Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот MagicMoments » 27 юни 2015 00:10

futbolqga написа:
MagicMoments написа:Относно Бранеков под никаква форма няма да е желан на Герена.Та ние сигурно и Менди ще искаме,нищо че на микрофона след едно дерби се дере на най-популярния рефрен от агитката на ЦСКА.Сигурно и Стойчо Младенов ще искаме за селекционер,тоя Гонзо нищо не може да привлече.Дори и да е така спрете да го плюете,Вие не сте никакви фенове на Левски,Вие сте фенове на титли и купи,също като ония,които се молят на Господин Ганчев и Господин Божков да им поеме отбора и които са готови на сливания с Литекс,Локо София стига и стига да са в А група,и въпреки,че ще бъдат с чужд лиценз и дружеството им ще фалира и ще ощети държавата с 11 милиона,ще си припознават 31 титли,полуфинали,марки харизми.При толкова дългове от страна на Левски към държавата и примера на ЦСКА не смятам,че е удачно да се реве за трансфери,но пък Кой ? знае,скоро могат да почнат да се привличат Брута,Турета с по 50 000 заплата и тука ще се пише как ще ставаме шампиони и като дойде сметката ще се търсят схеми и ще се говори за морал и достойнство.

Брей мама му стара, готов си на черното - бяло да кажеш, само да защитиш Гонзо. Това, че искаме Левски да е там, където му е мястото - на върха, не означава, че сме фенове на титли и купи. Ако държиш, дай да преброим кой от нас двамата е посетил повече мачове на отбора от втората шестица през миналия шампионат - аз си пазя и билетите, за да никога да не забравя срама, който Батков и Гонзо ни докараха... Левски да се бори за оцеляване.
И как пък самостоятелно реши, че "Бранеков под никаква форма няма да е желан на Герена". Аз като гледам резултатите от анкетата, Бранеков е много по-желан на Герена от твоя идол - бат Гонзи.

Левски няма как в моментната ситуация в България да е на върха.Няма как да преборим Лудогорец,които въпреки че ги хвалят за евро пробивите и продажбата на Кайсара са на огромна загуба - Златински,Хамза,Безяк,Луму,Ангуло,Ешпиньо,Ернандес,Абало,Мантула,Барт,Гулдан,Шоко ги оставиха да си тръгнат без пари,а за половината от тях бяха платени трансферни суми,а заплатите им са със сигурност в пъти по-големи от сегашните в Левски.Всъщност 2013 можехме да ги преборим,но Левски реши да се самозакопава,както и на финалите за Купите 2013 и 2015.Но от 2013 много вода изтече,много съкращения на бюджета се направиха,въпреки това голямо текучество играчи мина и си замина и за този период Левски осъществи едва 2 продажби-На Гари Родригес и на Вутов.а в същото време трансферни суми бяха дадени за привличането на Крумов,Стойчев,Педро,Бру,Нину,Белаид,а за футболистите минали и заминали си за тоя период е писано доста пъти че са около 30.За да бъде Левски на върха трябва да се направят инвестиции,трябва да се вложат пари на първо време за завършване на сектора,плащане дълга към НАП и чак тогава нови футболисти.но никой не е луд да вложи 10-15 милиона в отбора с най-много фенове в България,Батков можеше да го стори след евро пробивите и отнетия лиценз на ония и идването на Титаните,ама реши да докарва Кокали,Вуцовци,Сафарита,Достанич,и с баластрата довлечена от Заберски,Донев и в последствие Илиян Илиев,Иво Танев и ко ни докара до сегашното положение.Политиката и липсата на адекватно управление са основните проблеми на Левски,с тия трима бушона нищо няма да се промени,но пък поне дано се взимат по-малко глупави решения,спрат да се правят селекции по модела 10 идат,15 се махат и се заложи на школата.Някой ще каже тва е работа на Гонзо,ама не Гонзо дава парите и определя финансовите възможности на отбора,от него зависи като му заяват 200 000 бюджет на месец да наложи таван от 12 000 на човек и заедно със старши треньора да обособят най-способните,евтини,качествени от плявата.
Относно Бранеков не може някаква анкета да е показател,тука влизат много чорбари и гласуват,отделно предлагам след като го вземем да го записваме директно на турнира Витиня е светиня,някой ще каже Старокин,ама поне на него устата не му знае като на тоя герой.Бранеков може сега да е желан,ама съм убеден,че след няколко слаби мача или някакво пререкание всички ще надигнат вой срещу него.
Аз съм с карта,ама си признавам,че поради неадекватните часове и факта,че с Хасково и Марек играхме сигурно 5 пъти пролетта посетих едва 4-5 мача,но стадиона така се пръскаше по шевовете,че не се усети липсата ми.
На левскарите не им пречи Гонзо,Батков,пречи им факта,че отбора на печели титли и купи и заради това не оценяват свършеното от Георги Иванов,което със сигурност спести много пари на Левски и със сигурност донесе както хубави,така и лоши моменти,такива каквито имахме и при Илиян Илиев с пъти по-висок бюджет,със Сухия,Ники Митов,Сафарито,Херо спасителя,Йовов.Резила е един и същ няма титли няма купи,както при Гонзо,така и при посочените от мен,но пък чак Гонзо до такава степен да Ви е виновен,не го разбирам.Разни хора,разни идеали ;) Нов сезон,нов късмет,без загуби в дербито,дай Боже и нов сектор,не дай си Боже турски пари в Левски,каквото такова в управлението на никой български футболен отбор феновете нямат думата,но само в Левски в тази криза и такива дългове се чакат титли-купи.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 27 юни 2015 00:38

