ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот RedeviL » 25 юни 2015 16:39

BRF написа:
Layne Staley написа:А дали наистина има спасение за сегашния ЦСКА? Не искам да бъда разбран погрешно, аз също искам този вариант да се осъществи. Обаче.. Снощи като прочетох интервюто на Ганчев ми изникнаха поне 10 въпроса, които са си притеснителни. Как така ГГ изведнъж реши да вземе отбора точно когато дълговете са най-големи, а и не се знае колко ще изникнат? Инджов нали вече нямаше общо с ЦСКА? Как така преди няколко дни нямаше надежда и вариантите бяха обединения, нови дружества и т.н. глупости и изведнъж хоп - имаме си спасител. И не че нещо ама кой нормален ще се заеме с това да погасява милиони дългове, натрупани и окрадени от предишните собственици. Не знам за вас, ама за мен си има нещо гнило в цялата работа. И пак казвам - твърдо ЗА съм за оздравяване на дружеството, но ... въпросите и съмненията поне за мен са много.
САМО ЦСКА!!!

Щом някой се е наел,трябва да сме с него!Все още това е ЦСКА и ако фалира сегашното дружество значи сме приключили!Малко трябва да поизпразним главите от нещата случили се през последните месеци!Нямаме право на избор това или онова докато това дружество съществува и развива дейност!

Не ни остава нищо друго освен да се надяваме, че намеренията на ГГ са сериозни.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 юни 2015 16:44

Layne Staley написа:
djd написа:Лично за мен грешката ми като фен на ЦСКА беше, че много лесно повярвах, че няма спасение за сегашния ЦСКА. Оттам нататък на базата на бързо променящата се информация или на липсата на такава, бях готов на всякакви варианти, заместващи истинския ЦСКА. Защото алтернативата беше да няма никакъв ЦСКА.
Изводът, който си правя от цялата история е, че трябва да си държим за истинския ЦСКА до последно, каквото и да ни говорят.
А те да си правят игрите, както намерят за добре.
Вярно, повечето от нас никой не ги пита какво искат, но ако не се поддаваме на манипулации, а си държим на клуба, ще разберат, че това, което предлагат, няма да има никаква подкрепа и ще се откажат. А когато започнем да припознаваме заместителите на истинския клуб, се получава разделение между феновете, както видяхме вече.

А дали наистина има спасение за сегашния ЦСКА? Не искам да бъда разбран погрешно, аз също искам този вариант да се осъществи. Обаче.. Снощи като прочетох интервюто на Ганчев ми изникнаха поне 10 въпроса, които са си притеснителни. Как така ГГ изведнъж реши да вземе отбора точно когато дълговете са най-големи, а и не се знае колко ще изникнат? Инджов нали вече нямаше общо с ЦСКА? Как така преди няколко дни нямаше надежда и вариантите бяха обединения, нови дружества и т.н. глупости и изведнъж хоп - имаме си спасител. И не че нещо ама кой нормален ще се заеме с това да погасява милиони дългове, натрупани и окрадени от предишните собственици. Не знам за вас, ама за мен си има нещо гнило в цялата работа. И пак казвам - твърдо ЗА съм за оздравяване на дружеството, но ... въпросите и съмненията поне за мен са много.
САМО ЦСКА!!!

Ами не е изведнъж, а се оказа, че не разрешават преименуването на Литекс. После се оказа, че няма дадат лиценз на Локото. Така остана само варианта за сегашното ЦСКА, понеже вариантът за ново ЦСКА без други клубове вече е зает от Божков. Аз не знам поради каква причина двамата с Божков се отказаха от съдружието и започнаха да действат самостоятелно.
Трябва сега да изчакаме Гришата да си представи платформата за оздравяване на клуба. Ивайло Манджуков нали сложи едни хора да бистрят концепция за бъдещето. Би трябвало вече да има нещо налице. Дали според Гришата и Инджов има спасение, трябва те да кажат. До оня ден нямаше.
Ако е един човек, няма да може да се оправи. Ако се съберат двама, както сега, е възможно. Ако се присъединят и други, като Божков например, задачата ще стане напълно решима.
Надявам се максимум до 1 седмица всичко да е ясно, защото на 3-ти е търга в НАП.

