demy27 написа:deepblue1963 написа:Феновете на Локо сте интересни хора:не било важно колко хора били,не било важно,че на пресконференцията Динев изглеждаше като някой,който току-що се е събудил и е осъзнал какво е направил,не било важно,че не стана ясно-някой каза ли изобщо нещо на тази пресконференция.Сигурно не е важно,че когато някой купува футболен клуб(дори да е от някоя регионална група),желателно е предварително да си "напише домашното",а не на въпроса за стадиона да отговаря-не знам,за ръководството-не знам,за Даксон-не знам(има ли нещо,свързано с Локо Пд,което Динев да знае).Въпросът ми към тези фенове е-кое,всъщност,е важното за тях?Че Топалова продаде отбора им на НЯКОГО?А ако беше на собственика на Марек Й.Андреев?Тогава какво?Айде да не ви развалям празника.Сладки сънища,"черно-бели" фенове.
След като стана ясно, че тази година за Левски няма нито купа нито титла, може да няма и Лига Европа, сега и продажбата на Локомотив и Берое - само лоши новини за вас. Ако и Ботев е с нов собственик съвсем няма да можете да заспите.
Ти шегуваш ли се?Покупката на Локо Пд от К.Динев-лоша новина за нас?Той не беше ли собственик на Вихрен(а мисля,че все още е).Когато Вихрен беше в А група,той стряскаше ли ни ?Айде по-полека!Ние от Динев ако почнем да се плашим...Я ми припомни кой купи Берое,че нещо не се сещам.Ако извадим статистиката между Левски и Локо Пд,как мислиш,дали си губим съня,заради вас кой знае колко?