Неуписуема радост на "Лаута" -500 фена посрещнаха Коко Динев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Неуписуема радост на "Лаута" -500 фена посрещнаха Коко Динев
4естито и от мен, поне вие се отървахте, дано и нас ни споходи.
Аз смятам, да не прибързвам с еуфорията. Приказките за Евротурнирите звучат много хубаво, но да не забравяме колко много път има до там. Естественно, че ще се радвам да съм на мач от Евротурнирите в Пловдив, но за сега единственото за което мисля е как да имаме 4 точки повече от двата отбора преди нас в класирането.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
greenlandia написа:Ей това е да си фен на любимия си отбор. Поздрави от Зара.
Дано и при нас се оправят нещата има надежди да се случи много скоро.
Пожелавам ви да се оправите час по-скоро, защото сте хубава публика и заслужавате повече радостти!

Всичко е добре, но това с 500-те фена кой журналист го измисли, не зная.
От видео репортажите по БТВ, Ринг, Канал 3, дори и в sportal.bg добре се вижда, че не са повече от около 60-70 човека
От видео репортажите по БТВ, Ринг, Канал 3, дори и в sportal.bg добре се вижда, че не са повече от около 60-70 човека

PFC Litex написа:Всичко е добре, но това с 500-те фена кой журналист го измисли, не зная.
Добре де, какво ти пука 10 ли са били или 100??? Голям въпрос, чак и в sportal.bg си броял хората от снимките...Върни се и ги преброй отново, защото може да си дублирал някои!

- deepblue1963
Феновете на Локо сте интересни хора:не било важно колко хора били,не било важно,че на пресконференцията Динев изглеждаше като някой,който току-що се е събудил и е осъзнал какво е направил,не било важно,че не стана ясно-някой каза ли изобщо нещо на тази пресконференция.Сигурно не е важно,че когато някой купува футболен клуб(дори да е от някоя регионална група),желателно е предварително да си "напише домашното",а не на въпроса за стадиона да отговаря-не знам,за ръководството-не знам,за Даксон-не знам(има ли нещо,свързано с Локо Пд,което Динев да знае).Въпросът ми към тези фенове е-кое,всъщност,е важното за тях?Че Топалова продаде отбора им на НЯКОГО?А ако беше на собственика на Марек Й.Андреев?Тогава какво?Айде да не ви развалям празника.Сладки сънища,"черно-бели" фенове.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Феновете на Локо сте интересни хора:не било важно колко хора били,не било важно,че на пресконференцията Динев изглеждаше като някой,който току-що се е събудил и е осъзнал какво е направил,не било важно,че не стана ясно-някой каза ли изобщо нещо на тази пресконференция.Сигурно не е важно,че когато някой купува футболен клуб(дори да е от някоя регионална група),желателно е предварително да си "напише домашното",а не на въпроса за стадиона да отговаря-не знам,за ръководството-не знам,за Даксон-не знам(има ли нещо,свързано с Локо Пд,което Динев да знае).Въпросът ми към тези фенове е-кое,всъщност,е важното за тях?Че Топалова продаде отбора им на НЯКОГО?А ако беше на собственика на Марек Й.Андреев?Тогава какво?Айде да не ви развалям празника.Сладки сънища,"черно-бели" фенове.
След като стана ясно, че тази година за Левски няма нито купа нито титла, може да няма и Лига Европа, сега и продажбата на Локомотив и Берое - само лоши новини за вас. Ако и Ботев е с нов собственик съвсем няма да можете да заспите.
L'Europa non è lontana
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Честито момчета искрено се радвам за вас поне вие ще прекарате щаслива коледа за разлика от нас! радостно е че поне единия отбор от пловдив има светло бъдеще макар и това да не сме ние! Весели празници и щастлива нова година! НАЗДРАВЕ
Честито и от мен !
За сега обаче , аз не продавам !!!
- Alternative
- Контакти:
Христолов написа:Честито и от мен !
[offtopic]Виж се по долу на нищо не приличаш-травестит