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 25 юни 2015 16:48

djd написа:
Layne Staley написа:
djd написа:Лично за мен грешката ми като фен на ЦСКА беше, че много лесно повярвах, че няма спасение за сегашния ЦСКА. Оттам нататък на базата на бързо променящата се информация или на липсата на такава, бях готов на всякакви варианти, заместващи истинския ЦСКА. Защото алтернативата беше да няма никакъв ЦСКА.
Изводът, който си правя от цялата история е, че трябва да си държим за истинския ЦСКА до последно, каквото и да ни говорят.
А те да си правят игрите, както намерят за добре.
Вярно, повечето от нас никой не ги пита какво искат, но ако не се поддаваме на манипулации, а си държим на клуба, ще разберат, че това, което предлагат, няма да има никаква подкрепа и ще се откажат. А когато започнем да припознаваме заместителите на истинския клуб, се получава разделение между феновете, както видяхме вече.

А дали наистина има спасение за сегашния ЦСКА? Не искам да бъда разбран погрешно, аз също искам този вариант да се осъществи. Обаче.. Снощи като прочетох интервюто на Ганчев ми изникнаха поне 10 въпроса, които са си притеснителни. Как така ГГ изведнъж реши да вземе отбора точно когато дълговете са най-големи, а и не се знае колко ще изникнат? Инджов нали вече нямаше общо с ЦСКА? Как така преди няколко дни нямаше надежда и вариантите бяха обединения, нови дружества и т.н. глупости и изведнъж хоп - имаме си спасител. И не че нещо ама кой нормален ще се заеме с това да погасява милиони дългове, натрупани и окрадени от предишните собственици. Не знам за вас, ама за мен си има нещо гнило в цялата работа. И пак казвам - твърдо ЗА съм за оздравяване на дружеството, но ... въпросите и съмненията поне за мен са много.
САМО ЦСКА!!!

Ами не е изведнъж, а се оказа, че не разрешават преименуването на Литекс. После се оказа, че няма дадат лиценз на Локото. Така остана само варианта за сегашното ЦСКА, понеже вариантът за ново ЦСКА без други клубове вече е зает от Божков. Аз не знам поради каква причина двамата с Божков се отказаха от съдружието и започнаха да действат самостоятелно.
Трябва сега да изчакаме Гришата да си представи платформата за оздравяване на клуба. Ивайло Манджуков нали сложи едни хора да бистрят концепция за бъдещето. Би трябвало вече да има нещо налице. Дали според Гришата и Инджов има спасение, трябва те да кажат. До оня ден нямаше.
Ако е един човек, няма да може да се оправи. Ако се съберат двама, както сега, е възможно. Ако се присъединят и други, като Божков например, задачата ще стане напълно решима.
Надявам се максимум до 1 седмица всичко да е ясно, защото на 3-ти е търга в НАП.

Не знам що си мисля, че дълго ще си седим в неведение ;)
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юни 2015 16:54

BRF написа:
Red joker написа:Разбира се,че и ние феновете трябва да да даваме някакви пари ,момчетата от Бургас са прави!Така освен,че помагаме на Клуба,малко или много участваме в управлението му и ще имаме някаква база за диалог и да имаме очи да предявяваме изисквания към собствениците :idea:

Тук вече организираните фенове от Сектор Г трябва да дадат пример!Аз не членувам в никаква фракция,но мога да събера 20-30 човека за каузата-примерно 20лв на човек!

И аз съм бил ултрас, но на тия пичове им нямам вече никакво доверие :!: Още повече миналата година ги критикувах за глобите ,които носят на Клуба от "хорео"и един ми отвърна,че си плащали билета и можело да си го позволят :lol: По-скоро примера ще дойде от сдруженията,макар че на мене не ми трябва пример...
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 юни 2015 16:57

Дори и да е дълго чакането, ние трябва да знаем какво искаме, да не отстъпваме и да не се поддаваме на манипулации.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 юни 2015 17:23

BRF написа:https://sport1.bg/futbol/futbol-bg/57033-kolev-sakaliev-i-yanchev-se-predlozhiha-na-chervenite
Селекцията за В група върви добре+Вальо Илиев и сме бомба!

