Кристиян Добрев: Локо може да го няма и при аматьорите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Е, това ми идва в повече!

Мнениеот bobo_13 » 25 юни 2015 19:27

FLANKER написа:
organzata написа:Няма място за 4 клуба от София,максимум 2 при този формат с 12 отбора(вече 10).
Ако си бяхте изпаднали онзи сезон,когато ви пуснаха Литекс и другия фалит сега може би нещата щяха да са други.

Ти ли решаваш? Дайте -Русе,Видин,Търново и.т.н.Ти ли плащаш?
Стига бе хора-Локомотив ли е виновен?Локомотив-Шлиферовъчен- Блат!
пп.Казах и ще потретя-Гледайте си фактурите за ток.За Беройци е обяснимо!

Защо обиждаш беройци. Има много грешна представа, че Берое е държавен отбор. Берое не получава пари от Държавата.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 19:42

angelco77 написа:Приятелю БФС за едни е майка,за други мащеха.Излезе че за Локомотив София важат всички правила и наредби,докато за някои ''грандове'' правила няма!
По-големи смешници от тия,които сега управляват футбола ни не е имало досега!

Дано твоя клуб се стабилизира и да се върне в А група.Поздрави. ;)

Правилата явно важат за всички!Тази година два отбора останаха без лиценз без значение на имената им!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 25 юни 2015 19:54

FLANKER написа:... Ако това е истина ,вече си мисля,че всичко стана умишлено. И заради някой!
пп.Това ще бъде олицетворението на "държавата"

Адвокатът си го каза онзи ден. Даже посочи цял един клуб, който бил хванал БФС за топките, че щял да направи "разкрития".

BRF написа:Правилата явно важат за всички!Тази година два отбора останаха без лиценз без значение на имената им!

Има (поне) два отбора в "А" група, които са взели лиценз по "другия" начин. Единият е от Пловдив, а другият леко си смени името тези дни.
Изображение

Потребителски аватар
Джовани Бутачо
Контакти:

Мнениеот Джовани Бутачо » 25 юни 2015 20:30

"Братя по оръжие " Локо Сф , горе главите , сега разгледах А ОФГ София - град , та май ние ще сме в ЮГ а вие в СЕВЕР ...мамка му , няма да може да си спретнем култови дербита ...ама нищо , горе главите , ние ШОПИТЕ СМЕ КОРАВИ КОПЕЛЕТА !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2015 20:36

bobo_13 написа:А сега ще дойдете на нашата. Ние от 70 години ревем, че БФС гали софийските отбори с перце и си затварят очите за тях, а когато стане въпрос за провинциален отбор се стоварват всички закони и точки и алинеи. ДО тази години гали абсюлютно всички софийски отбори, като в най-голяма степе хартиените грандове. Сега решиха да покажат нокти и мускули и бутнаха двата отбора, които н еможаха да се оправят. За Локо може да има и нещо политически. НАли Орешарски е кум на Гигов.....

Защо нямаше такава олелия за Пирин, Миньор, Янтра, Велбъжд и т.н.? Защо тогава медиите не ги отразяваха така?

Е, не си прав. Особено последните години доказаха, че държавата помага на някои несофийски отбори, за сметка на софийските. Примерите ги знаете много добре, няма нужда да ги давам. Освен това, верно е, че броя на привържениците също оказва голямао влияние. Казваш всички софийски отбори били подкрепяни. Е какво стана с Академик и Септтември? Те също са софийски отбори, но си нямат публика.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2015 20:42

Джовани Бутачо написа:"Братя по оръжие " Локо Сф , горе главите , сега разгледах А ОФГ София - град , та май ние ще сме в ЮГ а вие в СЕВЕР ...мамка му , няма да може да си спретнем култови дербита ...ама нищо , горе главите , ние ШОПИТЕ СМЕ КОРАВИ КОПЕЛЕТА !

+++ за шопите! Аз също бих отишъл на това дерби, ще ми е много интересно да го гледам от окръжната група. Но ще подкрепям Локото, по са ми симпатични от вас ;)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Джовани Бутачо
Контакти:

Мнениеот Джовани Бутачо » 25 юни 2015 20:52

damyanov1963 написа:
Джовани Бутачо написа:"Братя по оръжие " Локо Сф , горе главите , сега разгледах А ОФГ София - град , та май ние ще сме в ЮГ а вие в СЕВЕР ...мамка му , няма да може да си спретнем култови дербита ...ама нищо , горе главите , ние ШОПИТЕ СМЕ КОРАВИ КОПЕЛЕТА !

+++ за шопите! Аз също бих отишъл на това дерби, ще ми е много интересно да го гледам от окръжната група. Но ще подкрепям Локото, по са ми симпатични от вас ;)

Споко , вие сте там до 2/3 години , само че , нас с Локото няма да сме вече там , светкаш ли се ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2015 20:58

Джовани Бутачо написа:
damyanov1963 написа:

Споко , вие сте там до 2/3 години , само че , нас с Локото няма да сме вече там , светкаш ли се ;)

Виж сега, ние сме отбора на всички власти. Така, че колкото и да сме слаби и да изпаднем там, ще направим така, че вие да не излезете от там ;)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Джовани Бутачо
Контакти:

Re: Кристиян Добрев: Локо може да го няма и при аматьорите

Мнениеот Джовани Бутачо » 25 юни 2015 21:03

Ето ги вашите СОФИЯ - ГРАД СЕВЕР :
1. ФК "Сокол" - Бенковски, Соф.
2. ФК "Кремиковци" - София
3. ФК "Спартак" Подгумер - София
4. ФК "Вихър" требич - София
5. ФК "София спорт" - София
6. ФК "Левски" - Чепинци, София
7. ФК "Банкя" - София
8. ФК "Изтребител" - София
9. ФК "Въстаник" войняговци - София
10. ФК "Сокол" - Негован - София
Ето ги нашите СОФИЯ-ГРАД ЮГ :
1. ФК "София 2010" - София
2. ФК "Академик - 1947" - София
3. ФК "Гранит" - Владая - София
4. ПФК "Септември" - София
5. ФК "Витоша-бистрица" - Бистрица, Соф.
6. ФК "Урвич" - Панчарево, Соф.
7. ФК "Железница" - Железница, Соф.
8. ФК "Легия" - София
9. ФК "Урвич 1960" - София
10. ФК "Акфикс" - София
11. ФК "Люлин" - София
;)

годе

Мнениеот годе » 25 юни 2015 21:11

damyanov1963 написа:
Джовани Бутачо написа:
damyanov1963 написа:

Виж сега, ние сме отбора на всички власти. Така, че колкото и да сме слаби и да изпаднем там, ще направим така, че вие да не излезете от там ;)

Като можете да правите разни работи ,земи да направиш и една свирка!

Върни се в “Локо София”