Д. Васев: БФС се издържа от футбола, а не работи за него

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

годе

Re: Д. Васев: БФС се издържа от футбола, а не работи за него

Мнениеот годе » 26 юни 2015 13:56

g3_ev2 написа:
stefani написа:Васев намери си работа и се докажи, защото иначе ще е вярно това, че успехът ти се дължи на Бадема :)

Драги приятелю, повече уважение към уменията на Васев, иначе ще излезе, че във футбола си на "звук и картина", а не ми се ще да приема, че е така!

Какъв "приятел", бе? Това е моме! Дърто моме!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 26 юни 2015 15:01

g3_ev2 написа:
stefani написа:Васев намери си работа и се докажи, защото иначе ще е вярно това, че успехът ти се дължи на Бадема :)

Драги приятелю, повече уважение към уменията на Васев, иначе ще излезе, че във футбола си на "звук и картина", а не ми се ще да приема, че е така!

Ако се сещаш колко пъти на него и Марков дори Берое им беше виновен ще ме разбереш :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 26 юни 2015 15:32

zuekaa написа:Еххх Васев, Васев ... голямо мрънкало си честнооооо
Още малко ще изкараш, Берое са уредили мачовете си, а само като се замисля какво рязане на рязаха за 10 мача 6 червени картона и сумати дузпи свириха срещу нас

Иииибреее, електорате! Реално в битката с частния Литекс (с гонения и съден от "държавата" Гриша Ганчев за (скрит) президент), "държавният" отбор на Берое успя да извоюва по-предна позиция. Веднага след като ние поведохме в Пловдив. Или предния мач, когато въпросните Литекс обърнаха каузата от 2:0 до 2:4.

Но няма какво да обяснявам, след като отново някои сте се вгледали в дървото, а не виждате гората.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”