http://lokosofia.gong.bg/bg-football/a- ... ite-334380
Ако това е истина ,вече си мисля,че всичко стана умишлено. И заради някой!
пп.Това ще бъде олицетворението на "държавата"
Кристиян Добрев: Локо може да го няма и при аматьорите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Кристиян Добрев: Локо може да го няма и при аматьорите
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Re: Е, това ми идва в повече!
Споко бре, ще ви взема и вас.Айде от мен да мине.
Какво се очудваш. Не искам да те обидя, но Локомотив София е изкуствен отбор. Изкуствен, защото футболът е за публиката. Локомотив няма такава. Това е изкуствено поддържан отбор с годините и точно поради тази причина ви погребаха толкова лесно. Всеки казва- лошо. След което си сипва ракията и не му пука. При отборите с публика виждаш какво се случва..
Държавата не им дала да си разсрочат дълговете, ако отговарят на условията, айде стига бе. Да не се правят на такива жертви.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Това ще стане и със Славия, като се пръсне корема на корема и си заминават
След Гигов потоп.Локо Сф пое по пътя на Академик Сф и Септември Сф.

Има надежда за спасяването на столичното Локо и тя е... Бозата! Спряган за президентския пост в клуба след оттеглянето на Николай Гигов е бизнесменът Иван Василев със звучния псевдоним Бозата, информира News7.
Той бе близо до това да поеме Локомотив и преди 4 години, но тогава сделката пропадна. Не е тайна, че именно Василев помагаше през последните няколко сезона в "Надежда" и дори бе осигурил екипировката и част от лагерите на тима.
Василев вече се е заел с търсенето на спонсори, но това тепърва ще се изяснява предвид скорошната развръзка с лиценза.

FLANKER написа:http://lokosofia.gong.bg/bg-football/a-grupa/kristiian-dobrev-loko-mozhe-da-go-niama-i-pri-amatiorite-334380
Ако това е истина ,вече си мисля,че всичко стана умишлено. И заради някой!
пп.Това ще бъде олицетворението на "държавата"
Тъпо е да се затрие отбор с традиции като Локо СФ, ама явно никой не иска да дава кинти, за това намекна и Рендето. Ето ти едно видео с награждаването и интервютата.
http://www.novsport.com/news1540491_1003.html
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
Това което видях тези дни ме прави горд че съм фен на Локо сф.Кой какво иска да казва нашта публика е велика!Отбора също!Искам само някой от ръководството да излезе и да каже истината.Защото тук се завъртя страшна далавера и накрая ние сме удавниците.Нека който знае да каже тая пуста ИСТИНА!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
bub написа:Какво се очудваш. Не искам да те обидя, но Локомотив София е изкуствен отбор. Изкуствен, защото футболът е за публиката. Локомотив няма такава. Това е изкуствено поддържан отбор с годините и точно поради тази причина ви погребаха толкова лесно. Всеки казва- лошо. След което си сипва ракията и не му пука. При отборите с публика виждаш какво се случва..

Човек, дано си под упойка!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.