Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот Готвача » 24 юни 2015 23:04

ВАРНА написа:Аре ве,аре стига разбирачи.Оставете го човека да си прецени.Всичките сме големи треньори и бивши махленски звезди.За чеп не ставаме,ама коментираме другите.Има си треньор,който ще си решава.Момчето има желание,дано да излезе нещо.

Що бе човек?Не може ли да имаме мнение?Като ги изкарваме Пелета,няма лошо.Ама като не ни хареса някой...Че какво да ни хареса?Има някакви качества за квартален футбол,ако се работи с него МОЖЕ и да стане,а може и да не стане.Но аз бях останал с убеждението,че искаме някой по така играч.Например като гледахме видеото на някои други,имахме по различно мнение.А сега ...Абе в края на краищата ще си плямпаме тук за такива неща,защото мачове за коментиране няма,другите простотии си ги нищим в други теми.А ако не ти харесва какво съм написал,вземи и напиши нещо хубаво за него.Ще си поспорим,може и да излезем на едно мнение.Знае ли човек?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 юни 2015 23:17

Готвача написа:Че да ме извинявате,ама той си мяза на чист аматьор.Поне от това видео съм с такова впечатление.

Той с аматьори играе.Но има качества които в друга среда ще развие.Кольо да мисли..кво му трябва.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 25 юни 2015 09:06

icko65 написа:
Готвача написа:Че да ме извинявате,ама той си мяза на чист аматьор.Поне от това видео съм с такова впечатление.

Той с аматьори играе.Но има качества които в друга среда ще развие.Кольо да мисли..кво му трябва.

Щом са решили да го видят момчето,значи има някаква причина!!!Аз виждам огромна разлика в противниците,срещу които играе в клипчето и това което го чака в БГ!В ситуациите,които представя никой не го среща и не го бие сериозно!Това няма нищо общо с родния футбол,който се играе обезателно с противников играч на врата!В нашия шампионат приоритетно(доскоро и за нас)е рушенето на играта!Ако нямаш здрави макари и дебел врат,като на БАКАРИ,трудно ще разнасяш противниците!Може пък да има ГОЛЯМ технически потенциал,като КУРЬОР!!!Ще го видим в събота на контролата и тогава ще говорим!!!Дано до тогава да дойдат и останалите,които се очакват!Дано и някой от желаните българи да се престраши!!!Някои от Локомотив СФ например!Четох някъде,че и Левски ги искат!И е нормално,добри футболисти са....а онези съвсем без играчи останаха!!!И като стана въпрос за сините,да не забравя да напиша нещо на италиански(нали съм си полиглот) АРИВЕДЕРЧИ БАТКО !!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 юни 2015 09:42

ВАРНА написа:Аре ве,аре стига разбирачи.Оставете го човека да си прецени.Всичките сме големи треньори и бивши махленски звезди.За чеп не ставаме,ама коментираме другите.Има си треньор,който ще си решава.Момчето има желание,дано да излезе нещо.

Колега, защо си мислиш, че това тук е наръчник на Кольо и ръководството и някой ще се съобразява в преценките си от написаното тук?!?! Това е фенски форум и е място, където ние, обикновените хорица да си изкажем мнението по един или друг въпрос, да си кажем притесненията, болежките и от друга страна да изкажем възхищение и радост около любимия отбор! И не само, както виждаш има възможност за най-различни теми, даже спам ;) . Та в тази насока, Готвача си е прав. Пишем си,споделяме, спорим (в спора се ражда истината, ама нашата истина, не на ръководство и треньор) , забавляваме се, ама... да си мислиш, че едва ли не Кольо се ръководи от нашите глупости тука... тъпо е! Така, че давай спокойно, ти си :lol:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 25 юни 2015 10:12

Нека да го пробват момчето ,но такива аматьори има на всички игрища във Варна аз имам приятели които имат и по добра техника и като ни гледа човек като ритаме може да си каже "бахти добрите" :) .Ама знае ли човек от къде ще излезе нещо добро ,Спасов ще си прецени.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 25 юни 2015 10:54

Хуан Мануел Вареа подписа с Черно море. Аржентинецът Хуан Мануел Вареа ще носи фланелката на Черно море този сезон. Това стана ясно, след като днес сутринта халфът подписа договор с носителя на Купата на България, научи varnautre.bg.
Така Вареа става третото официално лятно попълнение на Черно море. Само преди дни с клуба се обвърза и 29-годишният португалски защитник Жиньо, а преди това и френския халф Мехди Бурабия, който пристигна от Локо (Пд). Вареа може да играе на върха на атаката и зад централния нападател, което ще даде нови опции на Кольо Спасов за евробитките и тежкия сезон в "А" група, през който "моряците" ще гонят класиране в топ 4.
Продължават пробите на Здравко Карадачки и Богдан Атанасов, който пристигна на "Тича" вчера. Треньорът Никола Спасов ще вземе решение за тях след съботната контрола с Дунав Русе, която ще се играе от 17,30 на стадион "Младост".

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 25 юни 2015 11:02

Eastern написа:Нека да го пробват момчето ,но такива аматьори има на всички игрища във Варна аз имам приятели които имат и по добра техника и като ни гледа човек като ритаме може да си каже "бахти добрите" :) .Ама знае ли човек от къде ще излезе нещо добро ,Спасов ще си прецени.

Tова момче не го ли пробваха един път?Тогава му викахме студента,сега гледам играл колежанско първенство,този колко години е студент?Сега е момента да вземем някое крило-Романов или Генов от фалиралия Локо София без пари.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 юни 2015 11:11

ticha i vladislav написа:
Eastern написа:Нека да го пробват момчето ,но такива аматьори има на всички игрища във Варна аз имам приятели които имат и по добра техника и като ни гледа човек като ритаме може да си каже "бахти добрите" :) .Ама знае ли човек от къде ще излезе нещо добро ,Спасов ще си прецени.

Tова момче не го ли пробваха един път?Тогава му викахме студента,сега гледам играл колежанско първенство,този колко години е студент?Сега е момента да вземем някое крило-Романов или Генов от фалиралия Локо София без пари.

Да вземем ама не се знае.Може да предпочете Левски!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 25 юни 2015 12:31

Романов е чорбарска рожба и не вярвам да отиде в Левски, за Генов не знам. Който и да е от двамата ще ни свърши отлична работа. Отдясно опциите са Курьор, Бакари и Неделчев, а отляво имаме само Райков, така че може би Романов е по-правилния избор. Ще видим.

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 25 юни 2015 12:34

От Локо Сф със сигурност ще дойде поне един.
Черно море е Варна

Върни се в “Архив”