Teo написа:Не ми дреме, че ГГ и ВБ имат противоречия и не искат да ядат от една баница, но да не разделят феновете на две... за мен оздравяване на дружеството е приоритет, но да се връщат борчове на всякакви анонимници и лихвари е върха на простотията... по-добре е да почнем на чисто и да вкараме тия пари в базите, а не в чуждите джобове!![]()
Просто единия да каже, че няма да пречи и готово! ДВА ЦСКА не може да има...то ЕГОТО е голямо, но Ганчев да беше дошъл с тоя план по-ранно и сега щяхме да сме си в А група! Защо дойде сега точно си отговорете сами на въпроса
![]()
@ Логиката е че и двата отбора ще почнат от В група най-вероятно, но единия е автентичния и с 30 милиона дългове и още 10 милиона приходящи.... тия 40 милиона е добре да се вкарат в Армията и Панчарево, отколкото да пълним джобовете на мениджъри и чернилки
Стига с тези 40 млн.! Не сме Челси все още. Сашо Тодоров каза (а на него общо взето най вярвам) 23 млн.+евентуални още 6, ако загубим всички дела. Ако Ганчев успее да се споразумее с кредиторите, само тогава ще има смисъл, че сме във "В" група с настоящето дружество. Иначе по-добре да бяхме в "А" група с него, или в "А" областна с ново, което взима емблемата и прекратява претенциите на другите ЦСКА-та, че те са "истинските". За мен въпроса е дали ГГ сериозно иска да се захване с оздравяване на дружеството, защото това си е най-доброто решение, което между другото най-малко ще раздели феновете. Ако успее - ще му направим плоча в Алеята на славата, ако не успее - ще е трагедия по-голяма и от тази в момента. След година-две отново ще говорим за "А" областна и ново дружество. Надявам се да осъзнава отговорността, с която се заема