Кой дава милионите в ПФК ЛЕВСКИ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Кой дава милионите в ПФК ЛЕВСКИ?

Мнениеот veselinsk » 26 юни 2015 10:42

galin56 написа:И къде са тия милиони? Явно са доста невидими, ако се съди по стадиона, който от няколко години прилича на запустяла строителна площадка, и ако се съди как привличат само чужденци свободни полуаматьори, а те даже не искат и да стоят повече от година при тях.

http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 7&page=485

eгати пустия стадион, жив работник няма на него. Той така си расте от дъждовете :lol: Тировете с материали пък ги доставят по погрешка с объркан адрес 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 26 юни 2015 10:44

А, бе, другари в синьо, вие тези милиони за нищо ги нямате :) 2-3 милиона са джобни пари, а? :)

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 26 юни 2015 10:52

Бафмааму, къв страх, ква истерия, кво нещо... Тресе ви комплекса яко. И то като нямаме два лева да си задържим футболистите, тренера води децата от школата на планинска екскурзия, а заплатите са малко над нивата в изпадащите, но пък се вземат веднъж на 4, 5 месеца.

Че се посерете от страх като дойдат истински милиони. А това време не е далече, да знаете. Треперете малки душици!
[offtopic]Кой от страх, кой от нервна криза :lol:[/offtopic]
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 26 юни 2015 11:02

Жълто-черен Пловдив написа:А, бе, другари в синьо, вие тези милиони за нищо ги нямате :) 2-3 милиона са джобни пари, а? :)

Жълти другарю, я да ни обясните вие откъде се издържате? Става почти година откакто цецоу ви заряза, а вашите играчи не бягат. Някой им плаща! Кой и откъде?

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 юни 2015 11:05

veselinsk написа:
galin56 написа:И къде са тия милиони? Явно са доста невидими, ако се съди по стадиона, който от няколко години прилича на запустяла строителна площадка, и ако се съди как привличат само чужденци свободни полуаматьори, а те даже не искат и да стоят повече от година при тях.

http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 7&page=485

eгати пустия стадион, жив работник няма на него. Той така си расте от дъждовете :lol: Тировете с материали пък ги доставят по погрешка с объркан адрес 8-)

Добре е, за 2,5 години толкова. За това вече всеки ТИР е като месия там. С тая скорост до 2020-та ще стане. :lol:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 26 юни 2015 11:12

bodil написа:
Жълто-черен Пловдив написа:А, бе, другари в синьо, вие тези милиони за нищо ги нямате :) 2-3 милиона са джобни пари, а? :)

Жълти другарю, я да ни обясните вие откъде се издържате? Става почти година откакто цецоу ви заряза, а вашите играчи не бягат. Някой им плаща! Кой и откъде?

Издържаме се с остатъците от Цецо. Вече няма. За съжаление.
Бих се радвал Д.П. да дойде и да изсипе милионите :) Аз поне не съм лицемер като вас.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 юни 2015 11:23

matador1 написа:
nib написа:
Drunken_Master написа:Бойко и Делян

а на тях им ги дава доган

а на него му ги дава Ердоган, който ги взема от турския данъкоплатец.

Следователно...

ЛЕВСКИ СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ТУРЦИТЕ!

Ами имат бол пари, дават ни ги. Живи и здрави да са :)
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 26 юни 2015 11:24

Жълто-черен Пловдив написа:
bodil написа:

Бих се радвал Д.П. да дойде и да изсипе милионите :) Аз поне не съм лицемер като вас.

Сериозно ли мислиш, че има чак такива остатъци? За 1 година нормално съществуване? Да ти дам за пример баскетболния отбор на Левски. Всичко се разбяга, само голобради момчета останаха. Там явно няма остатъци. Ако просто не търсиш какъвто и да е отговор, не говори добре за интелектуалното ти ниво. Аз все пак залагам на първото, не ми се виждаш толкова плосък, но знае ли човек? Всички са ми смешни с търсенето на тези източници на парите, ама на другите отбори. Те са светци! Нека си го кажем направо - всички пари в спорта са мръсни. Кой нормален човек ще дава милиони? Откъде ще ги вземе? Ако не са откраднати, няма да ги даде. Забелязваш ли, че даже спортисти с честно изкарани пари не желаят да помогнат на отборите, които са ги създали?

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 26 юни 2015 11:27

bodil написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
bodil написа:

Сериозно ли мислиш, че има чак такива остатъци? За 1 година нормално съществуване? Да ти дам за пример баскетболния отбор на Левски. Всичко се разбяга, само голобради момчета останаха. Там явно няма остатъци. Ако просто не търсиш какъвто и да е отговор, не говори добре за интелектуалното ти ниво. Аз все пак залагам на първото, не ми се виждаш толкова плосък, но знае ли човек? Всички са ми смешни с търсенето на тези източници на парите, ама на другите отбори. Те са светци! Нека си го кажем направо - всички пари в спорта са мръсни. Кой нормален човек ще дава милиони? Откъде ще ги вземе? Ако не са откраднати, няма да ги даде. Забелязваш ли, че даже спортисти с честно изкарани пари не желаят да помогнат на отборите, които са ги създали?

Имаше. За съжаление, и много се е грабило в нашия клуб. Тези пари, които останаха от Цецо, можеха да ни стигнат за още един сезон или стадионът да се пусне частично. Но късно се тегли чертата. Сега вече е късно.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 юни 2015 11:31

СВОБОДЕН написа:
matador1 написа:
nib написа:
Drunken_Master написа:Бойко и Делян

а на тях им ги дава доган

а на него му ги дава Ердоган, който ги взема от турския данъкоплатец.

Следователно...

ЛЕВСКИ СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ТУРЦИТЕ!

Ами имат бол пари, дават ни ги. Живи и здрави да са :)

Ти вече си правоверен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Кошче за отпадъци”