ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2015 18:51

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Tommi написа:Извинявайте, че се намесвам, но вие какво по-точно искате? :) Защото вашите претенции са по-трудни за хващане даже и от схемите на кандидат-собствениците ви. :mrgreen:

Бат Томе, искаме тая драма да свърша и да мислим за футбол... е това е! :roll:

Тя, драмата, ще свърши един ден. Сега не се знае още как, но след края `и колко от феновете ще имат правото да се наричат верни и честни цесекари.

Тя драмата Кашчей може да свърши още сега точно в 18:45ч. на 26.06.2015г., просто единия казва дърпам задната и ти правя път! :roll:
Но ЕГОТО да има КЕШ е голяма.. :!:

Всъщност, аз последното, което съм чел е, че Ганчев ще става ортак на Инджов и ще спасяват оригиналният ЦСКА. Какви нови драми се разиграват днес, защото ме мързи да чета какво сте писали през деня :oops:
Голяма сапунка е при вас- всеки ден излиза новина, опровергаваща новината от вчера, дори и новината от тази сутрин(образно казано).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 юни 2015 18:52

Tommi написа:Извинявайте, че се намесвам, но вие какво по-точно искате? :) Защото вашите претенции са по-трудни за хващане даже и от схемите на кандидат-собствениците ви. :mrgreen:

- изчистване на дълговете
- нов стадион на същото място, да може да домакинстваме на него поне до полуфинал в ШЛ :lol:
- нова база в Панчарево
- най-добрата школа в България, най-добрите ни юноши да играят при нас, а не по други клубове
- като продаваме футболисти, да ги продаваме само за много пари (10 млн евро и нагоре) в топ отбори, но не повече от един на година
- да спечелим най-после ШЛ :lol:

на вас ви пожелавам да гледате не изпаднете, да ни чакате в А група, че имаме още да ви бием. :P

Как ти се струва? :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2015 18:52

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:

Тя, драмата, ще свърши един ден. Сега не се знае още как, но след края `и колко от феновете ще имат правото да се наричат верни и честни цесекари.

Тя драмата Кашчей може да свърши още сега точно в 18:45ч. на 26.06.2015г., просто единия казва дърпам задната и ти правя път! :roll:

А тук не е ли вашата роля? За какво му е на единия от двамата този отбор, ако няма дори и един фен, който да го подкрепи? Избирате единият отбор и това е, а вие се въртите като... да не казвам какви ту към единия, ту към другия. И в същото време хем единият вариант нещо не ви харесва, хем другият.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 26 юни 2015 18:53

HekakaB написа:
Teo написа:, а не в чуждите джобове! :roll: :idea:

Какви чужди джобове бре кретен?Тия 11 милиона към НАП нали от моя и твоя джоб ще излезнат бе глупако прост!

E те 4 млрд. за КТБ излязоха, та за 11 млн. ли ще го правим въпрос?
А пък и тези 11 млн. са обезпечени - да си взимат земите НАП и да отписват дълга.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юни 2015 18:54

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:

Всъщност, аз последното, което съм чел е, че Ганчев ще става ортак на Инджов и ще спасяват оригиналният ЦСКА. Какви нови драми се разиграват днес, защото ме мързи да чета какво сте писали през деня :oops:
Голяма сапунка е при вас- всеки ден излиза новина, опровергаваща новината от вчера, дори и новината от тази сутрин(образно казано).

Ганчев защо с тоя план не дойде когато беше време? Сега да сме в А група и да погасява задължения?
А той какво направи? Седя мирен до последно, като в това време искаше да прекръсти Ловеч в ЦСКА?
Да не му изкарвам едно интервю от преди точно 2 години(26.06.2013г.) Че би влязъл в ЦСКА само ако е чисто?
Последна промяна от Teo на 26 юни 2015 18:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2015 18:54

BRF написа:
Кашчей написа:
Teo написа:

Какво значи верен и честен цесекар?И кой си ти да определяш кой е верен и честен?

Теб какво те вълнувам аз?! Верен и честен е този, който остава верен на отбора си, а не хукна да припознава, само по слухове, първия срещнат отбор за ЦСКА. Ти не си от припознавачите, успокой се!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 26 юни 2015 18:55

Абе неква схема се готви пак, ама....

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 юни 2015 18:55

Teo написа:Ганчев защо с тоя план не дойде когато беше време? Сега да сме в А група и да погасява задължения?
А той какво направи? Седя мирен до последно, като в това време искаше да прекръсти Ловеч в ЦСКА?
Да не му изкарвам едно интервю от преди точно 2 години(26.06.2015г.) Че би влязъл в ЦСКА само ако е чисто?

Ми щото сега е решил,какво да му държим сметка?Аз и ББ не го искам за премиер,ама са такива законите!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 юни 2015 18:57

Кашчей написа:Теб какво те вълнувам аз?! Верен и честен е този, който остава верен на отбора си, а не хукна да припознава, само по слухове, първия срещнат отбор за ЦСКА. Ти не си от припознавачите, успокой се!

Значи да ти кажа честно ,страшно много ме дразниш!Дори когато се опитам да вляза в някакъв смислен разговор с някой друг и хоп,цъфваш ти с поредния си тъп въпрос!
Чао на всички от мен,успя да ми развалиш кефа!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юни 2015 18:58

Tommi написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:

А тук не е ли вашата роля? За какво му е на единия от двамата този отбор, ако няма дори и един фен, който да го подкрепи? Избирате единият отбор и това е, а вие се въртите като... да не казвам какви ту към единия, ту към другия. И в същото време хем единият вариант нещо не ви харесва, хем другият.

Бат Томе, взе се позиция преди 1 седмица :idea:

Върни се в “Архив”