Спам по Берое!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- loopythecattleslayer
Re: Спам по Берое!
Чак пък спам-тема. Не спамете много, че пак ще ни вдигнат тока !
Какво сте заревали като вдовица за х*й бре.Има документи и отчети за това колко в вкарал собственика им в ФК-то.Вземете ги прочетете.До 31.12.2013 са набили 4 500 000 лева.

golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- Bojko Berojko
- Контакти:
-
- Контакти:
За 1,25 години 4,5млн. 4,5/1,25=3,6. 3,6 млн., В това число ремонт на основният терен на спортната база, ремонт на тренировъчни игрища- 1 с естествена трева и 1 с изкуствена. +1 купа и 1 суперкупа.
ТЕЦ 2 произвежда 1000 мегавата ел. енергия на час средно (често минавам покрай него реално е около 1200, но с 1000 сметките са по-лесни) Продава се по 9ст за КИЛОВАТ, т.е 90 лв/МВат/час.
24*30*1000*90*12=777 600 000 лв/година
от тях да сложим 2/3 за разходи (а те са доста по-малко, тъй като през 2011 година, когато беше кризата с електроенергията и не изкупуваха предимно от ВЕИ-та ТЕЦ-а работеше на 300-400 мегавата и единствената държавна централа на загуба беше АЕЦ Козлодуй.)
остават 259 200 000 лв/година.
(3,6/259)*100=1,4%
ТЕЦ-2 дава 1,4% от годишната си ПЕЧАЛБАТА в подкрепа на спорта в България, казвам България, защото навярно не само Берое ще се въползват от талантите, изградени в школата ни, не само Беройци (да се надяваме) ще се радват на успехите на отбора в Европа.
И със сигурност цената на тока не се е повишила заради Берое, тъй като въпросната централа продава енергията си на тази цена вече сигурно 4,ако не и 5 години.
Да отварям ли темата кое предприятие , от 6-7 години покрива загубите на Топлофикация София?
П.П. Не претендирам за вярност на сметките по-горе, но съм сигурен че се доближават до истината.
Всеки да си гледа канчето и...
НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ, СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!
ТЕЦ 2 произвежда 1000 мегавата ел. енергия на час средно (често минавам покрай него реално е около 1200, но с 1000 сметките са по-лесни) Продава се по 9ст за КИЛОВАТ, т.е 90 лв/МВат/час.
24*30*1000*90*12=777 600 000 лв/година
от тях да сложим 2/3 за разходи (а те са доста по-малко, тъй като през 2011 година, когато беше кризата с електроенергията и не изкупуваха предимно от ВЕИ-та ТЕЦ-а работеше на 300-400 мегавата и единствената държавна централа на загуба беше АЕЦ Козлодуй.)
остават 259 200 000 лв/година.
(3,6/259)*100=1,4%
ТЕЦ-2 дава 1,4% от годишната си ПЕЧАЛБАТА в подкрепа на спорта в България, казвам България, защото навярно не само Берое ще се въползват от талантите, изградени в школата ни, не само Беройци (да се надяваме) ще се радват на успехите на отбора в Европа.
И със сигурност цената на тока не се е повишила заради Берое, тъй като въпросната централа продава енергията си на тази цена вече сигурно 4,ако не и 5 години.
Да отварям ли темата кое предприятие , от 6-7 години покрива загубите на Топлофикация София?
П.П. Не претендирам за вярност на сметките по-горе, но съм сигурен че се доближават до истината.
Всеки да си гледа канчето и...
НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ, СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!
Няма такова чудо в пазарна икономика държавата да е собственик на футболен клуб АД при положение, че останалите се борят на пазарен принцип да оцеляват.Не може да заличават отбори за неплатени налози към държавата а същата да изсипва куп пари за друг.Нищо против Берое а просто е недопустимо комунизъм за едни капитализъм за други.
"Отделно централата е получила заем от 5,7 млн. лв. от компанията — майка БЕХ. Така заемите, които трябва да се връщат на холдинга са общо за над 77 млн. лв. Любопитен факт е, че въпреки тежкото си състояние ТЕЦ „Марица Изток 2“ е отпуснала[b] 3,9 млн. лв. на старозагорския футболен клуб „Берое“ през миналата година[/b]"
"Отделно централата е получила заем от 5,7 млн. лв. от компанията — майка БЕХ. Така заемите, които трябва да се връщат на холдинга са общо за над 77 млн. лв. Любопитен факт е, че въпреки тежкото си състояние ТЕЦ „Марица Изток 2“ е отпуснала[b] 3,9 млн. лв. на старозагорския футболен клуб „Берое“ през миналата година[/b]"
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
puf-paf написа:Няма такова чудо в пазарна икономика държавата да е собственик на футболен клуб АД при положение, че останалите се борят на пазарен принцип да оцеляват.Не може да заличават отбори за неплатени налози към държавата а същата да изсипва куп пари за друг.Нищо против Берое а просто е недопустимо комунизъм за едни капитализъм за други.
а какво чудо има,гигов сигурно няма средства да покрие задълженията или чака да си вземе базата какъвто е и целия тоя цирк с чорбата,и точно вие сте тръгнали да ми говорите за държавни пари,кой точно отбор е частен...те документално всички са такива уж,ама парите им на тея патрони от къде са...е така както си спяха и изведнъж забогатяха...аман от капацитети дразнители....не е важно аз да съм добре,важното е вуте да е зле....25 години не се накрадоха олигарси и не знам какви още,ами някой някъде като опита нещо да направи и те пак там да са навряни щото не може друг да е извън софия евентуално....тиквеници !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Всички отбори са частни или общински но държавни са само Берое и отборите в Северна Корея
Не може държавата да унищожи един отбор за задължения към нея а да снася милиони на друг.

Щастливо роден съм, на тази земя
добре,една сълзица и от мен,аре легай да спиш
puf-paf написа:Всички отбори са частни или общински но държавни са само Берое и отборите в Северна Корея![]()
Не може държавата да унищожи един отбор за задължения към нея а да снася милиони на друг.
Кой отбор е унищожила държавата? Споменавай имена. Иначе или ръководителите на отборите да назначават финансово грамотни кадри да им управляват парите и да не гледат само какво да прилапат или да не реват после, че държавата ги унищожавала. Един лек пример: ЦСКА дължи повече на държавата, отколкото тя е "снасяла" на Берое последните три години. Да оставим настрана постъпленията за този период в клуба.
Седнал един Г. Марков дето една чешма не може да построи да плюе по Берое, а иначе ми се разкарва с лимузина за над сто хил. лева. Да дойде да види с какви коли се придвижват ръководството и спортно-техническия щаб на клуба ни и тогава да плюе. Да види какво е изградило, ремонтирало и модернизирало ръководството и тогава да плюе. А Г. Марков какво е направил? Кара лимузина... и чака някой да дойде да му пълни гушата.
КОЙ Е ШАМПИОНА ? ЗЕЛЕН. КАКВА Е КУПАТА ? ЗЕЛЕНА. КОЙ Е СУПЕРШАМПИОНА ? ЗЕЛЕН. КОЙ Е ВИЦЕШАМПИОНА? ЗЕЛЕН. КАКВИ СА ЕВРОУЧАСТНИЦИТЕ? ЗЕЛЕНИ.КАКВО СТАНА С БЪЛГАРИЯ? ПОЗЕЛЕНЯ. Нека спамят из долните дивизии докато им изникне зелено от устите или от клавиатурите.