СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Готвача » 28 юни 2015 08:10

ShooterMan написа:Изображение
Е*и ги, Купата е тука 8-)

БИНГО!!!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 28 юни 2015 15:33

КОЙ Е ШАМПИОНА ? ЗЕЛЕН. КАКВА Е КУПАТА ? ЗЕЛЕНА. КОЙ Е СУПЕРШАМПИОНА ? ЗЕЛЕН. КОЙ Е ВИЦЕШАМПИОНА? ЗЕЛЕН. КАКВО СТАНА С БЪЛГАРИЯ? ПОЗЕЛЕНЯ.

Потребителски аватар
stegal
Контакти:

Мнениеот stegal » 29 юни 2015 11:15

НЯКОЙ ИМА ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО СТАВА С НОВИТЕ ЕКИПИ. ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ НЯКЪДЕ
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 29 юни 2015 15:13

Ето и обръщението на Станков към привържениците на отбора:

Уважаеми фенове на ПФК ЦСКА София!

Уважаеми армейци!

Във връзка със случващото се в любимия ни клуб ПФК ЦСКА София, не мога да не съм съпричастен и да изкажа своето мнение. Смятам , че както аз така и моето семейство , сме доказали любовта си и допринесли до някаква степен за развитието на клуба през годините. Това, което се случва наистина е неприятно и много хора, които публично заявяваха, че са армейци и обичат клуба всъщност доведоха клуба до това състояние. Думите и деянията са две различни неща. Именно поради тази причина никога не съм афиширал любовта си към клуба, а винаги съм помагал с действия, когато съм имал възможност да я докажа като треньор и като човек, който е бил свидетел на най-завладяващата публика и атмосфера в България, а именно публиката, феновете и ветераните на клуба.

Въпреки че в момента съм далеч от българския футбол, аз следя всекидневно новините свързани с ЦСКА. Надявам се всяко едно решение да бъде за доброто на клуба и отново да радва с изявите си най-многобройната публика в България.

Надявам се също така клубът да бъде ръководен по съвсем различен начин от последните 10 години, за да не се стига до такива тежки моменти.

Заявявам най-категорично, че в каквато и ситуация да се озове ЦСКА, аз съм готов да помагам и се надявам любимият клуб да възвърне своята сила и чест!

Когато всички работим и мислим за доброто на ЦСКА, положителните резултати ще са неизбежни!

Винаги съм отворен за Вашето мнение и въпроси на моя официален сайт (www.alexandarstankov.com)

С уважение,

Александър Станков

Мале, какъв е подлизурко :lol: Май яката я е закъсал и никой не го иска. :lol:

На линия
ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 юни 2015 15:16

Същия тоя панчаревски убитак ни прекаца половината сезон + контузиите на БАКА и ДАНИ Г следствие от НЕАДЕКВАТНАТА му подготовка на ниво "физкултурник". ВСЯКО ЛЕКЕ, запомнете го - ВСЯКА ДОЛНА УТРЕПКА, която спомене как била от Леевски или Лиска трябва на секундата да се изхвърля от Тича като мръсен парцал! ВСИЧКИ са долни предатели и некъдърници :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 29 юни 2015 15:47

stegal написа:НЯКОЙ ИМА ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО СТАВА С НОВИТЕ ЕКИПИ. ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ НЯКЪДЕ

Аз очаквам да са или на Томи, или на Мишо. Всяка година казват ''нови екипи'' на Джако, сега на Ухлспорт, обаче накрая излиза, че става въпрос за тренировъчната екипировка...

Потребителски аватар
stegal
Контакти:

Мнениеот stegal » 29 юни 2015 16:03

Нали бяха писали, че са направили специална поръчка, защото ги нямало в каталога. Та затова питам.
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 29 юни 2015 16:16

stegal написа:Нали бяха писали, че са направили специална поръчка, защото ги нямало в каталога. Та затова питам.

Aми да, тя си дойде, тренират с тях - тениски, шорти и анцузите. Никъде не съм чел, че става въпрос за официалните екипи.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 01 юли 2015 22:42

Рибейро говори и за жребия в А група. В първите три кръга шампионите играят срещу Литекс, Черно море и Левски.

„Жребият е такъв, няма значение къде играем, винаги излизаме за победа. Литекс и Черно море са сериозни отбори”.

http://www.novsport.com/news1548951_1003.html

Този Рибейро изобщо не бил глупав, доста бързо схваща нещата в България :mrgreen:

На линия
ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 юли 2015 23:05

Да, маааалко по-разумен е от Тройчо Троев, който би заявил бодро "тея са ми ясни" :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”