София прайд 2015...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: София прайд 2015...
Тая вечер в 17:00, някой ще ходи ли да подкрепи равноправието? 
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- ndrangheta
- Контакти:
GOLEADOR написа:Просто църквата трябва да се изправи срещу прайда.Ако на пътя на протестиращите гейове застанат поповете с хоругвите и прайда умира.Разбира се,винаги е възможно свирепи педали да нападнат поповете , но така ще покажат на всички своята същност и това за пореден път ще разкрие какви лицемери са.
Те половината попове са гейове бе пич
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
ndrangheta написа:GOLEADOR написа:Просто църквата трябва да се изправи срещу прайда.Ако на пътя на протестиращите гейове застанат поповете с хоругвите и прайда умира.Разбира се,винаги е възможно свирепи педали да нападнат поповете , но така ще покажат на всички своята същност и това за пореден път ще разкрие какви лицемери са.
Те половината попове са гейове бе пич![]()
![]()
![]()
Не разбирам какъв ти е проблема с Църквата и вярващите, но след като ти ги мразиш и говориш против нас (вярващите), защо ние, както и не само ние, трябва да харесваме обратните и да ги приемаме за нещо нормално?
Не зная дали си гей или както сам твърдиш, че не си, но като гледам колко лично приемаш темата и коментарите на противниците на парадирането, мисля, че не си толкова безпристрастен, както твърдиш.
ndrangheta написа:Thsmith написа:Никакво значение няма дали някой бог/религия признава това за "грях" или друга го "обожествява". Въпросът е, че някой натрапва извратеностите си на другите, а не ги пази за себе си. Не ми пречи, че са извратени и не искат да се лекуват. Това е тяхна работа. Пречи ми, че се опитват да ми го натрапват.
Цяла година не се сещам за тези извратеняци и нямам нищо против тях, но около този парад ги намразвам. Респективно се получава точно обратния ефект, поне при мен.
Няма нужда да се делим на про-западни и про-източни. Няма нужда да се делим на религиозни и атеисти. Няма нужда да се делим на бели или мургави. Въпросът е дали искаме да ни се натрапват подобни неща.
"Научно е доказано, че..." Глупости. Няма научен коненсус какво води до хомосексуалност и бисексуалност. Предполага се, че централна роля играят гените и хормоните и дотам. Категорично е доказно, че сексуалната ориентация не е въпрос на личен избор. Няма как утре изведнъж да решиш и да почнеш да лапаш пишки. Категорично доказано е, че е невъзможно хомосексуалната ориентация да се "излекува" (каквото и да значи това).
"
Глупости!
NARTH !!!
Дори бившия председател на Американската психологическа асоциация е на такова мнение.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- ndrangheta
- Контакти:
Thsmith написа:ndrangheta написа:Thsmith написа:Никакво значение няма дали някой бог/религия признава това за "грях" или друга го "обожествява". Въпросът е, че някой натрапва извратеностите си на другите, а не ги пази за себе си. Не ми пречи, че са извратени и не искат да се лекуват. Това е тяхна работа. Пречи ми, че се опитват да ми го натрапват.
Цяла година не се сещам за тези извратеняци и нямам нищо против тях, но около този парад ги намразвам. Респективно се получава точно обратния ефект, поне при мен.
Няма нужда да се делим на про-западни и про-източни. Няма нужда да се делим на религиозни и атеисти. Няма нужда да се делим на бели или мургави. Въпросът е дали искаме да ни се натрапват подобни неща.
"Научно е доказано, че..." Глупости. Няма научен коненсус какво води до хомосексуалност и бисексуалност. Предполага се, че централна роля играят гените и хормоните и дотам. Категорично е доказно, че сексуалната ориентация не е въпрос на личен избор. Няма как утре изведнъж да решиш и да почнеш да лапаш пишки. Категорично доказано е, че е невъзможно хомосексуалната ориентация да се "излекува" (каквото и да значи това).
"
Глупости!
NARTH !!!
Дори бившия председател на Американската психологическа асоциация е на такова мнение.
NARTH???
Ти сериозно ли? Все едно аз да се аргументирам с Нютон и Галилей, а ти да ми посочиш за пример Канал 2001 и Маг Светла
Те изхождат от християнската позиция, че хомосексуалността е грях, който следва да бъде заличен/излекуван. От научна гледна точка идеите им са...псевдонаучни.
Отделно няма как да не си чувал до какво състояние са докарани пациентите на това т.нар лечение. Повечето се самоубиват.
There is no consensus among scientists about the exact reasons that an individual develops a heterosexual, bisexual, gay or lesbian orientation. Although much research has examined the possible genetic, hormonal, developmental, social and cultural influences on sexual orientation, no findings have emerged that permit scientists to conclude that sexual orientation is determined by any particular factor or factors. Many think that nature and nurture both play complex roles; most people experience little or no sense of choice about their sexual orientation.
Това ти го копирам от сайта на Американската Психологическа Асоциация.
Последна промяна от ndrangheta на 27 юни 2015 17:45, променено общо 1 път.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- ndrangheta
- Контакти:
v.r.s. написа:Не разбирам какъв ти е проблема с Църквата и вярващите, но след като ти ги мразиш и говориш против нас (вярващите), защо ние, както и не само ние, трябва да харесваме обратните и да ги приемаме за нещо нормално?
Не зная дали си гей или както сам твърдиш, че не си, но като гледам колко лично приемаш темата и коментарите на противниците на парадирането, мисля, че не си толкова безпристрастен, както твърдиш.
Имам няколко проблема с църквата и вярващите. Ти ги знаеш, защото и преди сме спорили за религия. Знам че си вярващ и уважавам това твое решение и право. Това е смисълът на светската държава - вярващите и невярващите да живеят заедно и никой да не налага своето на другия. Сега няма смисъл аз да ти казвам какво не харесвам у църквата, вярващите и самата идея за вяра.
Не съм гей. Темата я приемам лично, защото не мога да гледам безралично как стадото в един глас се надига и осъжда една шепа хора, които МИРНО се събират на площада да упражнят граждански свободи, а стават обект на заплахи и насилие. Това е форма на тоталитаризъм, а тоталитаризмът ми е противен. (Левит 20:13 е подстрекаване към насилие в най-чист вид, знаеш го и няма смисъл да го отричаш).
Винаги когато това се случва аз се разпалвам и приемам нещата лично. Утре ако България тръгне да въвежда исляма като официална религия ще се вдигна заедно с християните, защото не искам да живея в теокрация (друга форма на тоталитаризъм).
- becks32milan
- Контакти:
Ми айде и ние да си направим един хетеросексуален парад. Да се евеме по улиците, върху камиони.. 
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
- Синьо сърце
- Контакти:
becks32milan написа:Ми айде и ние да си направим един хетеросексуален парад. Да се евеме по улиците, върху камиони..
А момичетата ще ни въртят свирки публично!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
becks32milan написа:Ми айде и ние да си направим един хетеросексуален парад. Да се евеме по улиците, върху камиони..
Че то всяка вечер има подобни "паради" в чалготеките, пълни с коври.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: София прайд 2015...
Цитат от друг форум, по същата тема:
Та мисълта ми беше - всичко зависи от културата и интелигентността. Простакът педeраст си е простак педeраст и парадира с това. Културният хомосексуалист е просто културен човек.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?