимност. Свръзващото звено в хитрия план се представлява от Делян Пеевски, адв. Александър Ангелов и неговата партньорка в живота адв. Преслава Караджова. Ангелов е новият собствеик на "Левски", заедно със строителния предприемач Николай Иванов и Иво Тонев, бивш шеф на тотото.
Изображение
Преслава Караджова обаче е член на управата на завод "Юри Гагарин" в Пловдив, който е част от "Булгартабак", чийто собственик според мнозина, е именно Делян Пеевски или компании, свързани с него. Караджова обаче е и член на управата на фондация "Петър Манджуков", заедно с оръжейния бос и неговия син. Те пък влязоха в ЦСКА с идеята да помогнат на клуба, но се получи точно обратното - клубът изпадна в тежка криза. Един от спешните спасителни варианти е на бизнесмен, който според запознати, е задължен на Пеевски заради включването на негова фирма в изграждането на Северната скоростна тангента на София. След съдебни перипетии, интриги и решения на тъмно, обществената поръчка бе спечелена от консорциума „ХПВС-ССТ”, в който основен стълб е фирмата „Водпроект 98”АД. Тя няма никакъв опит в пътното строителство, но пък е свързвана с Делян Пеевски и обикновено „печели” търговете, в които участва. По този начин чрез съда и политически протекции спечелилата конкурса италианска фирма "Салини-Импреджило”(със седалище и адрес на управление в Рим) е отсвирена за сметка на консорциума. За да бъде включен в схемата, на новия кандидат-спасител на ЦСКА е поискана огромна сума като "такса" за това, че негова фирма ще участва в строежа. Това разказват запознати със сценария около строителството на отсечката, която ще струва на данъкоплатците 234 милиона!

Изображение
Тодор Батков също е имал задължения към този кръг и е бил принуден да подари безвъзмездно всички акции на "Левски" на новото трио-собственици. Главен сред тях е именно адв. Александър Ангелов, който уж познавал Пеевски само от 3-4 години, както сам твърди.

И нещо прелюбопитно. В имотните регистри се оказа, че семейството на Делян Пеевски и адв. Ангелов и адв. Караджова станали горди собственици на малки спретнати къщурки от по няколко стотин квадратни метра във тузарската вилна зона на София Симеоново-Драгалевци. По съседски те ще обсъждат проблемите на футборните "Левски" и ЦСКА....

Подробности за завладяването на двата най-големи и успешни футболни клуба в българската история четете в рубриката "Ъндърграунд".

http://frognews.bg/news_93875/SHOK!-Sle ... a-Peevski/

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Нови разкрития за адв.Ангелов,Пеевски,ДПС,Левски и ЦСКА

Мнениеот ivan56 » 29 юни 2015 16:04

100% в Пловдив пръскат с кемтрейлс :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 29 юни 2015 16:06

Редакцията на фрогнюз не знам да е в Пловдив 8-)
Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 29 юни 2015 16:08

Еййййй, днес се бях притеснил, че няма нищо за "Левски"

Само не знам като преписваш от Фрог дали се имаш за особено интелигентен?!?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 29 юни 2015 16:10

Браво Жони, успя да изтраеш ден преди да пуснеш нова тема за любимеца ви Пеевски. :lol:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 29 юни 2015 16:10

1palq4o1 написа:Еййййй, днес се бях притеснил, че няма нищо за "Левски"

ти него го остви , кажи За Фрог и тяхната статия

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 29 юни 2015 16:11

ivan56 написа:100% в Пловдив пръскат с кемтрейлс :mrgreen:

пак ли случайно жената на адв.Ангелов е шеф в мастита фирма на Пеевски,пак ли случайно адв.Ангелов е съсед на майката на Пеевски???Още доказателства ли искате за връзката на Фк Левски и Пеевски и ДПС?

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 29 юни 2015 16:13

Стига сте се занимавали с тия, имайте малко уваженеие към себе си и достойнство, те паднаха толкова ниско, че няма и на къде по-надолу. Аз мислех, че може и да има е останало някакво достойнство след обединението на Левски и Спартак, само че се оказа, че можело и по-надолу от това да си от ченгета
Последна промяна от kapacitet на 29 юни 2015 16:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 29 юни 2015 16:14

Стига момчета, какво искате от левскарите? Адвокатина каза, че Пеевски не стои зад него, вие не му ли вярвате на този достоен български адвокат?
Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 29 юни 2015 16:14

bnborisov1 написа:
1palq4o1 написа:Еййййй, днес се бях притеснил, че няма нищо за "Левски"

ти него го остви , кажи За Фрог и тяхната статия

Ми какво да кажа?!?
Публикуван е още сутринта, ама Джони Би я копира много по-късно!
Във Фрог публикуват какво ли не-венъж е вярно, два пъти не!
Аз също чета сайта от години затова твърдя че е така!
И като си говорим, като казваш А, нкажи и Б:

http://frognews.bg/news_93877/ACHTUNG!- ... a-na-#Koi/
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”