Големи сладури сте всички значи... Ако вземем по-добър защитник от Бранеков лично ще се извиня ! За без пари железен защитник с Белаид по 2 метра говеда ще са бетон. Да речем Златински и Прохазка в средата и целия център ни заспива. Все пак продължавайте да сте моралисти както бяхте и с Пелето , който си беше очеваден чорбар и каза ,че за Левски никога няма да играе после оди изнасяхте за него. Старокин по-различен ли е ? Въпреки ,че е дървар си оставяше дроба на терена , то и един дроб с тая плаза , но ме разбрахте :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2015 00:58

Ние сме Левски написа:Големи сладури сте всички значи... Ако вземем по-добър защитник от Бранеков лично ще се извиня ! За без пари железен защитник с Белаид по 2 метра говеда ще са бетон. Да речем Златински и Прохазка в средата и целия център ни заспива. Все пак продължавайте да сте моралисти както бяхте и с Пелето , който си беше очеваден чорбар и каза ,че за Левски никога няма да играе после оди изнасяхте за него. Старокин по-различен ли е ? Въпреки ,че е дървар си оставяше дроба на терена , то и един дроб с тая плаза , но ме разбрахте :)

И мен не ме интересува откъде бил. Но... Аз пак да попитам - Бранеков отнасял ли се е неуважително към нашия клуб или играчи от него. Както казах Петев, заради дейстията си на онзи мач с Литекс в тунела, не заслужаваше въобще да му се предлага място на Герена, макар че не беше този начина да му се покаже - със събличането. Какъв Белаид, този и Стойчев са най-некадърните централни защитници на "Левски" от Иво Главата и Везалов насам.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2015 02:41

Thsmith написа:
futbolqga написа:Много са ми странни някои колеги от този форум. Не видяхте ли, че моделът "ама той е левскар" не работи особено добре. Точно защото Гонзо "е левскар" и разбираш ли, заслужавал да получи шанс, Левски го докара до там, да се бори за оцеляване.

Бранеков е играч с качества, а такива са дефицит на Герена, най-вече след победоносното завръщане на Гонзо. Особено на поста централен защитник, ние не сме имали класен играч от Томашич насам - смешно е! Аз бих се радвал и на Влади Романов, нищо че и той е бил част от школата на ЦСКА. Момчето е младо, с несъмнени качества - даже и да не се задържи дълго на Герена и да стане левскар, поне ще помогне на отбора в игрови план, а сигурен съм ще донесе и добра трансферна сума при евентуална бъдеща продажба.

Къде са тези Левскари освен Гонзо? Няма нужда да е Левскар, но е нужно да не е свинар и да е хлебарка. Къде ги видя тия качества в тоя? Какви качества и за какво има тоя инвалид? Качество означава титла, а не дали си 3,5 или 7. Там е без значение разликата. В момента няма футболисти в Левски. Няма и да има с тези пари. Не ти е виновен Гонзо, че няма играчи. Играчи се намират с пари, а такива няма.

drvasko98 написа:
Thsmith написа: Какво значение има дали си 2,5 или 7 ми щом не си първи? Абсолютно никакво значение няма.

Значението е огромно. Като си 7-ми, свикваш да си средняк, да падаш (щото 7-ми с победи не се става), да не участваш в Европа. попитай феновете на Ливърпул дали има значение дали си 7-ми или 2-ри. Има ли разлика между втория Реал Мадрид и 7-ия Виляреал, или межоду Арсенал и Саутхямптън. Ето това е разликата. Едните свикват да са там, другите ис9кат да са по-напрад, не всяка година успяват, но се опитват.

Кво участие в европа и какъв средняк бре... Какво значение има дали ще играеш един мач с някой отбор от босна преди да отпаднеш или няма да го играеш? Играеш когато имаш отбор за да не се излагаш, а не за да отчиташ дейност.

И не, не свикваш да си средняк, а се примиряваш с това което разполагаш и чакаш по-добри времена. Без надуване на балони и заблуда, че ще тръгнеш да ходиш по вода.

---
Нямам нищо против да взимаме играчи, които не са Левскари. Нямам против да имаме отбор от 20 чужденци ако става въпрос. Трябва обаче да имат качества, а не да са същите инвалиди като сегашните. Второто условие е да не са се компрометирали спрямо теб. Все едно някой да ти вика кур за тебе и ти утре да го прибереш у вас и да му се мазниш. Глупаво е. Може да е всякакъв, но да се държи прилично. Как Коловати, Букарев и Пелето играха в Левски? Да, но никой от тях не си спомням да се е пенил публично, нали?

