София прайд 2015...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: София прайд 2015...
Самия парад е отвратителен опит да ни се натрапва педерастията в мутрите и живота. Убивам ли гейовете? Не. Замервам ли ги с камъни, соча ли ги с пръст? Не. Обаче жлъжен ли съм да търпя да ми се натрапва каквото и да било по такъв гнусен и аморален начин? НЕ, категорично този цирк за мене нарушава гражданското ни право на СПОКОЙСТВИЕ!!! Ние НЕ сме съпричастни към техните идейки и НЕ жеалем да ни ги тикат в мутрата. Защо например тогава парадите на неонацистите са нещо лошо? И те си имат своите идеи, нали сме уж толерантни? Или за педали може, ама за другите - не...Аман от толерастия, всичко търпя - дупки по пътищата, некъдърни политици, ниски заплати, идиотска държава....ама вече и да ми тикат "модерното", да искат да ставаме педали, да си правим ми-ми с педали и травестити е ПРАКАЛЕНО и няма да я бъде тая 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ако ще е нещо като марш със знаменца и дъги, добре. Но ако ще си правят публични оргии и разни други извратенящини, направо да ги забраняват със закон! 
-
ShooterMan
- Контакти:
Не е добре. Знаменца и дъги може, но пречупени кръстове и качулки на Ку Клукс Клан - не, така ли? Или ВСИЧКИ идеологии и движения ще имат РАВНИ права, или ще ограничим ВСИЧКИ откланящи се от ортодоксалните норми! В очите на Бог хомосексуализмът е ГРЯХ! Така ли е? Така е. Библията отрича хомосексуализма. Все още почитаме Библията и Бог, нали? В Стария завет е НАПИСАНО подобни да бъдат убивани с камъни. Същото го пише и в Корана, всички религии ЗАКЛЕЙМЯВАТ подобни неща, само толерастите и прикрити меки китки като президента Плевнелиев подкрепят такива паради. Имайте на предвид, че България неслучайно да удрят наводнения и бедствия...ОНЯ ВСИЧКО ВИЖДА, запомнете го това! Паради на педерасти, содомии, извращения...и си мислим, че няма да има наказание за това ли 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- anihilator
- Контакти:
Градски първо да кажа , че и аз съм против парада и педерунгилите да не ме изкараш траверс и мене ама недей да плашиш хората с господ
Още повече , че по манастирите яко се плющят мъжки дупета и си лапат грозни кръгли глави , това не е тайна за никого .
- anihilator
- Контакти:
Иначе по света извращения много лично за мен религията под всичките и форми е висша форма на извращение 
Никакво значение няма дали някой бог/религия признава това за "грях" или друга го "обожествява". Въпросът е, че някой натрапва извратеностите си на другите, а не ги пази за себе си. Не ми пречи, че са извратени и не искат да се лекуват. Това е тяхна работа. Пречи ми, че се опитват да ми го натрапват.
Цяла година не се сещам за тези извратеняци и нямам нищо против тях, но около този парад ги намразвам. Респективно се получава точно обратния ефект, поне при мен.
Няма нужда да се делим на про-западни и про-източни. Няма нужда да се делим на религиозни и атеисти. Няма нужда да се делим на бели или мургави. Въпросът е дали искаме да ни се натрапват подобни неща.
Цяла година не се сещам за тези извратеняци и нямам нищо против тях, но около този парад ги намразвам. Респективно се получава точно обратния ефект, поне при мен.
Няма нужда да се делим на про-западни и про-източни. Няма нужда да се делим на религиозни и атеисти. Няма нужда да се делим на бели или мургави. Въпросът е дали искаме да ни се натрапват подобни неща.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- shumkar_44
- Контакти:
От няколко дни подозирам, че и племенникът ми е планувал да се присъедини тайно към пеперудените орди. По цял ден шуми нещо и се кълчи пред огледалото. До вчера виеше на Уитни Хюстон, а тази сутрин донесе някаква гумена палка с батерии дето бръмчи, та се не трае.
Толстолоб, на теб съм роб.
Извращавате се от гей парада и не искате да го показвате на децата си за да не гледат извращения ама не ви бърка да гледат или слушат чалга или да ги пратите след време да учат в Студентски...
По принцип и аз не виждам смисъла в тези паради, не разбирам защо са им, ама всеки има конституционното право свобода на събриранията и сдружаванията и да прави с това правото каквото си иска, стига да не пречи на правата на останалите. Щом имаме Луков марш да си ги правят веднъж в годината парадите, все ми е тая.
Не виждам защо някой трябва да бъде бомбардиран или да умира и т.н., доста комплексарско мислене..
По принцип и аз не виждам смисъла в тези паради, не разбирам защо са им, ама всеки има конституционното право свобода на събриранията и сдружаванията и да прави с това правото каквото си иска, стига да не пречи на правата на останалите. Щом имаме Луков марш да си ги правят веднъж в годината парадите, все ми е тая.
Не виждам защо някой трябва да бъде бомбардиран или да умира и т.н., доста комплексарско мислене..
Ама да правят каквото искат, но в тях бре. Ако толкова държат да отидат в парка и да си веят знамето, но не да плащаме на полицията да ги пази или да ни затварят улици заради това, че някой му скимнало да се прави на интересен.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Аз съм съгласен на гей бpакове даже и да се женят за животни и птицил АКО ГОЛЕМИЯ БpАТ НИ ПЛАГИ ДЪЛГОВЕТЕ И ВСЯКА ГОДИНА ПО 5-6 МИЛИАpДА ДА НАЛИВАТ В ХАЗНАТА НИ ИНАЧЕ- НЕЕЕЕЕЕ