yavorescu написа:Миналия сезон изиграхме 7 контроли, по-миналия -- 5, а още по-миналия -- 10. Ако се върнем още назад, винаги сме играли минимум по 5 контроли. Няма да е това причината. Имаше 10 дни между последния ни мач и началото на подготовката, може би затова Бат' Кольо не е държал на повече проверки. Мен малко ме притеснява, че съперниците ни са слабички и не може реално да се види нивото на отбора.
Когато се играе с отбори под нивото ти,се излиза максимално необременен,играе се тактически по правилно/вижда се как стоят нещата/избягват се контузии от желаещи да се докажат на всяка цена дърводелци и най вече-повечето неща се получават.Имаме си напаснат отбор,не ни трябват кой зне колко контроли.Хайде да видим-кой с кого трябва да се обиграва.На вратата Жоро след контузия има нужда от тези мачове и Кольо ще му ги даде повечето минути на него за синхрон с отбраната.Какво да коментираме защитата.Мишо,Атанасов,Станчев и Паланков.Няма нужда от напасване.Халфовете ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ГИ КОМЕНТИРАМ.Те отново са си там всичките и могат да си играят със затворени очи помежду си и с нападателите вече.Атаката е нещото където трябва малко повече работа за вариативност и Адмирала го прави,гледайки как разполага играчите си там.Имаме си всичко,без едно-дълбочина на пейката на два поста.Вярвам че ще решим и този проблем в движение/много вероятно и след мачовете в ЛЕ/.
п.п.Бях написал някъде за един черен виртуоз който ни запали главите в Албена,а Кольо го изрита.Очаквах да стане така и с румънеца,което се случи.Кольо си иска равностойни играчи навсякъде по терена,а как ще ги успокоява/тези на пейката и извън групата си е изцяло негов проблем/.