ПП Иначе мерси за хубавата статия в която обясняват как играе Байерн (до колкото е възможно). Ако Барса се срещнат с тях през сезона от тука ще гледаме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот ICAKOV_FCB » 06 яну 2015 01:47
Мнениеот ICAKOV_FCB » 06 яну 2015 01:51
CSKA69 написа:В момента Байерн играе със схема 3-4-3, като тоталния футбол се изразява във непрекъснатото сменяне на позициите на атакуващите играчи по терена, а пък активното участие на защитата, която е буквално изнесена на центъра, създава числово преимущество в противниковото поле, за което аз не мога да употребя друг термин, освен тотален футбол! Байерн категорично НЕ играе с безбройни къси пасове и безкрайни подавания по широчина - т.н. тики-така.. Нито пък се опитва да влезне с топката във вратата! Отборът се стреми да държи контрол над топката, но дотам - високата преса и иновативните начини, по които Гуардиола неутрализира контраатаките на противниковите отбори в зародиш, са впечатляващиТака че не се опитвай да ми даваш сравнение с понятието за тотален футбол от времето на Аякс и Холандия през 70-те. Днес това по-скоро означава да имаш отбор от играчи, които да играят във всякаква схема и на всякаква позиция на терена, на която треньорът ги пусне
![]()
Мнениеот kingofpop » 07 яну 2015 08:12
paceto написа:kingofpop написа:Много слабо играхме, нашите менюги май не искат тая титла, хубавото е, че и Реал паднаха и мисля(или поне се надявам) че това ще е началото на срив в играта им
Една загуба и вече започва срива![]()
Ние това го очаквахме и лично аз говорех за това още декември месец, че има вероятност точно Валенсия да ни спре серията и ето че стана. Гледайки мача им с вас и как се бранят много прилично и бяха на секунди от равният си знаех, че при нас няма да е лесно още повече като ни изравниха след този глупав рикошет.
За сега Реал Сосиедад взема скалпа и на трите големи отбора - Реал, Атлетико и Барселона, а ако не ме лъже паметта на Валенсия взеха равен още на старта на сезона.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот Middlesbrough » 22 юни 2015 18:30
Мнениеот kingofpop » 23 юни 2015 00:15
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот ICAKOV_FCB » 24 юни 2015 15:35
ICAKOV_FCB написа:Според мен след мача на Реал, Енрике трябваше да реагира и да хвърли всичко най-добро на терена, но така е решил, така е направил! Още е много рано да се говори кои във каква форма бил... Колко пъти да дам пример: Реал миналия сезон след класиката на Бернабеу през Март (3-4 за Барса), всички им отписваха сезона. Накрая наистина в лигата бяха 3-ти, но взеха Купата и ШЛ (това ако е слаб сезон здраве му кажи). Барса не махат треньор през сезона (поне през последните години) така че, каквото и да стане до Юни ще е Енрике. По въпроса за стила на игра: 1-во Това не е Тики-Така, този стил си тръгна с Пеп и сега Байерн го играе. 2-ро Феновете на другите испански клубове да не го критикуват много защото Тики-Така е причината Испания да се нарича Световен шампион! 3-то Енрике налага свой собствен стил, според мен в който се мъчи да играе както на контри (класиката с Реал и 2-та с ПСЖ), така и с натикване на съперника в неговата половина (мачовете с по-слабите отбори). Не казвам че ще успее, не се знае, но казвам че няма да го махнат и ще изкара сезона пък каквото стане.
ПП Много ми стана странно как и Реал и Барса паднаха за 4 часа ама ще си замълча...
ICAKOV_FCB написа:bilyaletdinov написа:Байерн определено не играе тики-така![]()
Луис Енрике е посредственяк от сорта на Тата
В Барса не се взимат адекватни и навременни решения![]()
Барса като цяло имат един кардинален проблем - Меси!
Не знам ти какво разбираш под наименованието "тики-така", но определено ако има някой отбор който играе или се доближава до тики-така това е Байерн
Луис Енрике е рано да се съди!
В Барса не се взимат решения защото след напускането на Пеп няма кой да ги взима.
Меси никога не е проблем, той е причината Барса да не са 7-ми в лигата и аут от ШЛ още в групите!
Мнениеот enguerino » 26 юни 2015 18:13
Мнениеот Madridist » 26 юни 2015 22:12
Middlesbrough написа:Най - фрапиращото е на Виктор , че сме сгрешили с Ракитич за сметка на Сеск![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта