За манипулирането и печелене на фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: За манипулирането и печелене на фенове

Мнениеот Мистри » 28 юни 2015 20:52

d.milanov написа:
Мирослав Танчев написа:
мили написа:Как е според нас ли?
Ами, според мен ти искаш да не предават международен мач на шампиона, а да предават на цска със Симитли.
Разбира се, че това е "софийски гранд"! :)
Това е отбор, който ще е шампион на трета дивизия, ако Миньор Пк им позволи. :lol: :lol: :lol:
Не се ли срамувате, че и още пишете глупости?
Много твои теми ще бъдат изтрити, не се учудвай. Мисли, ако имаш с какво! :roll:

Невиждам да съм казал нещо с което да те засегна.Ако мислиш ,че с теб и твоето мнение започва и свършва света е друг въпрос. Не смятам ,че съм гений ,но на дали и ти си . Така ,че би било добре без да познаваш някой да определяш има ли или не с какво да мисли

Пич, всички коментари или в по-голямата им част на лудогорските фенове започват с това да защитят на Мастията каузата и накрая не пропускат с два реда да те обидят и теб персонално. Същото го прави и самият им вожд. Пусни си някое от интервютата му и ще разбереш. А това дали говорят по темата, не е ясно. Така че не им се вържи. На всичкото отгоре тия дето драскат тук са не повече от двама трима.

Ти българин ли си?
Изображение

Изображение

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 28 юни 2015 20:59

Мистри написа:Ти българин ли си?

Ти как мислиш?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 юни 2015 21:01

d.milanov написа:

Ти как мислиш?

Отговорът на въпрос с въпрос е женски прийом.Ясен си.
Изображение

Изображение

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 28 юни 2015 21:02

На всичкото отгоре, някакъв от техните критикува гонг относно, къде е мястото на форума на ЦСКА. А бе ей, във вашия форум ако има на ден по две мнения банкет вдигате, днес дори все още никой не е драскал там. :mrgreen: Така че, кой форум е за триене си правете изводите.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 28 юни 2015 21:07

Мистри написа:
d.milanov написа:

Ти как мислиш?

Отговорът на въпрос с въпрос е женски прийом.Ясен си.

Объркал си рейса пич, типично по женски.

Мирослав Танчев
Контакти:

Мнениеот Мирослав Танчев » 28 юни 2015 21:10

Относно правописът ми:
За съжаление познавам доста хора които пишат правилно ама са тъпи до безобразие. Аз за съжаление стигнах само до стр. инженер

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 28 юни 2015 21:13

:mrgreen: Малкото олигофренче мистри отново е надигнало главичка.Питам го как ще коментира това че Миньор "открадна" според неговите разбирания половин отбор юноши на ЦСКА ?И защо Леевски "краде " пак според собствената му овча мисъл юноши от школата на Стоичков от Пирин Бл Локо Мз и т.н.?Предварително се извинявам на пъпчивия пубер мистри на който мога да съм му баща/голям процент шанс/за правописа си.И искам да добавя че съм гледал ЦСКА-Интер през 67г.и всички останали не само полуфинали на ЦСКА в Европа.Нещо което той няма да види ако ще Леевски да празнуват 1000г. юбилей.Анадънмо пезевенк?Предполагам че вече учиш турски?И аз като колегата съм съм завършил германистика в СУ.Бил съм университетски преподавател преводач и журналист/това в случай че ме обвините за неграмотен/Знам и няколко езика затова чета и гледам филми в оригинал.Тренирал съм и футбол като юноша с играчи които по-късно късаха мрежата на Леевски-Спартак и с които можеш само да се снимаш.
Последна промяна от emanuilman на 28 юни 2015 21:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 юни 2015 21:14

d.milanov написа:На всичкото отгоре, някакъв от техните критикува гонг относно, къде е мястото на форума на ЦСКА. А бе ей, във вашия форум ако има на ден по две мнения банкет вдигате, днес дори все още никой не е драскал там. :mrgreen: Така че, кой форум е за триене си правете изводите.

Вие , след Локо Мз., ще сте вторият
отбор от непрофесионалния футбол с форум тук. :lol:
Изображение

Изображение

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 28 юни 2015 21:16

Мистри написа:
d.milanov написа:На всичкото отгоре, някакъв от техните критикува гонг относно, къде е мястото на форума на ЦСКА. А бе ей, във вашия форум ако има на ден по две мнения банкет вдигате, днес дори все още никой не е драскал там. :mrgreen: Така че, кой форум е за триене си правете изводите.

Вие , след Локо Мз., ще сте вторият
отбор от непрофесионалния футбол с форум тук. :lol:

Няма лошо, но ще е най-активния.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 юни 2015 21:17

emanuilman написа::mrgreen: Малкото олигофренче мистри отново е надигнало главичка.Питам го как ще коментира това че Миньор "открадна" според неговите разбирания половин отбор юноши на ЦСКА ?И защо Леевски "краде " пак според собствената му овча мисъл юноши от школата на Стоичков от Пирин Бл Локо Мз и т.н.?Предварително се извинявам на пъпчивия пубер мистри на който мога да съм му баща/голям процент шанс/за правописа си.И искам да добавя че съм гледал ЦСКА-Интер през 67г.и всички останали не само полуфинали на ЦСКА в Европа.Нещо което той няма да види ако ще Леевски да празнуват 1000г. юбилей.Анадънмо пезевенк?Предполагам че вече учиш турски?

Малко съм около 1.80 :lol: Главичката ми е винаги вдигната при червенокоси жени , като теб.
Особено от турски произход, рожби на Инджов, от ДПС.
Изображение

Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”