Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 26 юни 2015 12:54

Не разбирам как така се сменя собственика в Левски, а остава на работа ръководителите които докараха Левски до милиони дългове, посредствени играчи и куп срамни мачове, резултати и класирания. Рибата се вмирисва откъм главата.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юни 2015 13:49

TristaNNN написа:
milen.hristov написа:Колев освен спортно технически профан явно и като мениджър е същият. Този кога ще говори за футбол, това все пак е футболен клуб ако още не го е разбрал. Присъствието им с нищо не е подобрило представянето на отбора.

Те да не са треньори по футбол случайно? Иначе не знам откъде у теб е тази ненавист и нереални очаквания, че едва ли не "Синя България" ще оправи всички проблеми на Левски. А първото ти изречение хич няма и да го коментирам, че ще ме пратят във виртуалния карцер на форума за доста време.

Нямам никакви нереални очаквания просто искам да видя, че имат желание за промяна, но явно не им стиска или нямат желание за реална промяна. Това, че не са треньори не означава, че не могат да предлагат решения, които да подобрят спортно-техническото състояние на отбора, което е НАЙ-ВАЖНОТО във футболен клуб.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юни 2015 13:57

Sardukar написа:С доста голямо самочувствие си говорил за себе си :lol:
Аз не съм "организиран" фен, но ходя, когато мога да гледам "Левски". Футболът не е само резултати! Да не говорим, че точно сега трябва да се ходи по мачове...

ПП Дано този сезон не ни наказват постоянно, глупаво е.

Един клуб без резултати е мъртъв клуб, постепенно децата ще стават от други клубове дори с по-бедна история, но с успехи(така както са намалели с времето феновете на Славия например), никой рекламодател не дава пари на вечно губещият.
Не може Васил Колев да твърди, че на Левски не му отговаря 5-6 място и да не правят или поне да не предлагат сериозно решение на този въпрос.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юни 2015 14:28

TristaNNN написа:Пичове, покрай цялата суматоха около смяната на собствеността в любимия син клуб някак на заден план остана позицията и дейността на "Синя България", а те не са никак малки. Почудих се защо стана така и реших информативно да публикувам следното, разбира се, след одобрението на Васил Колев. Не търсете текста в Жужъл, няма да го намерите. ;) Не искам в никакъв случай да пропагандирам тръста, но искам повече сини братя да са информирани за дейността му :!: Оттам насетне всеки сам да си преценява.

