Как живеете в България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как живеете в България?
В България може да се живее добре, зависи обаче от няколко фактора - град, образование, работа, наличие на връзки с по-висшестоящи...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Как живеете в България?
На въпроса Как живеете, добре, зле и т.н. е твърде разтегателен и относителен. Но понеже после добави и какво работите и т.н. казвам: учил съм в Правец Компютърния техникум, после ТУ-София. Работя си от 7-8г. вече по специалността, тоест - ремонт на машини и компютърна техника. Работата ми е близко до вкъщи, заплатата добра(началниците не ми дават да я тръбя в точни цифри). На 30г. вече си имам собствен апартамент купен с мои си, изкарани пари. Още не съм женен, което обаче също е относително дали е плюс или минус. Някой много се хвалят, други си кълнат дните защо са се оженили и си оставят детето/децата.
Та да обобщя, ако се вземат нещата глобално, а не по единично за всеки отделно, в България се живее зле, и как да е иначе като е най-бедната страна в Европа(не само ЕС). Иначе тук там има някой с по-голяма заплата или успешен бизнес, но са единици.
Та да обобщя, ако се вземат нещата глобално, а не по единично за всеки отделно, в България се живее зле, и как да е иначе като е най-бедната страна в Европа(не само ЕС). Иначе тук там има някой с по-голяма заплата или успешен бизнес, но са единици.
hajitsu написа:В България може да се живее добре, зависи обаче от няколко фактора - град, образование, работа, наличие на връзки с по-висшестоящи...
Тука си напипал посоката
Леевски, оле
- Red Warrior
- Контакти:
Всеки живее различно в България. Аз лично съм бил на Запад, но освен на екскурзия не знам по каква било друга причина бих отишъл да живея там. Тук са ми роднините, приятелите и любимият ЦСКА, макар и във "В" група.
Вярно, че са ми минавали такива мисли преди да почна да работя за себе си и причината разбира се бяха парите, но вече мога да кажа, че си ми стигат.
Освен това не съм емигрант по душа. Някои хора се чувстват добре навсякъде по света, но аз не съм от тях. Въпрос на характер, философия, а една приятелка казва - дори и на зодия.
Затова съвета ми е, че ако можете да си докарвате добри доходи в България, независимо от работна заплата, или бизнесче - по-добре си живейте където Бог ви е пратил. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Синьо сърце
- Контакти:
galin56 написа:На въпроса Как живеете, добре, зле и т.н. е твърде разтегателен и относителен. Но понеже после добави и какво работите и т.н. казвам: учил съм в Правец Компютърния техникум, после ТУ-София. Работя си от 7-8г. вече по специалността, тоест - ремонт на машини и компютърна техника. Работата ми е близко до вкъщи, заплатата добра(началниците не ми дават да я тръбя в точни цифри). На 30г. вече си имам собствен апартамент купен с мои си, изкарани пари. Още не съм женен, което обаче също е относително дали е плюс или минус. Някой много се хвалят, други си кълнат дните защо са се оженили и си оставят детето/децата.![]()
Преди 35-никакво женене!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Живеем сносно, а ти 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
boabbb написа:hajitsu написа:В България може да се живее добре, зависи обаче от няколко фактора - град, образование, работа, наличие на връзки с по-висшестоящи...
Тука си напипал посоката![]()
Иначе е лют антикомунист! Деба таа крива нива...
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:boabbb написа:hajitsu написа:В България може да се живее добре, зависи обаче от няколко фактора - град, образование, работа, наличие на връзки с по-висшестоящи...
Аз да съм казал, че така живея или ми харесва това? Напротив. Всичко, което съм постигнал, е благодарение на собствените ми качества, а не чуждите.
[center][/center]
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Как живеете в България?
hajitsu написа:язе написа:boabbb написа:hajitsu написа:В България може да се живее добре, зависи обаче от няколко фактора - град, образование, работа, наличие на връзки с по-висшестоящи...
Аз да съм казал, че така живея или ми харесва това? Напротив. Всичко, което съм постигнал, е благодарение на собствените ми качества, а не чуждите.
Вярвам ти.
... и после внезапно си направих секуро.
Не ми пука дали ми вярваш или не, пред когото е трябвало съм се доказал и ще продължавам да се доказвам. 
[center][/center]
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: ivan56, ReBorn1982 и 10 госта