Не е честно да си събираш само твоите набори!Пак замириса на меринджейски интереси! :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 юни 2015 17:40

Да не се окаже,че Милко и Морко докато се криеха и бяха псувани са свършили някоя полезна работа и дълговете вече не са това,което бяха. :?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 юни 2015 17:51

гражданин от село написа:Да не се окаже,че Милко и Морко докато се криеха и бяха псувани са свършили някоя полезна работа и дълговете вече не са това,което бяха. :?

Съмнявам се :roll: :idea:

Потребителски аватар
GG_MukpE
Контакти:

Мнениеот GG_MukpE » 25 юни 2015 17:53

Споко, ще оправя тая дреболия.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 юни 2015 18:10

Red joker написа:
BRF написа:
Red joker написа:Разбира се,че и ние феновете трябва да да даваме някакви пари ,момчетата от Бургас са прави!Така освен,че помагаме на Клуба,малко или много участваме в управлението му и ще имаме някаква база за диалог и да имаме очи да предявяваме изисквания към собствениците :idea:

Тук вече организираните фенове от Сектор Г трябва да дадат пример!Аз не членувам в никаква фракция,но мога да събера 20-30 човека за каузата-примерно 20лв на човек!

И аз съм бил ултрас, но на тия пичове им нямам вече никакво доверие :!: Още повече миналата година ги критикувах за глобите ,които носят на Клуба от "хорео"и един ми отвърна,че си плащали билета и можело да си го позволят :lol: По-скоро примера ще дойде от сдруженията,макар че на мене не ми трябва пример...

Вижте, това нещо по света са го измислили, не е случайна думата клуб- всеки клуб си има членове, които евентуално плащат членски внос... но ние тука все знаем да искаме без да даваме. Беше показателно фиаското с акциите, левскарите също се изложиха с "Левски е твой".

Ето пример- Барцелона не продават абонаментни карти на хора, които не са членове на клуба, а членството далеч не е безплатно- и понеже всички карти са разпордадени има waiting list (чакаш някой да се откаже, или да умре по-верочтно)- т.е трябва да си плащаш с години, за да получиш шанса един ден да си купиш абонаментна карта...

В Англия е подобно за Лондонските тимове (които имат и най-скъпите годишни абонаменти и цени на единични билети)- не можеш да се доредиш до абонамент или билет за дерби мач или елиминационната фаза на ШЛ ако нямаш членска карта и не си натрупал точки от ходене по мачове на по-ниско ниво (за купата, или когато суонзи дойде на гости).
Членските карти са различни цени за различни нива и привиелгии, но общо взето в БГ спокойно могат да са поне 24 лв. на година на най-ниско ниво.
Смятайте си сами колко цесекари има, колко от тях искат само да псуват и викат по играчите и колко са склони да си извадят 2 лв на месец от джоба за да има силен ЦСКА.

Сега за ЦСКА- има една статистика за телевизионите права от сезон 2013-2014, която Спортал и други сайтове публикуваха - ЦСКА има 7 мача в топ 10 по гледаемост, всичките са над 600,000 ТВ зрители.
само 4 от тези мачове са с Левски, където делима аудиторията, другите са с Лудогорец и Берое, които не добавят много аудитория (да не ми се сърдят, нищо лично).
Т.е поне близо 500,000 души са запалени армейци и си гледат отбора кажи речи седмично. Поне 10% от тях ако са наистина армейци и извадят 2 лв. на месец за членство чрез директен дебит по сметка на клуба- 100 хил на месец.

Това е 2 лв. на месец при 10% от телевизионата аудитория на ЦСКА- реално би трябвало да е някакъв абсолютен минимум, защото уж имаме милиони фенове, и поне някои от тях биха могли да плащат и повече за месечна такса членство в любимия им клуб...
Последна промяна от captain_drifuss на 25 юни 2015 18:11, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”