Вижте отбора на издънките в "А" група за есенния полусезон
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Вижте отбора на издънките в "А" група за есенния полусезон
Определено нито Акалски, нито Котев, нито Виданов, нито Бранеков, нито Иван Иванов, нито Николай Димитров и Саидходжа са издънки. По-скоро на техните места бих сложил Бриньоли, Рабех, Генев, Занев :/ и може би Кулибали; Мигел и Балдовалиев.
- originalni.be
- Контакти:
Ортега е играч на Славия 

ORIGINALNI...BE =)
- barabata.cska
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Аз искам да попитам какво се има предвид под издънки?Това е много важно уточнение.Защото немога да се сетя с какво Г.христов и Н.димитров са се издънили през есента.това ,че са играли слабо е съвсем друга бира.И с какво изцепката на Акалски е по-по-най от тази на Караджов???
Пак в един спортен сайт са се опитвали да бъдат интересни .Така ми се струва на мен.
То отбор без резерви неможе

-
- Контакти:
И аз гласувам за Рабех. Недопустимо е да не е включен в отбора. 

[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
Не виждам в отбора Христо Йовов
Той е много добър футболист, но през този полусезон в "А" група плюс мачовете за ЛЕ той направи толкова фрапантни пропуски, колкото може би не е правил за три сезона
Не съм съгласен с включването на Ратко Достанич като треньор на отбора. Признавам, че и аз съм го плюл, но в крайна сметка според мен него го издъниха играчите с бойкота си, който започна след Будапеща, по-конкретно след "ценните" указания на Батков за подобряване на физическата подготовка почти по средата на полусезона.
Същият този Батков предлагам да бъде избран за президент на отбора заради т.н. "казанска афера", пред която бледнее и аферата "кокиче" отпреди доста години

Не съм съгласен с включването на Ратко Достанич като треньор на отбора. Признавам, че и аз съм го плюл, но в крайна сметка според мен него го издъниха играчите с бойкота си, който започна след Будапеща, по-конкретно след "ценните" указания на Батков за подобряване на физическата подготовка почти по средата на полусезона.
Същият този Батков предлагам да бъде избран за президент на отбора заради т.н. "казанска афера", пред която бледнее и аферата "кокиче" отпреди доста години

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- el pipita
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Не виждам в отбора Христо ЙововТой е много добър футболист, но през този полусезон в "А" група плюс мачовете за ЛЕ той направи толкова фрапантни пропуски, колкото може би не е правил за три сезона
![]()
Отбора е само 11 човечета, иначе има много кандидати на пост може са изберат по 2-3 най-малко!
child in time написа:fena_1912 написа:child in time написа:Пропусна Италианската връзка! От наще са двама от ваще 22! Всели празници!![]()
![]()
![]()
Стига си се заяждал.Може би се си спомняш Морини 86 ]:).
Заяждане? Самата тема е заяждане как пък един играч на Ботев не е издънка? Че наще са лекета така е но как може да пуснеш такава тема без да погледнеш в собствения си двор?
Че то там има ли играчи въобще?
Има някои,които не са издънки,а просто не са получили шанс за изява
Но изпускате 2-3...Това са Симонович и Бензукан 

- Sagittarius
Изпуснат е Александър Александров-Кривия,капитан на отбора на издънките
Не стига,че провали Черно Море в реванша с ПСВ,но постоянните скандали сринаха отбора есента.Твърдо капитан на този отбор е Кривия,най-голямата издънка на есента

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Бижутера
- Контакти:
Sagittarius написа:Изпуснат е Александър Александров-Кривия,капитан на отбора на издънкитеНе стига,че провали Черно Море в реванша с ПСВ,но постоянните скандали сринаха отбора есента.Твърдо капитан на този отбор е Кривия,най-голямата издънка на есента
аз мога да ти кажа, че благодарение на него в момента сте отбор!
без него никога нямаше да играете в евротурнирите...сега без него пак заемате обичайната си позиция - 6-7-8 място!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!