...Видях и какво се дискутира. Ще се опитам накратко да ви напиша около собствеността и позицията, която тръста изрази в мое лице и в присъствието на доста гости.
Има трима нови собственици, бяха представени. Обясних им на двама от тях (Николай Иванов не присъстваше), че предполагам са наясно, че имената им се свързват като подставени лица на двама политици и осъзнават какво означава това за тях самите като отговорност. Естествено ние никога не можем да твърдим официално, че част от Левски е например на Пеевски, а не на Александър Ангелов, защото в Тръговския регистър ще пише неговото име. От собствениците зависи доколко темата ще бъде "актуална" или левскарите ще се занимават с друго. При всички случаи е ясно, че за левскарите Пеевски ще е дразнител винаги и ако действията на собствениците или нещо друго предполага циркулирането на това име, то ще има проблем със сигурност. При всички случаи в историята на Левски не мисля, че някога ще пише, че собственик на Левски е бил Делян Пеевски.
Естествено вторият важен момент беше с т.нар. 15%. Тодор Батков се гъна много, като обясни, че в сегашната ситуация не било възможно да прехвърли тези проценти, но вярвал, че новите собственици ще го направят. Те обявиха, че това ще стане, но не могат да се ангажират с точни проценти и т.н., на което им отговорих, че се надявам, че за никой от тримата притежанието на пакет акции на Левски не е самоцел предполагам, което потвърдиха.
Разбрахме се защо ще изчакаме още малко за тези акции и за какво всъщност са ни тези акции (преповторихме го). Тънкият момент тук е, че се очаква четвърти акционер, за който няма да говорим, защото има подписан договор за кофиденциалност и трябва да се придържаме към него. Ако обаче се случи така, както е планирано и беше представено, с две ръце се подписвам, че ще е супер вариант за Левски. Даже нещо повече, това ще е идеалната формула към момента. Говорим не за физическо лице, а за много солидна компания, която със сигурност няма как да бъде подвластна на политическата конюктура и ще бъде гаранция за стабилност. Ако това се случи и се стигне до конфигурация с трима акционери като физически лица с по-голям дял (без значение подставени или неподставени), голяма компания със солиден дял, тръста и още 1091 малки акционери, със сигурност имаме отлична структура на собствеността.
Правя веднага още едно уточнение като добавка. Днес беше поставен от мен въпросът, че тръстът би желал Левски да стане публично дружество със съответната държавна регулация и очакваме новите собственици да направят стъпките към това. Ако тези стъпки не бъдат направени то тръстът ще започне да събира дребни акционери, ще раздробим дяловете си и ще създадем ситуация с 10 000 акционери, при която вече има императивно изискване на държавата, макар да чакаме две години. Но ако собствениците се съпротивляват, това естествено значи война с привържениците на Левски и би потвърдило, че нямат чисти и добри намерения към клуба. Тук мога да кажа, че Ангелов изрази мнение, че това е посоката и трябва да сме публично дружество.
По отношение управлението. Имам лошо усещане, че ще се опитат да ни извадят от Управителния съвет и се подготвя тази почва. Дано да бъркам. Ако се случи, то ще значи, че ще се направи опит за създаване на хранилки и източване на бюджета на клуба. Казвам го съвсем убедено. Няма разумно обяснение защо биха извадили структурите на привържениците, след като гостите днес например се убедиха как работи УС и колко готино е да има опозиция. Ще се опитаме да говорим с тримата акционери поотделно по въпроса. Нашата позиция е, че ние сами ще излезе от УС, когато заработи като нормален клуб.
И веднага пример. Ако не бяхме ние, днес щеше набързо да се подпише с Тикетпро за билетите, а никак не сме убедени, че това е най-добрият вариант. Има плюсове, има минуси. Само ние с НКП обаче днес обяснявахме, че трябва по-внимателен анализ и ще заседаваме допълнително само по тази тема другата седмица, когато ще сме подготвени с цифри. Ще видим дали наистина е изгодни, ще смятаме. Без нас, това ставаше решение моментално. Сега ако го бяхме гласували, нямаше да мине.
Лошото е, че има и усещане на хора около клуба, че лесно може да се правят сделки с клуба, което е лошо. Човекът на Тикетпро каза например, че ще удовлетворят всички желания на феновете, но аз го поправих, че в момента говори не с феновете, а с УС на Левски.
Завършвам с това. Тръстът постигна много като има някакво влияние в Левски. Сега е време да се борим да го запазим и трябва всички да сме убедени, че го искаме. Предполагам ще ме разберете.
Това значи, че искаме да имаме силен тръст и всички да полагаме усилия в тази насока.

Ще си позволя да пиша и по втората тема, за продажбата на билети, понеже и преди съм поставял този въпрос. Още преди финала за купата написах, че това е най-добрият начин за разпространение на билетите, защото позволява на по-голям брой хора в цялата страна да имат достъп до закупуването им, без да разчитат на местните фенклубове, което си е неудобство за хора, които не са част от тези организации. Все пак живеем в демократична държава и най-нормалното нещо е билетите да бъдат пуснати в свободна продажба, и всеки фен да може да си самостоятелно позволи от вкъщи да си закупи билета без да се реди по каси или да разчита на посредници. Ще е по-удобно и за гостуващите фенове на стадиона, които примерно не искат да бъдат в сектора за гости при тяхната агитка, а да гледат мача на спокойно място във В или в бъдеще в А сектор. Това е най-демократичният начин за разпространение на билети, всеки независимо от клубните си пристрастия, мястото на което живее, и ангажираността му да може да си закупи билет. Това обаче ограничава нкп и това да са с привилегии при разпространение на билетите, за това и са толкова против този договор с тикетпро. Както ще бъдат против ако разкарат ''охранителната'' им фирма от стадиона и бъде заменена от истинска такава или полиция, същото важи и за кетъринга, който също са узурпирали, неща, които ако бъдат направени ще се направи крачка към един нормален европейски клуб.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 26 юни 2015 14:52

