ЕИ: България - Германия - Финал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Велика България!
Направо е невероятно, как в тази немотия и постоянни скандали успяваме да изваждаме и изграждаме млади таланти от световна класа.
Утре 11:00ч. БНТ HD 
Мачкаме! 
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: ЕИ: България - Германия - Финал
Да си припомним един голям мач.. Късмет утре на нашите дано ги треснем както го направихме в Лондон!
-
Makarona87
- Контакти:
не се надъхвайте! типично по български ще се усерем накрая
Makarona87 написа:не се надъхвайте! типично по български ще се усерем накрая
Какво усиране? Още от сега почваш да ги храниш.Типично по български.Германия е фаворит,защото са с първият си отбор,а ние със смесен.Германците последните години доста ни се опъват.Ако спечелим ще е сензация.
Аз не мога да разбера, как практически е възможно да имаш два национални отбора, които да играят на два различни турнира едновременно !?
Много ми е странно това правило, лично за мен подобен случай е прецедент.
dunavfc написа:Аз не мога да разбера, как практически е възможно да имаш два национални отбора, които да играят на два различни турнира едновременно !?
Ами, във волейбола всичко е възможно .... в момента тече Световна лига, паралелно с това и някакви измислени европейски игри.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Момчета .... с риск много да се изложа и мн да ми се смеете.. тъй като не разбирам от волейболните формати и не сам на ясно ... някой може ли да ми каже... Едната България играе финал на Евро в Баку с Германия ... в същото време .. друга волейболна България играе с Куба.... моля ви обяснете ми какъв е филма и коя е България и как така 2 Българий играят едновременно на 2 различни фронта ? (sorry за малоумния въпрос, но не разбирам ) ?

You'll never walk alone!!