Ликвидацията на Левски и ЦСКА - ликвидация на българщината !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Ликвидацията на Левски и ЦСКА - ликвидация на българщина

Мнениеот Neo M » 24 юни 2015 23:40

viking22 написа:Обеснявам .ако се вдигаше толкова шум за всички крадени пари и др. такива неща.Както за ЦСКА досега България да цъфнала.А те на чужд гроб се смеха.

Ами огледай се да видиш кой го вдига тоя шум- фенове на двата отбора и фенове на останалите отбори, които разбират случващото се като възмездие. За кое ще се вдига шум е избор на вдигащите шума. Ако те е грижа за проблемите в държавата, проблемите на ЦСКА и Левски, или на които да е отбори в тяхното положение, не трябваше да ти е въобще важно. Ако те беше грижа за проблемите в държавата, щеше да насочиш енергията си в търсене на истината за КТБ, за мафията в лечебните заведения, за корупцията в съдебната система и т.н. В случая, колкото и кофти да звучи за теб като пряко засегната страна, слънцето няма да спре да изгрява заради евентуалната липса на ЦСКА и Левски.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 24 юни 2015 23:48

Какви хора сте незнам.Аз съм от ЦСКА коще и хитлер да се върне.Каквото и да е миналото неможем го променим.Не сте бели там че да казвате кое как е станало.Една лажа като се повтори 3 пъте става истина и никои не знае кое е било по хубаво. На всеки различно.Падения ,висоти,живота е колело което се варти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2015 23:54

viali69 написа:[center]Унищожението на българските грандове - част от плана за унищожение на България и българското ?[/center]

[center]Изображение[/center]

Най-напред искам да уточня, че НЕ съм фен нито на сините, нито на червените !
Забелязах обаче, че от една-две години започна нещо да се случва с двата най-големи и обичани български клуба.
Бавно, но сигурно някогашните грандове бяха превърнати във футболни лилипути за посмешище и гавра на всички.
Питам се дали това е случайно ?
И веднага отговарям - едва ли !
Щях да повярвам на официалната финансова версия за капитулацията на грандовете, ако не виждах какво се случва успоредно в държавата. А, това, което се случва е тотална и скоростна ДЕБЪЛГАРИЗАЦИЯ !
Дебългаризация на България !
Дебългаризация на населението !
Дебългаризация на всичко около нас !
Днес да си българин определено не е модерно. Модерно е да си всякакъв друг, но не и българин в държавата ... БЪЛГАРИЯ ! :shock: :o
Фалшифицираха българската история, опростачиха младото поколение и промиха мозъците на народа.
В родината ни отдавна няма държава. А, именно държавата е олицетворението на съществуването на една нация.
Левски и ЦСКА са двата клуба, които някога представляваха българската нация.
Именно тези имена се знаеха по света и се свързваха с България.
Не беше случаен факта, че половината народ симпатизираше на сините, а другата на червените ...
Такива като мен неутрални бяха редки изключения ...
От друга страна феновете на двата клуба са най-многобройните български агитки, които бързо и лесно могат да се организират за протести и защита на България и българското. Факт ! Сиреч те са опасни за всяка власт - вътрешна и външна.
Как да се забие един от последните пирони в ковчега на Майка България ? ... Как ?
Ами, разбира се като се съсипят двата клуба. Точно тези два клуба ! Унищожението на други два произволни такива няма да има същия ефект ...
Букви в закона и директиви от международните футболни федерации винаги могат да се намерят.
Пъкленото дело обаче е почти завършено ...
Случайност ? Едва ли !
Не вярвам в случайности !
Затова ще призова феновете на всички футболни клубове:
Пазете Левски и ЦСКА !
Така ще пазите България. Или поне частица от нея ...

Едно голямо БРАВО :!: Авторът на темата много точно е направил своят еклектичен анализ, придържайки се стриктно към фактите, разкриващи еврейският пъклен план за дебългаризацията и унищожението на нашата Родина 8-) Естествено на всички ни е ясно, че основната им цел е "Левски" - отборът на народа :!: Но за да се случи това, първо трябва да унищожат безродниците от ЦСКА, които са готови да припознаят всяко селско отборче, стига да има комунистическа петолъчка в емблемата си 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 24 юни 2015 23:55

За мен спира.И ако потчертавам ако нямах тия три деца .Вземам един калашник и ти си първия ,защото промивате мозаци.После влизам във Н Събрание и познай.Аз много добре знам какво да правя ти не си човекът който ще ми дава наклон на .

