Росица Плевнелива си направи селфи на гей-парада!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Росица Плевнелива си направи селфи на гей-парада!

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2015 13:02

Captain Stottlemeyer написа:
meteorit написа:
Captain Stottlemeyer написа:Карай, важното е да се сере по президента на България, а руските подлоги и етническите руснаци във форума радостно да пригласят на авторчето на темата. Що се отнася до американските танкове в България, това са танкове за учения на НАТО, на която организация България е член. По същия начин, когато България беше член на Варшавския договор, в България имаше (има и сега) съветски танкове... 8-)

Значи който не харесва Пенделиев и герберастите е руска подлога? Щом ти харесва г-н прецедента Роско, деменцията много се е задълбочила.

Ти си много тъпо парче, но все пак ще ти отговоря:
1. Росен Плевнелиев не е сред моите любимци, но той е президент на България.
2. Освен руските подлоги, във форума пишат и етнически руснаци (ако това не си разбрал, все още). Предполагам, че не си чак толкова голямо говно, че да ти е приятно, когато чужденци плюят нашия президент.
3.Провери най-напред значението на думичката "деменция", за да не се изказваш (както обикновено) неподготвен... 8-)

Кептън...ти си много по-тъпо парче...вЕрвай ми !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 юни 2015 13:03

fcb_bg написа:.... той е Президент на България.... той и оня е кмет на Балчик, трябва ли гражданите на общината да имат твоето тъпо мислене?

Радвам се, че руски кретен като теб определя мисленето ми като "тъпо" - значи все пак съм успял да ти бръкна дълбоко и болезнено в твоя необятен (като глупостта ти) руски задник... :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 29 юни 2015 13:05, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юни 2015 13:04

Не се опитвайте да излезете на глава със стар милиционер като кептъна :mrgreen: :mrgreen: Той знае как ставаха нещата в Шесто :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2015 13:06

fcb_bg написа:.... той е Президент на България.... той и оня е кмет на Балчик, трябва ли гражданите на общината да имат твоето тъпо мислене?

Радвам се, че руски кретен като теб определя мисленето ми като "тъпо" - значи все пак съм успял да ти бръкна дълбоко и болезнено в твоя необятен (като глупостта ти) руски задник... :lol: :lol: :lol:

Кефи ли те снимката на това чучело ? Русия сигурно е виновна за това...Няма начин !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юни 2015 13:07

Радвам се, че руски кретен като теб определя мисленето ми като "тъпо" - значи все пак съм успял да ти бръкна дълбоко и болезнено в необятния руски задник... :lol: :lol: :lol:

Логиката ти е малоумна, не вдяна ли? Трол смотан, мен ме заеби, ама олигофренията на такива като теб достига ежедневно нови и нови висоти и ВИЕ не търпите различното мнение и го заклеймявате като русофилско.
Пусни си пресконференцията на ГЕРБ след победата на президентските избори да го видиш колко е жалък на масата "Росен", както му казваше Борисов.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 юни 2015 13:07

boabbb написа:Не се опитвайте да излезете на глава със стар милиционер като кептъна :mrgreen: :mrgreen: Той знае как ставаха нещата в Шесто :lol:

Явно си запознат с порядките. 8-) : Нали си донасял там, за да не те арестуват като най-големия ******** в Софийска област... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юни 2015 13:10

boabbb написа:Не се опитвайте да излезете на глава със стар милиционер като кептъна :mrgreen: :mrgreen: Той знае как ставаха нещата в Шесто :lol:

Явно си запознат с порядките. 8-) : Нали си донасял там, за да не те арестуват като най-големия ******** в Софийска област... :lol:

Поредната милиционерска тактика - отправят ли ти открито обвинение, увърташ и обвиняваш и другите, че са били на парада с тебе :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 юни 2015 13:15

А когато гаврят същия тоя "преЦедент" на България и го правят на кукла на конци как ви е?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 29 юни 2015 13:15

meteorit написа:
Captain Stottlemeyer написа:Карай, важното е да се сере по президента на България, а руските подлоги и етническите руснаци във форума радостно да пригласят на авторчето на темата. Що се отнася до американските танкове в България, това са танкове за учения на НАТО, на която организация България е член. По същия начин, когато България беше член на Варшавския договор, в България имаше (има и сега) съветски танкове... 8-)

Значи който не харесва Пенделиев и герберастите е руска подлога? Щом ти харесва г-н прецедента Роско, деменцията много се е задълбочила.

Ти си много тъпо парче, но все пак ще ти отговоря:
1. Росен Плевнелиев не е сред моите любимци, но той е президент на България.
2. Освен руските подлоги, във форума пишат и етнически руснаци (ако това не си разбрал, все още). Предполагам, че не си чак толкова голямо говно, че да ти е приятно, когато чужденци плюят нашия президент.
3.Провери най-напред значението на думичката "деменция", за да не се изказваш (както обикновено) неподготвен... 8-)

Тоя не ми е никакъв президент, защото функциите му са да позори държавните символи и да легитимира американските окупатори. Представям си какъв запален комуняга си бил, който след 89-а е обърнал плочата/ а вероятно и резбата/. Деменцията е оглупяване, макар че при теб по-скоро се касае за окретеняване.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2015 13:19

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VQgtc8V7-uc[/youtube]
Изображение

Върни се в “Свободна зона”