Вие фенклуб нямате ли ,да Ви организира пътуването?
В такива случаи се дават 2-3 варианта . Самолет, автобус или др.
Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Bojko Berojko
- Контакти:
- Michael Carrick
- Контакти:
Re: Гостуване на Динамо Минск - Беларус
Успех с организацията, дано се съберете повечко хора.
И да им пикам на регионалния принцип, ние се паднахме със съседите от Литва.
И да им пикам на регионалния принцип, ние се паднахме със съседите от Литва.

-
- Контакти:
Няма фенклуб реално. Всеки както може аз пропускам това гостуване. Дано ги отстраним и играем с отбор от нормална страна. Иначе мача 100% ще го дават по някоя беларуска телевизия
Michael Carrick написа: И да им пикам на регионалния принцип, ние се паднахме със съседите от Литва.
Няма регионален принцип при жребия от 2009 г.
dudu написа:КироВарна написа:Въпросът с пътуването трябва да се проучи внимателно от всички страни,защото изненади от всякакъв характер са много възможни!Моите проучвания са следните!Питах един познат шофьор на автобус,който е минавал по най прекия път,през планинските райони на западна Украйна!Човекът каза,че пътя е много лош и целия е в дупки!Аз зададох уточнителен въпрос,за размера на отворите в пътното платно:Като нашите,с които сме свикнали,или по големи?Не вярвам да има такива-го запитах-че да падна с колата си в нея?А той казва-Абе в някои и автобус,може да падне!Толкова,за пътуване с кола напряко!През Киев,със сигурност пътя е по добър,но каква е обстановката....някой ако знае да каже!Да се обикаля,през Европа и да се влезе през Полша ми се струва доста дълъг и мъчителен вариант,като се има пред вид,че ще се ходи на мач,все пак....а не на авто поход!Самолетът е сложен вариант,защото е хубаво,че има много чартъри....но трябва да се намерят два такива,които да пасват на нашите преходи!По дати!А още не се знае,гостуваме или домакинстваме в първия мач!Влакът едно време беше едни вагони,прикачени към московския,дето ги откачат в Киев и ги прикачат на друг трен към Минск!Дълъг и тромав вариант,но предлага възможност за нормално спане в движение!И други предимства си има влака,но ние на мач сме тръгнали,а не да се напиваме по купетата с дружелюбни девушки!Пряк автобус щом има също е добър вариант.33 часа се изтрайват,но е по зле от влака заради спането!Няма да е лошо да се проучи вариант,за организирана екскурзия с автобус директно от нашия стадион,до техния!!!Те в Беларус,още не са се разделили със соца и въпросът с визите сигурно ще е сложничък.Чувал съм,че има вариант,да се получи виза на границата при влизане,но не е сигурно!Ако се окаже,че не може,ще е пълна трагедия!Аз бих тръгнал,при всеки от вариантите,ако има организация!
през Киев е спокойно пътувам два пъти месечно няма ядове
Минава ли се непременно през Молдова и трябва ли виза и за там?Надявам се,че поне украинците не са въвели пак визи за нас?
за виза незнам приятелю там по тоя маршрут са три граници в едно-румънска,молдовска,и украинска в радиус на няма и 1 км
ама мисля че като си транзит не би трябвало да искат,за молдовците говоря,и да не си забравиш паспорта ЩЕ ТЕ ВЪРНАТ 

Bojko Berojko написа:Вие фенклуб нямате ли ,да Ви организира пътуването?
В такива случаи се дават 2-3 варианта . Самолет, автобус или др.
Какъв фенклуб на Черно море бе брато, при това "национален"????

Някави СЛУГИ на ТИМ няма как да са ни фенклуб на нас! Какви щангисти, кви пет лева

Фенклуба е тук във форума от години.
Пратих сина ми да купи билети за мача в Разград и да пита в канцеларията на клуба за някаква организация около гостуването.
Билети за гостуването в Минск няма да се продават тук, евентуално на стадион Трактор в деня на мача, но не било сигурно (можело и без билет да се влезе, пак "евентуално"). Не знаят какви ще бъдат цените.
Двупосочен билет с чартърния полет на отбора струва 680€. Няма да се организира някакъв специален транспорт за феновете, бил той въздушен или сухопътен.
Билети за гостуването в Минск няма да се продават тук, евентуално на стадион Трактор в деня на мача, но не било сигурно (можело и без билет да се влезе, пак "евентуално"). Не знаят какви ще бъдат цените.
Двупосочен билет с чартърния полет на отбора струва 680€. Няма да се организира някакъв специален транспорт за феновете, бил той въздушен или сухопътен.
680 евро двупосочен
!!!!!!! ТИМ са кожудери бе.
Всеки ден от летище Варна има полети до Минкс на BELAVIA. Полети има и от Бургас.

Всеки ден от летище Варна има полети до Минкс на BELAVIA. Полети има и от Бургас.