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 25 юни 2015 00:01

CTAHKO написа:
viali69 написа:[center]Унищожението на българските грандове - част от плана за унищожение на България и българското ?[/center]

[center]Изображение[/center]

Най-напред искам да уточня, че НЕ съм фен нито на сините, нито на червените !
Забелязах обаче, че от една-две години започна нещо да се случва с двата най-големи и обичани български клуба.
Бавно, но сигурно някогашните грандове бяха превърнати във футболни лилипути за посмешище и гавра на всички.
Питам се дали това е случайно ?
И веднага отговарям - едва ли !
Щях да повярвам на официалната финансова версия за капитулацията на грандовете, ако не виждах какво се случва успоредно в държавата. А, това, което се случва е тотална и скоростна ДЕБЪЛГАРИЗАЦИЯ !
Дебългаризация на България !
Дебългаризация на населението !
Дебългаризация на всичко около нас !
Днес да си българин определено не е модерно. Модерно е да си всякакъв друг, но не и българин в държавата ... БЪЛГАРИЯ ! :shock: :o
Фалшифицираха българската история, опростачиха младото поколение и промиха мозъците на народа.
В родината ни отдавна няма държава. А, именно държавата е олицетворението на съществуването на една нация.
Левски и ЦСКА са двата клуба, които някога представляваха българската нация.
Именно тези имена се знаеха по света и се свързваха с България.
Не беше случаен факта, че половината народ симпатизираше на сините, а другата на червените ...
Такива като мен неутрални бяха редки изключения ...
От друга страна феновете на двата клуба са най-многобройните български агитки, които бързо и лесно могат да се организират за протести и защита на България и българското. Факт ! Сиреч те са опасни за всяка власт - вътрешна и външна.
Как да се забие един от последните пирони в ковчега на Майка България ? ... Как ?
Ами, разбира се като се съсипят двата клуба. Точно тези два клуба ! Унищожението на други два произволни такива няма да има същия ефект ...
Букви в закона и директиви от международните футболни федерации винаги могат да се намерят.
Пъкленото дело обаче е почти завършено ...
Случайност ? Едва ли !
Не вярвам в случайности !
Затова ще призова феновете на всички футболни клубове:
Пазете Левски и ЦСКА !
Така ще пазите България. Или поне частица от нея ...

Едно голямо БРАВО :!: Авторът на темата много точно е направил своят еклектичен анализ, придържайки се стриктно към фактите, разкриващи еврейският пъклен план за дебългаризацията и унищожението на нашата Родина 8-) Естествено на всички ни е ясно, че основната им цел е "Левски" - отборът на народа :!: Но за да се случи това, първо трябва да унищожат безродниците от ЦСКА, които са готови да припознаят всяко селско отборче, стига да има комунистическа петолъчка в емблемата си 8-)
И най вече изрода който продаде величието на Апостола на ДПС ,само и само се спаси :O

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 юни 2015 00:05

viking22 написа:За мен спира.И ако потчертавам ако нямах тия три деца .Вземам един калашник и ти си първия ,защото промивате мозаци.После влизам във Н Събрание и познай.Аз много добре знам какво да правя ти не си човекът който ще ми дава наклон на .

Какъв си ти, бе, отрепко; на две плюнки живот си, не можеш обувките да си вържеш, нещастник... Има по-грамотни цигани от теб, а те не завършват дори и 5 клас, скапаняк. :evil:

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 25 юни 2015 00:09

diplomat написа:
viking22 написа:За мен спира.И ако потчертавам ако нямах тия три деца .Вземам един калашник и ти си първия ,защото промивате мозаци.После влизам във Н Събрание и познай.Аз много добре знам какво да правя ти не си човекът който ще ми дава наклон на .

Какъв си ти, бе, отрепко; на две плюнки живот си, не можеш обувките да си вържеш, нещастник... Има по-грамотни цигани от теб, а те не завършват дори и 5 клас, скапаняк. :evil:

Кажими го на живо Българинино..

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 юни 2015 00:11

viking22 написа:
diplomat написа:

Ти да не си от тия, дето се ръгат по Борисовата? Нали знаеш, който нож вади, от нож умира... Или пък от някой друг патлак.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 25 юни 2015 00:15

diplomat написа:
viking22 написа:
diplomat написа:

Ти да не си от тия, дето се ръгат по Борисовата? Нали знаеш, който нож вади, от нож умира... Или пък от някой друг патлак.

ЗАРЕДИ ТАКИВА КАТ ТЕБ УМИРАТ ДЕЦА- ВИШ СИ ИМЕТО А КАКВО ПИШЕШ.ТОВА АКО НА ЖИВО ИЛИ АЗ ИЛИ ТИ

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 юни 2015 00:18

viking22 написа:
diplomat написа:
viking22 написа:
diplomat написа:

ЗАРЕДИ ТАКИВА КАТ ТЕБ УМИРАТ ДЕЦА- ВИШ СИ ИМЕТО А КАКВО ПИШЕШ.ТОВА АКО НА ЖИВО ИЛИ АЗ ИЛИ ТИ

Ти си за освидетелстване май, да не си забравил да си пиеш хапчетата? Горките ти деца, представям си каква перспектива им представяш занапред в живота - тотална деградация и мизерия...

Върни се в “Свободна зона”