damyanov1963 написа:Old_death написа:BRF написа:damyanov1963 написа:BRF написа:RAYAN написа:Стига глупости. От цесекарите 20 процента са истински фенове на отбора си, останалите мразят Левски. Тези дето мразят Левски ще продължат да гледат мачовете от А група, стискайки палци за всеки противник на Левски.
Наистина ли вярваш в тия глупости?
Не са глупости и ще ти го докажа само с един от хилядите примери. Левски игра в ШЛ, а ЦСКА - не, на мача Левски - Барселона, и при двата гола на Барса от ст. Българска Армия имаше заря
И тази ебавка трябва да означава,че 80% сме антилЕЕвскари!?Няма са споря,възпитан съм да отстъпвам на по-старите от мен!
Абе остави го тоя ! Веднъж той започнал да спори с една стена . Стената паднала . Знаеш ли защо ? Защото по умния винаги отстъпва !
Е защо, не беше ли верно това?
А коя агитка целуваше през сълзи отбора на Олимпия, когато се засякоха в една от бившите ССР?
Мале , ти наистина си изтрещял ! Много ми е интересно кога наша агитка е ходила в някоя от републиките . Явно е било по време на наш мач там . Абе спомням си един друг отбор как игра в бившите републики , но явно феновете на тоя отбор са късопаметни .Крайно време е да постъпя като стената . По умния винаги отстъпва !