Слави Трифонов продаде билетите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
xpucmo
Контакти:

Re: Слави Трифонов продаде билетите

Мнениеот xpucmo » 26 юни 2015 09:04

Аз пък даже не съм разбрал, че ги пуска билетите. Иначе щях да си взема. Мен ме кефи. Няма друг в БГ, който да може да спретне такова шоу в такъв мащаб. Песни, скечове, импровизации. И когато споменавате Ку Ку Бенд като страхотни професионалисти, не мисля, че трябва да подценяваме сценаристите на шоуто, както и тримата артисти, които са уникални в превъплъщенията си.
Има имааааа истина една,
тя се казва ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 юни 2015 09:46

dunavfc написа:
Приносът на Бенда е неоспорим, но лично за мен, музикалните качества на Слави също и ще го потвърдя с примери :

https://www.youtube.com/watch?v=Mcd6h9ZI-wk - И без теб
https://www.youtube.com/watch?v=RfaM_Ai7QcE - Нещо лично

Добре и какво смяташ, че ми доказваш с тези песни? Че музикантите му са написал страхотна музика, като тук там е вкаран поп-фолк елемент / хайде така да се изразя /, сценаристите му са написали добри текстове и той полага върховни усилия поне да го докара до вярно пеене? В музикално и творческо отношение, приноса към собствените му песни на Трифонов е сведен почти до нулата. С други думи, ако в песните им се сложи един добър певец с присъствие на сцената на негово място, само ще спечелят в музикално отношение. Но понеже Славчо е егоцентрик и се бута там дето не му е работата. Това исках да кажа, ако все пак не си ме разбрал- Слави Трифонов не може да пее и да свири. Но в крайна сметка той осигурява парите, той си решава.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 26 юни 2015 09:53

Като човек може да е уникален гадняр, ама иначе е нелош певец.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 26 юни 2015 09:57

Слави Трифонов има уникално добър глас за пеене,задминава човека-глас и спокойно може да замести Павароти/бог да го прости/ в Тримата тенори.Едно от нематериалните световно-значими богатства на България.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 юни 2015 10:25

Tommi написа:Концертът му в "Арена Армеец" беше наистина забележителен. Аз го гледах по телевизията, а на живо сигурно е било още по-хубаво. Хората си го харесват, харесват и музиката му, нека да отидат, щом имат желание и възможност.

Който иска нека да го гледа, аз докато минавах по каналите по време на записа по БТВ и какво да видя и чуя - "Ад и рай". Защо ли не се учудих. Сигурно и след 20г. да правят концерт пак ще има 10 пъти на него "Ад и рай" и 5 пъти "Едно ферари". Който му харесва едно и също като грамофонната плоча, да ходи да си го слуша.
Малко като филма "Време разделно". Много е хубав филма, дай БНТ да си го пускат само него на всеки празник. Сигурно го пускат най-малко по 5 пъти в годината. Еми гледайте си го бе, аз "Време разделно" няма да го гледам 100 пъти, я.

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 26 юни 2015 10:43

Това че е продал билетите за 9 часа доказва за пореден път, че онази фраза за мат'риала е била истина.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2015 10:53

PeKBu3uToP написа:За големите умници- сцената ще е разположена на сектор "Г". Лично днес видях схемата докато си купувах билет. А този с "Уайтснейк" пък е най-култов в омразата си. Самите те когато гостуваха в "Шоуто..." изразиха възхищението си от Ку-Ку бенд. А за въпросът дали са се купили или не билетите, говори достатъчно фактът, че за час и половина след пускането им, сайтът на "Ивентим" беше блокирал от посещения. Тоест, ако някой през това време беше поискал да си купи билет за въпросните "Уайтснейк", нямаше да успее. Толкоз по темата!

Чалгар, слушай си маанетата и не коментирай неща, дето не са ти ясни. Първо, те идват наесен. Второ, билетът за тях е 100 лева, а не 10 лева-както за чалгаджийския ти идол. Трето, КуКубенд е едно, а плешивия гъс-съвсем друго!
От зурни и кючеклии акъл за музика не приемам! Улево и на село!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2015 11:40

Много омраза, много нещо... :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 26 юни 2015 11:44

PeKBu3uToP написа:За големите умници- сцената ще е разположена на сектор "Г". Лично днес видях схемата докато си купувах билет. А този с "Уайтснейк" пък е най-култов в омразата си. Самите те когато гостуваха в "Шоуто..." изразиха възхищението си от Ку-Ку бенд. А за въпросът дали са се купили или не билетите, говори достатъчно фактът, че за час и половина след пускането им, сайтът на "Ивентим" беше блокирал от посещения. Тоест, ако някой през това време беше поискал да си купи билет за въпросните "Уайтснейк", нямаше да успее. Толкоз по темата!

В такъв случай ще ми е интересно да видя дали действително стадиона ще е пълен по начина, по който описах по- горе. Защото много ме съмнява, че 60 000 билета са свършили само за 9 часа. Чак пък такава истерия за тоя клоун, който отдавна не е актуален. Аз реално не познавам човек, който да го гледа или слуша.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 26 юни 2015 12:01

Ами оказва се, че тези, които го харесват, не пишат в този форум. Което си е отвсякъде за адмирации :)
Напълно се съгласявам с мнението за него като човек. Но не мога да кажа, че човек, изкушен от музите, може да възпроизвежда с поведението си чалга културата като в същото време има претенциите да е демиург. В историята имаме един такъв професор, Слави е неговият клонинг в културното ни пространство. И двамата битуват в телевизията - за обикновения човек извор на знания и убеждения.И затова са отблъскващи, защото са част - и то една от най-важните, от механизма за обезчовечаването на българина. А това, че пълни стадионите, е само доказателство, че тези, които им плащат, са на прав път, а тези, които си плащат, за да им плащат, или не знаят накъде вървят, или, за жалост, вече им е все едно ...

Върни се в “Свободна зона”