Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот drvasko98 » 28 юни 2015 14:06

Serafim написа:
Младежи не се налагат в такъв момент, когато отбора ти от гранд в групата, е с бюджет около среднот ниво.
Юноши се налагат, когато отбора върви, когато има колектив, лидери, когато отбора като фаворит винаги и тия момчета има от кого да се учат, дори и да правят грешки. Левски всяка година сменя отбора си, от кого да се учат, като няма приемственост? Ако Левски миналата година беше направил този сезн с младежи, щяха да са смазани психически, част от тях отпратени от Гонзо и до там. Най-пресния пример е Пламен Илиев. Аз по-талантлив вратар в последните близо 10 години не помня (в България), ама момчето дойде във време, когато отбора мина зенита си, а властта се клатеше, дойде срив, слаби игри, от там феновете го емнаха и до там беше.

Брилянтно мнение, невероятно точно. И всъщност юноши и младежи не се налагат от никого. Те просто влизат и почват да играят и да бележат или да решават мачове според постовете си. Но трябва да имат гръб, който да поема трудните моменти на терена и извън него.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 28 юни 2015 19:31

milen.hristov написа:
wilge написа:Има един виц: "...паре нема, действай!" В Левски хем паре нема, хем никой не действа. Според мен голямата грешка е, че се сменят играчи всеки сезон. НС и УС да се вземат в ръце и спешно да назначат:
1. Изпълнителен директор- образован, интелигентен, с търговски нюх и познания в мениджмънта. С други думи "играч".
2. Спортно– технически директор– да е бил футболист със сериозен стаж зад граница (за да има малко западняшки манталитет), с шампионски манталитет, високи цели, амбиции с покритие, с дух на победител, качества на лидер, да умее да комуникира с хората, образование минимум НСА, за предпочитане роден и израснал на Герена.
3. Треньор- Стойчо Стоев или някой с минимум неговите възможности.
4. Треньори в школата– Западноевропейци (разбирай от Ниш до Единбург),за да не излизат от ДЮШ физически слаботелесни, тактически неграмотни и без грам самочувствие момченца.
5. Решенията в клуба да се вземат от професионалисти които не се поддават на натиска на любителите от публиката, били те организирани или неорганизирани.
6. Отношенията между служителите да се основават на респект и уважение. Всеки е нужен на мястото което заема. Важността на длъжността да е пропорционална на заплатата. (Да не се допускат под каквато и да е форма в клуба служители , за които има два вида хора- АЗ и сульо и пульо).
Ако се намерят правилните изпълнители, може и да просъществуваме. Малко от спонсори, малко от билети, малко от артикули, малко от трансфери, малко от ТВ права, преводи от УЕФА. За всичко това са необходими победи с красива и атрактивна игра. Това ще доведе до увеличаване на доверието в съществуващите и привличане на нови спонсори, увеличен зрителски интерес, засилена популярност на клуба, изходящи трансфери на наши играчи, участие в ЛЕ до пролетта.
Не е сложно и не много. Но тези в момента не могат да го направят. Дано Батков повлече крак. Иначе- преоблякъл се Илия...и вечно дерби в "А" окръжна.

Подкрепям напълно. Ето това е сериозен план за развитието на един отбор, който като за начало няма да струва много(т. 4 е по-скъпа, но и там може да се измисли нещо като за начало).

Не знам да се смея ли или да плача. Това е гротеска, абсолютна...

Първо, това не е никакъв "сериозен" план, това даже не е и план, а common sense, нахвърлян набързо в няколко точки. Второ, в Левски абсолютно всичко е наобратно. Можем само да си представим на колко ниско и аматьорско ниво е всичко в клуба, щом 5-6 точки нахвърляни отгоре, отгоре, се считат за "сериозен" план.