Да коментираш договор, който не си виждал....... :roll: :roll: Реформата в здравеопазването е наложителна.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2015 14:54

milen.hristov написа:
Sardukar написа:С доста голямо самочувствие си говорил за себе си :lol:
Аз не съм "организиран" фен, но ходя, когато мога да гледам "Левски". Футболът не е само резултати! Да не говорим, че точно сега трябва да се ходи по мачове...

ПП Дано този сезон не ни наказват постоянно, глупаво е.

Един клуб без резултати е мъртъв клуб, постепенно децата ще стават от други клубове дори с по-бедна история, но с успехи(така както са намалели с времето феновете на Славия например), никой рекламодател не дава пари на вечно губещият.
Не може Васил Колев да твърди, че на Левски не му отговаря 5-6 място и да не правят или поне да не предлагат сериозно решение на този въпрос.

Постигането на резултати винаги зависи от множество фактори (повече от един).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юни 2015 14:56

milen.hristov написа:Един клуб без резултати е мъртъв клуб, постепенно децата ще стават от други клубове дори с по-бедна история, но с успехи...

Бе, че си писал глупости, писал си, ма чак пък такава... Ти остави Арсенал без фенове, човек. :lol:

Хич не звучи оптимистично това, което казва Колев, но пък това е добре от една страна, щото ми писна от високопарни слова и замитане на истината. И после, ОПА, ква била тя работата.

Иначе за Пеевски... Да разбирам ли, че това, че начело на "Левски" (на "Левски", ЕЙ!) доскоро стоеше агент на ДС нямаше проблем, а видиш ли сега... Моля ви по-сериозно.
Последна промяна от metodito на 26 юни 2015 15:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 юни 2015 14:58

Ти остави Арсенал, ми Ливърпул сигурно трябва да им плащат на феновете да ходят на стадиона :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юни 2015 15:05

Доктор Н написа:Да коментираш договор, който не си виждал....... :roll: :roll: Реформата в здравеопазването е наложителна.

Не коментирам договор, а това, че изобщо не искат да бъде подписван такъв и защо.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2015 15:05

milen.hristov написа:Ще си позволя да пиша и по втората тема, за продажбата на билети, понеже и преди съм поставял този въпрос. Още преди финала за купата написах, че това е най-добрият начин за разпространение на билетите, защото позволява на по-голям брой хора в цялата страна да имат достъп до закупуването им, без да разчитат на местните фенклубове, което си е неудобство за хора, които не са част от тези организации. Все пак живеем в демократична държава и най-нормалното нещо е билетите да бъдат пуснати в свободна продажба, и всеки фен да може да си самостоятелно позволи от вкъщи да си закупи билета без да се реди по каси или да разчита на посредници. Ще е по-удобно и за гостуващите фенове на стадиона, които примерно не искат да бъдат в сектора за гости при тяхната агитка, а да гледат мача на спокойно място във В или в бъдеще в А сектор. Това е най-демократичният начин за разпространение на билети, всеки независимо от клубните си пристрастия, мястото на което живее, и ангажираността му да може да си закупи билет. Това обаче ограничава нкп и това да са с привилегии при разпространение на билетите, за това и са толкова против този договор с тикетпро. Както ще бъдат против ако разкарат ''охранителната'' им фирма от стадиона и бъде заменена от истинска такава или полиция, същото важи и за кетъринга, който също са узурпирали, неща, които ако бъдат направени ще се направи крачка към един нормален европейски клуб.

Трябва да се оцени дали ползата ще бъде по-голяма от разходите. Според мен, преценявайки нещата "на око", няма да е по-голяма на този етап.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”