Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГЪРЦИЯ ФАЛИТ
Очаквам гъркините да отслабнат !!! 

- Кога ще ми върнеш парите? - попитал Пух
- Защо да ти ги връщам?
- Защото са мои.
- Но когато ми ги дадеш, те вече са мои.
- Ехх, Ципрасчо...
- Защо да ти ги връщам?
- Защото са мои.
- Но когато ми ги дадеш, те вече са мои.
- Ехх, Ципрасчо...
110 години любов!
И да фалират пак се показаха като народ,а не като Боколандия подлога на ЕС и САЩ!
-
- Контакти:
Приятеля ми грък с който се знаем от много години най-добре си знае какво е в Гърция. Сега Гърция страда от олигофренските измислени санкции на ЕС спрямо Русия. Русия им беше голям пазар за плодове, зехтин, маслини, вино, мляко и не знам си кво още! Точно както колегата каза по-горе, не само, че го вадят средния пръст, но освен инвестициите на БРИКС първото, което ще махнат са измислените от САЩ санкции. Бързичко ще завземат целия пазар в Русия, вкл. и дяловете на такива идиоти като нас, водени от Боко Тиквата. Махат визите за руснаците и ни го набиват и в туризма яката. Боко Тиквата и евроатлантиците, обаче имат отговор - 40 американски танка идват да вдигат родната икономика
.СМЯХ! Сега пък го запомнете от мене - елините ВИНАГИ са били най-хитрите измекярчета! Щом гръцкия маляк се изнизва като пръдня из гащи от ЕС, че дори и на САЩ показва среден пръст...значи Света не 100, а 1100% се обръща в полза на съюза Русия-Китай-Индия-Бразилия и техния БРИКС. Ние разбира се, както през Комунизма сме на ГУБЕЩАТА страна, ха-ха, дори Турция гледа на улови вятъра, но Тиквата и оня травестит Плевнелиев, дето сега е на гей парада се кефят - 40 танка идват у нас! УРА! СМЯХ СМЯХ СМЯХ....през сълзи! Щом елина бяга - бягайте и вие, тези са родени ветропоказатели от памти века 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Captain Stottlemeyer
DIMO написа:Очаквам гъркините да отслабнат !!!
Това няма да попречи на задниците им да се удрят в бордюра, когато слизат от тротоара, за да пресекат улицата...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Гръцкият фалит няма да изиграе особено сериозна роля върху България.
Когато един човек е беден и едва свързва двата края за него няма особено голямо значение дали съседа му ще фалира или не.
Един евентуален фалит на Гърция и изваждането и от Еврозоната обаче може да има огромна роля за промяната на статуквото на Балканите, а след това и в Европа.
Когато един човек е беден и едва свързва двата края за него няма особено голямо значение дали съседа му ще фалира или не.
Един евентуален фалит на Гърция и изваждането и от Еврозоната обаче може да има огромна роля за промяната на статуквото на Балканите, а след това и в Европа.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

-
DIMO написа:Очаквам гъркините да отслабнат !!!
Казваш от токи ще заприличат на спукани топки.
ShooterMan написа:...
Приятелчето ти по-добре да се реди на опашките пред банкоматите, че от понеделник, а може и още от утре, да няма какво да изтегли. Гледам ги в тъмното са направили опашки като митинг. Пък Алфа Банк вече спряла и електронното банкиране- за два дена уж. И по повод санкциите направи леката разлика между излизане от еврозоната и от ЕС. Ако всичко щеше да им е толкова добре, колкото ти го е нарисувал тоя човек, те въобще преговори за дълга си нямаше да водят. Отдавна да са се изсулили от всичко включващо "евро" в наименованието си, да са обявили дефоулт, да печатат драхми и да търчат към БРИКС, МРИКС и прочие абревиатури.
Последна промяна от Neo M на 27 юни 2015 20:56, променено общо 1 път.
- Jorkorazporko
Синьо сърце написа:Най-много да фалира и ЕС. Голям праз.
Как си представяш да фалира втората най - мощната икономика на света просто ей така?? Гърция ще плаща за безобразната си политика, никой не им е виновен! ЕС няма да фалира, нито ще се разпада! Има определени кръгове на които не им изнася ЕС, и е факт че те водят разривна дейност, но са обречени на неуспех!