Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
Имаме нужда бавно да се създава гръбнак на отбора без много фокусиране върху конкретните резултати, защото в момента имаме точно един играч, който влиза в това понятие. Та, ако вземем сега дори и само един ключов играч независимо в коя линия, ще съм доволен. Още един след това на зима с добавяне на двама опитни играчи сега и постепенно налагане на 2-3 от младите за титуляри, които покажат самочувствие и готовност за битка. Аз така виждам целите през сезона.
Как ще играе със сърце и душа не мога да разбера ? Поставям се на неговото място.Все едно аз да облека червената фланелка и да играя....нещо хич няма да ми е на душа а насила
Борко Стойчев се скъсваше да играе със сърце и душа, щото.
Бранеков не е особено приятен, но е добър защитник за А Група, а в сравнение с настоящите ни, е направо Джон Тери. Ще преживея някак миналото му, но и той трябва да си заслужи на терена уважението ни.
Бранеков не е особено приятен, но е добър защитник за А Група, а в сравнение с настоящите ни, е направо Джон Тери. Ще преживея някак миналото му, но и той трябва да си заслужи на терена уважението ни.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Човекът отдавна беше казал, че би играл за Левски и това, че е юноша на ЦСКА няма да му попречи, защото първо е професионалист.
Точно такъв играч ни трябва с физика, здрав, борбен, а не вейки като Белаид, които в единоборство примерно с Мапуку, ще е на земята.
http://www.novsport.com/news1410721_1070.html
Точно такъв играч ни трябва с физика, здрав, борбен, а не вейки като Белаид, които в единоборство примерно с Мапуку, ще е на земята.
- modor
- Контакти:
tevez написа:Човекът отдавна беше казал, че би играл за Левски и това, че е юноша на ЦСКА няма да му попречи, защото първо е професионалист.
Коловати му е харесал статуса у фейса. Какво правим сега? Ще го припознаваме ли?

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
rhaegar написа:Борко Стойчев се скъсваше да играе със сърце и душа, щото.
.
Ние затова сме на този хал, защото винаги гледаме да привличаме само футболисти левскари, треньори- левскари, директори- левскари, а не професионалисти.
Иво Иванов е левскар в червата си, ама като не става за Левски - к'во го правим?
Митрев като е голям левскар - що отказа да се върне сега?
Стойчев и Сърмов уж левскари, но за 100 лв повече, ще отидат в Сингапур да играят.
rhaegar написа:Борко Стойчев се скъсваше да играе със сърце и душа, щото.
Затова сме в това положение.Защото не налагаме собствени юноши които от деца са левскари а си подлагаме д-то . Как ще го преживееш вътрешно не мога да разбера ?
topchaki написа:Затова сме в това положение.Защото не налагаме собствени юноши които от деца са левскари а си подлагаме д-то . Как ще го преживееш вътрешно не мога да разбера ?
Старокин преживя ли го? И капитан беше на Левски. Не е най-качественият играч, но винаги играеше на предела на възможностите и се раздаваше до последно.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Дали пък не сме на това положение, защото "той е Левскар" 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
tevez ви го каза, какво толкова, че не е левскар. Доста се напатихме от такива, които бяха назначени/привлечени в отбора, само защото са "големи левскари". По-важното е, да си върши работата качествено, пък вкъщи ако иска да си направи олтар на Добри Джуров, все ми е тая.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага