Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 29 юни 2015 10:40

Avanti_Ragazzi написа:
d.milanov написа:Тонев яко се гъбарка с вас, а вие само си кротувате и си избивате отрицателните емоции в нашия форум. За какви оздравителни години говори тоя боклук, при все че ЦСКА не е в А група? Нима другите отбори вече са ви конкуренция? Та вие не бяхте ли Левски? ЦСКА дори и с пет пъти повече задължения се бореше за титлата и ако всичко беше протекло феърплей щяхме да ликуваме с нея. А вие отсега абдикирате, дори сезона не е почнал. Нима 1-2000 евро ви пречеха да задържите Аниете? Нима някакви си 4 млн. към НАП ви пречат? Нима вече максимума е да се борите за трето място? Нима не е сега момента, когато Мастията подменя целия си отбор и не се знае какво ще стане? Нима сте повярвали, че след три нулеви години, няма да последват нови три? Ех, сини фенове, вече почвам дори да не съжалявам, че няма да се срещаме с вас, докато сме в долните нива на българския футбол!
ПП Ако цялата власт беше на Ганьо, той нямаше да допусне това!

Написал си един тон глупости а по-лошото е, че сам си вярваш на тях!

Левски няма как да се бори за титлата, защото няма потенциал за нея, половината играчи са деца а пари за качествени нови няма. И тук е разликата с вас които харчихте на поразия пари които реално нямахте. Защото като нямаш пари трябва да пестиш и да правиш съкращения дори с цента на по-слаби резултати, но с идеята да оцелееш! Докато при вас стана точно обратното, не искахте да пестите, да се ограничавате и затова в момента сте във В група с 30 000 000 лева задължения? Голяма постижение, нема що! Явно това ни предлагаш, да плащаме и обещаваме пари на играчите, мениджърите и други клубове които нямаме. Да ходим на лагери в чужбина с пари които нямаме и да се борим имагинерно за титла която няма как да спечелим, пък накрая и ние да фалираме и да си цъкаме като вас по селата на югозападна България? Айде нема нужда! ;)

А пък за титлата сте се борили само във вашите фантазии и никъде другаде. Бяхте първи докато Лудогорец играеше в Европа и цялото им внимание беше насочено на там. Щом отпаднаха и си насочиха силите към вътрешния шампионат на всеки беше ясно, че е въпрос на време да станат пак първи и шампиони накрая!

[offtopic]Съгласен съм с коментара ти,но без последното(ако визираш последния полусезон).Лудогорец бяха супер колебливи(не случайно освободиха Дерменджиев) и даже и загубиха немалко точки.Беше очеизвадно техния спад и аз лично не бих бил толкова сигурен,че при евентуални нормални обстоятелства при нас е щяло да бъде ''въпрос на време да станат шампиони''.Вече бяха достигнали върха(ШЛ) и при тях колелото леко се завъртя(Пример : като с вас.Четвъртфинал,ШЛ и после Тампере...).Ако ги нямаха тия административни катаклизми в клуба ни,абсолютно никъв шанс да станат шампиони с тая тяхна момента форма,а ние им бяхме единствената реална конкуренция.5 точки преднина + един равен и една загуба,която те направиха в началото...после имаха пак някви загуби.Абе трудно щеше да им е.Съмнявам се да повторят същите успехи в Европа тая година.Пожелавам им късмет,разбира се.Както и на останалите ни евроучастници.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 юни 2015 10:47

Оняден бях в Созопол в един хотел с Дерменджиев, имам чувството, че човека още си е в Лудогорец. Само тоалетната му хартия не е на Лудогорец :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 юни 2015 10:53

Те не казаха ли, че ще му дадат друг пост в клуба?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 юни 2015 11:06

rhaegar написа:Те не казаха ли, че ще му дадат друг пост в клуба?

Той отказал.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 юни 2015 11:09

Може и да го ползват за консултант, поне по 15 пъти на ден говореше по телефона, а култовата му реплика беше : "Ебах го в дървара!" :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юни 2015 11:14

W84me написа:Може и да го ползват за консултант, поне по 15 пъти на ден говореше по телефона, а култовата му реплика беше : "Ебах го в дървара!" :mrgreen:

Обсъждали са Моци :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 юни 2015 11:17

boabbb написа:
W84me написа:Може и да го ползват за консултант, поне по 15 пъти на ден говореше по телефона, а култовата му реплика беше : "Ебах го в дървара!" :mrgreen:

Обсъждали са Моци :lol: :lol: :lol:

Внимавай какви ги говориш, да не звънне чичо Киро в редакцията и да получиш бан :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2015 16:07

metodito написа: Само че Гонзо не е сложен на хранилка в този клуб (есента даже плати по една заплата от джоба си, ако е вярно), докато ваш Тройчо се облагодетелства по най-добрия начин.

Да, Гонзо живее на фотосинтеза и левче не е взел от Левски. Дори си и плаща. :lol: :lol: Че едно време и за 50 000 на месец заплата играеше. Без да броим премиите и другите бонуси.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юни 2015 17:14

1982 написа:
metodito написа: Само че Гонзо не е сложен на хранилка в този клуб (есента даже плати по една заплата от джоба си, ако е вярно), докато ваш Тройчо се облагодетелства по най-добрия начин.

Да, Гонзо живее на фотосинтеза и левче не е взел от Левски. Дори си и плаща. :lol: :lol: Че едно време и за 50 000 на месец заплата играеше. Без да броим премиите и другите бонуси.

А правиш ли разлика между играча и директора, и мислиш ли, че ако искаше пачка щеше да е толкова удобно на Батков и Тонев именно Гонзо да е там?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2015 17:41

Гледам "директора Гонзо" кара скъпа S-класа .... чудно, след като от 1 година не взима пари, а дори вадел и от джоба си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”