Пеевски и ДПС налапаха "Левски". Честито, фенове!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Thunderheart
Контакти:

Re: Пеевски и ДПС налапаха "Левски". Честито, фенове!

Мнениеот Thunderheart » 26 юни 2015 16:40

boabbb написа:
veselinsk написа:
Yoda_ написа:Поредната безмислена тема, пусната от празноглав комплексар...

И какво от това, дори парите да дават Пеевски и адвоката му ?? Какво от това ?

С какво парите на Пеевски /евентуално де/ са по лоши от тези на Титан, Гриша Ганчев, Васил Божков, Цветан Василев, ТИМ, Венци и т.н. ??

Абсолютно съм съгласен с теб, брато! Грабвайте парата, другото за вас не е важно 8-)

Ама като се наведат да я вдигнат и ... :lol: :lol: :lol:

"Деляне, стига още..." :lol:

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 26 юни 2015 16:44

Реално нито един депутат или член на Кабинета няма право по закон да бъде собственик на бизнес. Затова и всички прехвърлиха бизнесите си на пионки. Отделно нали се сещате, че и Вие да имате бизнес ще търсите начин да сложите на дръвника някой льольо, че като дойдат данъчните и лъснат далаверите, да няма кой да ви съди.
Не се ли сещате, че най-големите мафиоти в Италия и Америка бяха осъдени, не заради незаконен бизнес или далавери, а за неплатени данъци.

Той и ББ не фигурира в никоя фирма, ама дали е така? Само на Премиерската заплатка ли живее?

Бъдете сериозни. Дори само 10% от всички слухове да са верни, това е стряскащо. Стига и с тая КТБ. Не видяхте ли, че тази банка беше нарочно фалирана, за да не трябва кръга около Пеевски да връща заемите, начело с майка му. Трябваха едни 400 млн за да се спаси тази банка, а държавата не помогна. В същото време само след броени дни бяха наляти около 1 млрд. в ПИБ....пари които тази банка не е започнала да връща и надали ще върне някога. Бяха наляти наши пари там.
Да се твърди, че Пеевски няма бизнес, а кара скъпи коли и живее в къши за милиони на негови приятели е направо смешно. Всеки един разследващ журналист знач, че Пеевски изкупи чрез подставени лица всички фирми на Цецо.

Ето една статия, която разказва подробно за интересите на Пеевски http://www.mediapool.bg/peevski---shiro ... 07642.html

Документ няма да видите никога. Нали затова се наемат адвокати като Ангелов, чиито работа е да не оставят преки следи с дадено лице при покупката на определена фирма. Нали затова се правят офшорни компаниии, за да се прикриват следи. Те така викаха и за ФИФА, че са чисти като момина сълза, ама и там трябваше ФБР да се намеси, че другите само гледаха и си говориха наушенце.

То надали някой и вярва, че Сектор А се строи с едни 4 млн, дадени от някаква фирма организатор на концерти.
Щом сините фенове са доволни на новото управление, така да е. Те си знаят най-добре.
Последна промяна от bobo_13 на 26 юни 2015 16:48, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 26 юни 2015 16:44

Щом и с фотошоп започнаха да си служат, работата е сериозна пхахаха :mrgreen:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 26 юни 2015 16:45

Купувай вазелин

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 26 юни 2015 16:47

Обичам да ви е гадно, и вече си имам нов аватар... :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Yoda_ на 26 юни 2015 16:48, променено общо 1 път.
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 26 юни 2015 16:47

Levskifan1914 написа:Така е в България всичко е изкупено от поставени лица и хора на ДПС. Смешното е че го правят с наши пари. Надуха КТБ раздадоха си 8 милиарда кредити за да ни купят държавата на безценица и си я фалираха след купените избори после гласуваха ние да платим задължителните разходи от 3 милиарда. Ти ако си мислиш, че по времето на Батков е нямало инжекции и задачки от задкулисието ;D А вас канарчета какво ви направиха - взеха ви за годинка срутиха ви стадиона и сега ритате на тренировъчното а вие пак пращате целувки на Цецо Василев. Хората вече не пълнят стадионите - на никой не му се гледат чалгаджии със самочувствие без покритие наричащи се сами професионалисти ритащи за пари а не за емблемата и феновете.

Това е 100% вярно ние си джавкаме а те си разделиха държавата.Да идват ОЛАФ ли бяха германците и да разследват къде са милиардите с какви пари са купени лафките и вивакомите и тн.Сега след като хората се опариха в банките най-модерния начин да се усукват пари е със държавен заем, щем нещем ще го плащаме.
Последна промяна от amoros на 26 юни 2015 16:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 26 юни 2015 16:51

Представете си ако пеевски каже, че ще спаси цска и ще играят в А група как ще зарежат и Ганчев и Божков в името на морала ! :lol: :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 26 юни 2015 16:56

Yoda_ написа:Обичам да ви е гадно, и вече си имам нов аватар...

Честит ти ДПС-аватар. И на изборите да не забравиш да гласуваш за "правилната" партия. Все пак, след християните, депесарите сте най-много в тая държава.

Изображение

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 26 юни 2015 16:57

Лютви Местан (депутат от ДПС): Аз съм кръвна група ЦСКА

Лютви Местан е един от най-запалените привърженици на ЦСКА не само в групата на ДПС, но и в целия парламент. Политикът е и член на фенклуба на червените.
- Аз съм кръвна група ЦСКА. И съм от онези, лошите цесекари, които имат много силни и ярки пристрастия към червения отбор. Прогнозата ми за мача в сряда, която вече споделих пред много мои приятели, е по-скоро това, което искам да се случи: 1:1 в Истанбул, 0:0 на Армията и ЦСКА да продължи с гол на чужд терен - разпалено обясни г-н Местан.
Според него вариантът е напълно реален, въпреки че Галатасарай е доста сериозен отбор. Депутатът се притеснява най-много от богатия турнирен опит, натрупан от Чим Бом в Европа.
- В този мач твърдо съм за ЦСКА, още повече че в Турция не съм фен на Галатасарай. Във всяка една европейска държава си имам любим отбор. В Турция това е един от най-големите врагове на Чим Бом - Бешикташ. Така че раздвоение за предстоящите мачове няма - само ЦСКА - завърши Лютви Местан.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върни се в “Кошче за отпадъци”