Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2015 09:58

Ето какво ми писа преди малко -
IP адресът ми в момента е 172.31.172.68 Има вероятност да започват от 172.31.172.1 и нагоре не знам до къде, но там вече вие му разбирате. А иначе мрежата е TCV WiFi Revolution SEE22D Това е на Interbild Варна.

Странното е, че не само този адрес го няма в списъка с банове, ами няма нито един адрес започващ със 172. :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 юни 2015 19:08

Свалил съм бана на тази мрежа, но ще дебна, в случай, че ни правят постановка :)
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 22 юни 2015 19:58

То големи разправии с него :mrgreen:
Давах му линкове да си види адреса, защото той горкият си няма и понятие и кой знае какво е гледал преди, че е дал грешен адрес :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 юни 2015 20:51

stenly написа:
гарфилд написа:Здравейте колеги.Не съм писал отдавна тук,но искам да кажа,че има кандидат за мод на моето място.Става въпрос за Аlexandrov 93.Той ме атакува снощи в тема,Пацето му я заключи,а аз му писах на лични на Александров и се уточнихме.Та,предлагам да го приемете,а аз ще напусна екипа.И без това нямам много време,а и желанието ми да бъда мод,много отдавна се изпари.
П.П.Мога да ви постна,краткия ми разговор с Александров 93.Няма проблем.
Поздрави.

Трябва да помислим по върпоса, желателно е да е някой, който познаваме добре във форума.

Колеги, покрай случката с Iceberg, поговорихме с него и -
[offtopic]
Iceberg написа:Вътре съм, всичко е наред. Ще се радвам, ако и аз, когато има нужда мога с нещо да помогна ;) Приятна вечер :)

vaskonti написа:Ами...по принцип наскоро се оглеждахме за модератор на Черно Море. Това го обсъждахме преди почти месец и за сега няма развитие. Но, ако проявиш интерес ще говоря с колегите. Не се чувствай длъжен да се съгласяваш, просто така и така се оглеждаме за някой варненец.

Iceberg написа:Ами то, нали Гарфи е нещо такова?! Аз по принцип нямам нищо против. Това си е отговорна и сериозна работа, което никак не ме плаши де! Не са ми ясни обаче някои положения, някои подробности около тази функция. Дали ще отговарям на всички изисквания?! Ако искаш можем да поговорим по въпроса и да си изясня картинката и тогава мога да помисля.

vaskonti написа:Ами точно Гарфи се отказва и се оглеждаме за човек на негово място.
Работата е отговорна до толкова, до колкото трябва да опитваш да действаш безпристрастно, а не като фен. В общи линии това са изискванията. Няма изискване за редовни действия - само когато можеш. Всички сме на доброволни начала, на никой не се плаща нищо.
Кои неща и подробности не са ти ясни?

Iceberg написа:Ами най-вече това ме притесняваше, дали не трябва често и по много да стоя вътре, защото понякога ми се налага да ме няма по няколко дни. Рядко, но все пак. Намирам начин да се намъкна, дори и от чужбина съм го правил. Иначе имам много свободно време, понеже бизнеса си е мой и сам съм си началник. Давам ги тези нощни смени извънредно, за някой лев в повече, но пък на тях нищо не правя, имам нет и мога да се ровя във форума. Иначе не ме притеснява изискването за безпристрастност. Идиота си е идиот, на който и отбор да е привърженик! И още нещо се притеснявах. Справям се донякъде с компютри, но не съм спец. А и английския не ми е силен, та ако има такива изисквания..

vaskonti написа:Не ти трябва английски, нужните компютърни познания очевидно ги имаш, след като знаеш как да се регистрираш и да се логнеш във форума. Има си модераторски панел, където всичко е описано кое как се прави. То и няма кой знае какво за правене - или триеш мнения или ги редактираш - по твоя преценка. Банове се дават също по преценка, но ще ти се каже горе долу какви са критериите. Общо взето това е.

Iceberg написа:
vaskonti написа:Не ти трябва английски, нужните компютърни познания очевидно ги имаш, след като знаеш как да се регистрираш и да се логнеш във форума. Има си модераторски панел, където всичко е описано кое как се прави. То и няма кой знае какво за правене - или триеш мнения или ги редактираш - по твоя преценка. Банове се дават също по преценка, но ще ти се каже горе долу какви са критериите. Общо взето това е.

Това, което казваш е лесно и не представлява трудност да се върши, но при всички случаи си е отговорно и сериозно. А то и като се поочупи човек, като посвикне, ще е даже удоволствие :)))))))

vaskonti написа:Ами, да говоря с другите модератори?

Iceberg написа:
vaskonti написа:Ами, да говоря с другите модератори?

Ами, може. Но първо искам да съм сигурен, че Гарфи наистина иска да се маха, за да не излезе после, че съм искал да го изместя или нещо такова. Пазя се от интриги, а и мразя такива неща. Дано ме разбираш.. По едно време един се беше появил от нашите, беше се хванал с тази работа, Велико май са казваше, какво стана с него?

Iceberg написа:
vaskonti написа:Ами маха се, беше ни писал на всички, че е категоричен. Това беше преди почти месец, но не е казвал, че е размислил.
Ок, ще пиша в модераторската ни тема и ще ти кажа, решението е общо. Може да минат 2-3 дни, да знаеш.
Иначе не знам кой е Велико, вероятно го знам само с ника му.

Досега говорих с Гарф, наистина иска да се маха. Той обаче ми каза, че също ме бил предложил преди време :)))) Саже ми вика, няма се притесняваш, първоначално ако станеш, ще караме двамата малко време, да свикнеш и после ще се махна. Абе.., каквото стане. Аз, като се замисля, имам доста свободно време, а и нощните смени стоя и се чудя какво да правя, а така ще имам работа и ще ми минава по-бързо времето :)))))))

vaskonti написа:Аз нямам спомен кога те е предлагал, предполагам е било когато Морски се махна и се търсеше човек на негово място. Но супер, щом и Гарфилд ще помага, ще влезеш в час много бързо. Все пак, нека и останалите да си кажат мнението, най-вече Stenly, защото тя е човекът с крайната дума.
Ок, лека вечер, като се реши нещо ще ти пиша! :)

Iceberg написа:ОК, няма да се притесняваш, каквото стане. Ако решат, ще стане :))))) Приятна вечер и на теб.
[/offtopic]
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юни 2015 00:23

На мене лично по начина му на писане не ми мяза на някъв шизофреник,който ще изтрие всичките айпи адреси,оспами целия форум,банне половината потребители ... :lol:
Така че го взимайте.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 юни 2015 22:07

Абе, да не би програмистите окончателно да са резнали Стенли? :)
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 юни 2015 03:11

vaskonti написа:Абе, да не би програмистите окончателно да са резнали Стенли? :)

Душицата ( :oops: ) последно е влизала на 23 юни малко преди 20 часа.
Иначе за "човека" потопил Титаник ( :lol: ) за сега нямам лоши наблюдения, но да си призная съм го засичал само няколко пъти във форума и то бегло и се поопзнах с него сега около сагата с Ip адреса му.
Не знам нека да изчакаме пък да видим, но ако ще се взима нека да действаме както останалите - за сега само да трие и без да има достъп до тук.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 юни 2015 02:34

Видео в подписа:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=93203

И още един подпис, само като текст:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=252209

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 юни 2015 14:20

Поспрете ги малко тези "прекрасни" теми за Левски.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 юни 2015 19:16

Видео в подписа - memberlist.php?mode=viewprofile&u=5413

Върни се в “Модератори”