Стига глупости и 100 пъти да повторите тази лъжа, тя няма да стане истина. При първият си престой в Левски Гонзо имаше необходимите пари и те не бяха малко, но крайните резултати пак бяха същите.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 юни 2015 08:57

Toва прасе Бранеков забравете да дойде при нас, ще стане революция!

Всеки такъв изрод като този изгаврил се така грубо в интернет с паметта на СВЕТИНЯТА ГУНДИ, заслужава да бъде публично е...н! А вие даже го обсъждате дали да играе при нас!

Все ще изкараме и без него, нека ходи и да си разцъква в А окръжна или във В група при онези червени аматьори. Ние сме ПРОФЕСИОНАЛЕН клуб!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 юни 2015 08:59

Да не стане само като с Весо вената...
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 юни 2015 12:35

Ще има договор за Курдов.
Добро решение, от понеделник да очакваме холандска инвазия. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 27 юни 2015 13:05

Серж Йофу -Баден ( Швейцария ) , Екундайо Джайеоба-ФК Непа Лагос ( Нигерия ) , Гара Дембеле-Пиерикос ( Гърция ) ,Базил де Карвальо -Страсбург ( франция ) ето четирима футболисти направили фурор в България и Левски , дошли тук от непретенциозни отбори със свободни трансфери , това показва ,че просто трябва да се търси, качествени футболисти има и то свободни !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 27 юни 2015 13:24

Така. Гонзо нещо ми се струва, че има нериалистични очаквания към това къде сме и как сме. С бюджет от 4 милиона в Европа нямаме никакъв шанс. Шампиони на България не можем да станем тоя бюджет. Стойчо Стоев е прав - имаме отбор u-19. Но не мисля, че това е минус, а голям плюс. Отдавна си мечтая за отбор, който е изграден от наши юноши и тук таме някой батко за респект. Прохазка, Йоргачевич и Бедоя и Минев мисля са достатъчни. Цоневи, Мисяк и Краев за нашето бъдеще. Левски трябва да направи така, че да ги развие възможно най-добре и да ги продаде възможно най-скъпо. Всичките те притежават потенциала да бъдат играчи на средно европейско ниво и клуба да прибере добри пари от тях, а и те могат да дадат на клуба още много. Прибързана продажби, като тая на Вутов в момента са излишни.

Серж Йофу, Екундайо Джайеоба, Гара Дембеле, Базил де Карвальо бяха супер трансфери. Но те освен, че взимаха бая солидни кинти, имаха възможността да се изявят в Европа. Отделно на тия играчи имаме 10 пъти повече трансферни провали, за които са давани и давани и давани кинти, без абсолютно нищо насреща. Не виждам на тоя етап защо чужденци с качества биха искали да дойдат в Левски и да играят мотивирано. Имаме поне 3 годишен период, в който успехи е трудно да се очакват. Привличането на чужденци за мен е безсмислено.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2015 15:02

samo_levski написа:Привличането на чужденци за мен е безсмислено.

Подкрепям. Особено, имайки предвид безпаричието, което декларират, че има в клуба. Привличането на чужденци - харченето за комисионни на агенти, мениджъри, даването на пари на футболиста и разни такива ще значи, че или лъжат, че има криза, или са тъпи. Нужно е обаче да кажа, че не мисля, че от школата ще намерим такъв като Аниете и Прохазка, да не говорим за Гарра - :mrgreen: просто белите не могат да бягат така. Ако толкова искат крило да връщат Роман там. Лично за мен мястото на Роман е на мястото на Владо. Стоев смята различно. Аз не съм треньор, така че какво ли знам. И все пак не му е там мястото на Роман.

Какво бил написал тоз' младеж Бранеков в социалните мрежи?

29. Боян Йоргачевич (46-Александър Любенов-68-Николай Кръстев), 2. Александър Александров, 4. Мики Орачев (46-Стефан Аличков), 39. Деян Иванов (58-Милко Ластраджиев), 31. Емил Нину, 21. Радослав Цонев (63-Георги Янев), 15. Роман Прохазка (68-Мики Орачев), 18. Борислав Цонев, 12. Божидар Краев (58-Ивайло Найденов), 22. Владислав Мисяк (66-Лионел Матадос), 11. Атанас Курдов (46-Илия Димитров).

Резерви: Николай Кръстев, Александър Любенов, Илия Димитров, Георги Янев, Стефан Аличков, Лионел Матадос, Милко Ластраджиев, Ивайло Найденов.

200%! съм убеден, че този състав няма да е по-долу от седмо място в края на първенството. За разлика обаче от един състав с чужденци, в който след края на сезона ще напуснат - тези малките няма да го направят и следващата година (при запазване на хората и треньора) ще надградят, докато с чужденци, надграждане не може да се получи. Чужденците са наемници. Това е и шанс на Стоев да се докаже пред такива, като мен томаеверници, че си заслужава доверието...
Последна промяна от metodito на 27 юни 2015 15:19, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”