ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот RedeviL » 26 юни 2015 16:03

Точно пък спорталци в последните часове се скъсаха да си съчиняват свободни интерпретации и спекулации по темата. Видиш ли, парите на Божков за новото ЦСКА били на сто процента гарантирани, а дълговите на сегашното дружество не били посилни за нито един български бизнесмен. Изобщо връзва ли се някой на тези приказки!? Лично аз предпочитам да си изчакам спокойно официално изявление от главните действащи лица, каквото безсъмнено ще има, отколкото да чета поредните жалки напъни на поръчкови журналисти.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юни 2015 16:06

До кога ще чакаме Манджуците да обявят резултата от одита?След публикуването му ще е ясно колко дължи ЦСКА,към кой и колко от задълженията са обезпечени!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 26 юни 2015 16:07

dreben23 написа:Божков, спри се бе, никой не те ще! :) То пък това ще е върхът на сладоледа да ни дойде Гришата на крака, а ние да го захвърлим заради Божков! Някак си за мен на по-челно място би трябвало да стои човек, който е готов да спаси старото и обичано задлъжняло ЦСКА, надявам се не само от мен, но с нищо не доказва никой обратното! :cry:
Левскарите ни рошат във всеки форум или под всяка статия, а вие продължавате да си бъркате в носа! Сам какво да направя, айде активизирайте се малко бе, че сте срам за цялата червена общност! Защитавайте ЦСКА бе, ей го казвам ви го направо! Не им позволявайте повече гаври, няма никакво ново ЦСКА! 8-)

Добре де, теб не те ли мъчи въпроса защо чак сега Гришата реши да идва - в най-тегавия момент, с най-големите дългове? Защо не преди 2 години или преди това? Само не ми казвайте че от любов по ЦСКА или защото без ЦСКА не можело! Нали се сещаш че всичко почва от минус 20-30 мил, остави тия договорки с кредиторите. Мен лично всичко това ми е супер съмнително. А и ми писна да чакаме спасителя, който ще ни спасява от предишните спасители и после пак отначало да търсим друг.
И да, не знам защо но на Божков имам по голямо доверие, като не взимам предвид писанията колко милиона щял да инвестира.
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Мнениеот OMID » 26 юни 2015 16:09

Е, нали знаеш, че в името на кликовете, всичко е възможно... ;)

И все пак, към 16:08 часа смятам, че ГГ не си е изгубил ума да се набутва с 20-30 млн. задължения заради едната любов към ЦСКА. И да беше, щеше да преспи и да му дойде акъла...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юни 2015 16:16

Дълга към НАП е обезпечен.Отписвате задълженията към Мандуков - Томов (11 000 000) и останалите задължения вече са реалните които трябва да се погасяват.При клуб какъвто е ЦСКА те не са чак толкова много.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2015 16:16

GOLEADOR написа:До кога ще чакаме Манджуците да обявят резултата от одита?След публикуването му ще е ясно колко дължи ЦСКА,към кой и колко от задълженията са обезпечени!

Отпиши го тоя одит. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юни 2015 16:18

Tommi написа:
GOLEADOR написа:До кога ще чакаме Манджуците да обявят резултата от одита?След публикуването му ще е ясно колко дължи ЦСКА,към кой и колко от задълженията са обезпечени!

Отпиши го тоя одит. :)

Това е несериозно.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 26 юни 2015 16:18

Емо Фаса със сигурност ще си търси 300 000 евро за Чочев. Гъсти са с Ганчев по линия на елитния лов. Но ако някой поиска за регистрираното дружество и клуба във В група и му даде 300 000 ще ги продаде. Това с участието на Чавдар във В група е блъф. 40-50 000 на месец струва издръжката във В (каза го Кр. Добрев), а закриха школа и отбор от професионалния футбол.
Инджовци и Манджуковци да се омитат на секундата.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 юни 2015 16:19

OMID написа:
Държавата решава: Божков внася умопомрачителна сума за ЦСКА
петък, 26 юни 2015 г.
Собственикът на "Нове Холдинг" ще се противопостави на тандема Ганчев-Инджов

Васил Божков и неговите партньори ще внесат банкова гаранция в размер на 50 милиона лева за ЦСКА, споделиха участници в проекта на собственика на “Нове Холдинг” пред ***********.BG. С умопомрачителната сума един от най-богатите българи цели да гарантира пред държавата, че най-титулуваният български клуб ще бъде обезпечен финансово в следващите няколко години.

Отделно от това Божков ще финансира първия отбор на “червените”, който се планира да започне от “В” група. Вече са предвидени предварителни разговори с голяма част от футболистите, които са дали съгласието си да облекат фланелката на “армейците”.

Също така ще бъдат изградени десет тренировъчни игрища на Панчарево, а тревното покритие на стадион “Българска армия” ще бъде изцяло подменено и ще бъде поставено отопление.

Всичко това ще бъде съобщено на пресконференция, която ще се проведе в началото на следващата седмица

По този начин Васил Божков ще се противопостави на тандема Ганчев-Инджов, като решението кой ЦСКА ще съществува ще бъде изцяло в ръцете на държавата. Министърът на спорта Красен Кралев призна, че няма да бъде допуснато да има два клуба с името ЦСКА.

Много "ще-та" нищо не значат. Мисля, че по-голямата част от нас си спомняме управлението на Божков и тогава имаше едни "ще-та". Стадион на картинки, бази и т.н., а Лима и Соуза избягаха пак заради неполучени заплати. За мен е ясно, че ГГ повече го чатка футбола от Божков, освен това не е собственик на ЕфБетове, Еврофутболи и други подобни бикмейкъри. Въпроса е дали има сериозни намерения да оздравява сегашното дружеството и какъв ще го играе това недоразумение Инджов в ЦСКА?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юни 2015 16:20

11_best написа:Инджовци и Манджуковци да се омитат на секундата.

+1
Вън боклуците от ЦСКА!

Върни се в “Архив”