Истината е, че клуба се управлява изключително аматьорски от хора, които са абсолютни аматьори. Те не само са аматьори в управлението, те са аматьори и в специализацията си. Тва е.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 28 юни 2015 23:05

Махмутчо е размислил :lol: и иде...уж. :roll:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юни 2015 23:06

Cooler написа:Махмутчо е размислил :lol: и иде...уж. :roll:

Даже и още един като бонус. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 28 юни 2015 23:07

Ами със Азиз какво стана. :roll:
Като гледам и някакъв Ноойер щял да идва. :lol:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юни 2015 23:30

КЪДЕ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юни 2015 23:41

Я размислил, я не е получил по-добра оферта. Ще видим, нека ги представят официално, че напоследък нищо сигурно няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 юни 2015 23:47

Дай Боже да е така. Гледал съм го на живо, а и разпитах няколко приятели за него за допълнителна информация- от това, което ми разказаха и което съм гледал, ми изглежда като копие на Гари. Определено би свършил супер работа.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 юни 2015 00:12

Някой знае ли дали Аниете си е намерил отбор? :roll: Никъде нищо не са писали... :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 юни 2015 09:15

samo_levski написа:
milen.hristov написа:
wilge написа:Има един виц: "...паре нема, действай!" В Левски хем паре нема, хем никой не действа. Според мен голямата грешка е, че се сменят играчи всеки сезон. НС и УС да се вземат в ръце и спешно да назначат:
1. Изпълнителен директор- образован, интелигентен, с търговски нюх и познания в мениджмънта. С други думи "играч".
2. Спортно– технически директор– да е бил футболист със сериозен стаж зад граница (за да има малко западняшки манталитет), с шампионски манталитет, високи цели, амбиции с покритие, с дух на победител, качества на лидер, да умее да комуникира с хората, образование минимум НСА, за предпочитане роден и израснал на Герена.
3. Треньор- Стойчо Стоев или някой с минимум неговите възможности.
4. Треньори в школата– Западноевропейци (разбирай от Ниш до Единбург),за да не излизат от ДЮШ физически слаботелесни, тактически неграмотни и без грам самочувствие момченца.
5. Решенията в клуба да се вземат от професионалисти които не се поддават на натиска на любителите от публиката, били те организирани или неорганизирани.
6. Отношенията между служителите да се основават на респект и уважение. Всеки е нужен на мястото което заема. Важността на длъжността да е пропорционална на заплатата. (Да не се допускат под каквато и да е форма в клуба служители , за които има два вида хора- АЗ и сульо и пульо).
Ако се намерят правилните изпълнители, може и да просъществуваме. Малко от спонсори, малко от билети, малко от артикули, малко от трансфери, малко от ТВ права, преводи от УЕФА. За всичко това са необходими победи с красива и атрактивна игра. Това ще доведе до увеличаване на доверието в съществуващите и привличане на нови спонсори, увеличен зрителски интерес, засилена популярност на клуба, изходящи трансфери на наши играчи, участие в ЛЕ до пролетта.
Не е сложно и не много. Но тези в момента не могат да го направят. Дано Батков повлече крак. Иначе- преоблякъл се Илия...и вечно дерби в "А" окръжна.

Подкрепям напълно. Ето това е сериозен план за развитието на един отбор, който като за начало няма да струва много(т. 4 е по-скъпа, но и там може да се измисли нещо като за начало).

Не знам да се смея ли или да плача. Това е гротеска, абсолютна...

Първо, това не е никакъв "сериозен" план, това даже не е и план, а common sense, нахвърлян набързо в няколко точки. Второ, в Левски абсолютно всичко е наобратно. Можем само да си представим на колко ниско и аматьорско ниво е всичко в клуба, щом 5-6 точки нахвърляни отгоре, отгоре, се считат за "сериозен" план.

Истината е, че клуба се управлява изключително аматьорски от хора, които са абсолютни аматьори. Те не само са аматьори в управлението, те са аматьори и в специализацията си. Тва е.

samo_levski, не се смей и не плачи. Бъди сериозен. Ако имаш свое виждане за излизане от кризата нека го видим всички. Това е само голо противопоставяне. Хейтърството е характерно за феновете на друг отбор. Провокатор ли си? Аргументирай се- кое точно в Левски е наобратно и кое е на ниско и аматьорско ниво. Пиши- първо, второ, трето и т. н. Дай определение за "абсолютен аматьор" и "специализация". Започвам да си мисля, че се казваш Георги Александров Иванов.

Върни се в “Левски”