Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2015 22:14

vaskonti написа:
TristaNNN написа:
vaskonti написа:Как го виждаш един спонсор да дава 6.5 милиона на година? :) А как изобщо решихте, че идва спонсор с толкова кинти?

Ще видим как, времето ще покаже :) Може да стане, а може и да не стане.

Не, аз не разбрах как решихте, че изобщо ще има такъв спонсор? В спортала има една малоумна статия, в която се сливат две отделни новини в една - първата, че бюджета ви ще е 6.5 милиона на година и втората, че идвал голям спонсор. Те така са представили нещата, все едно тоя спонсор ще осигурява целия този бюджет от 6.5 милиона... :|

Тъкмо затова чета само любимото вестниче и ГОНГ. Другите търсят сензация и вадят думи от контекста на говорителя. Сигурен съм, че си изгледал днешната пресконференция, в която никой не е казвал, че мнимият спонсор ще осигури 6.5 милиона, демек целият годишен бюджет. Тонев загатна за евентуален силен спонсор и нищо повече.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 24 юни 2015 22:15

Tommi написа:Според Тонев толкова са осигурени за период от 3 години.

Нямам му доверие :?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 24 юни 2015 22:17

TristaNNN написа:
vaskonti написа:
TristaNNN написа:
vaskonti написа:Как го виждаш един спонсор да дава 6.5 милиона на година? :) А как изобщо решихте, че идва спонсор с толкова кинти?

Ще видим как, времето ще покаже :) Може да стане, а може и да не стане.

Не, аз не разбрах как решихте, че изобщо ще има такъв спонсор? В спортала има една малоумна статия, в която се сливат две отделни новини в една - първата, че бюджета ви ще е 6.5 милиона на година и втората, че идвал голям спонсор. Те така са представили нещата, все едно тоя спонсор ще осигурява целия този бюджет от 6.5 милиона... :|

Тъкмо затова чета само любимото вестниче и ГОНГ. Другите търсят сензация и вадят думи от контекста на говорителя. Сигурен съм, че си изгледал днешната пресконференция, в която никой не е казвал, че мнимият спонсор ще осигури 6.5 милиона, демек целият годишен бюджет. Тонев загатна за евентуален силен спонсор и нищо повече.

Да се доверим на розовите.Те твърдят,че ББ ни е собственик.Държавата взима 8млрд. нормално е и ние да намажем :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2015 22:19

GA_ veliki написа:Да се доверим на розовите.Те твърдят,че ББ ни е собственик.Държавата взима 8млрд. нормално е и ние да намажем :lol:

Един преди време се изцепи с това. :lol: Че държавата взела заем, който съвпаднал с плащането на лиценза на Левски. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 24 юни 2015 22:19

Спрете с граденето на пясъчни кули. В тези пари влизат и планирани приходи от билети, телевизионни права и т.н.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 24 юни 2015 22:21

Tommi написа:
GA_ veliki написа:Да се доверим на розовите.Те твърдят,че ББ ни е собственик.Държавата взима 8млрд. нормално е и ние да намажем :lol:

Един преди време се изцепи с това. :lol: Че държавата взела заем, който съвпаднал с плащането на лиценза на Левски. :lol: :lol:

КОфти здравна реформа , какво друго :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2015 22:28

Доктор Н написа:Спрете с граденето на пясъчни кули. В тези пари влизат и планирани приходи от билети, телевизионни права и т.н.

:shock: :shock: :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 24 юни 2015 22:48

Чета и чета, и все не виждам дори един левскар да изрази някаква форма на неудобство от дебелата сянка, която Пеевски хвърля над клуба ви!?
Никой ли не се притеснява от тази директна връзка, която доказуемо съществува между един от новите ви шефове и най-големият враг на нормалната държавност в България!?
Никой ли не се пита от къде изведнъж се намериха 6.5 милиона на година, а до вчера просеха от феновете стотинки??
Никой ли не се чуди как така и Мтел и Левинс се отказаха да дават значително по-малки суми за годишен рекламодателски договор, а сега изведнъж от някъде се намери някакъв ахмак да сипе милиони за отбор, който не играе в европейските клубни турнири и се сътезава в първенство, чиято телевизионна аудитория току що е намаляла двойно...

А отговорите на тия въпроси не са трудни, но не са за всеки вкус. Само не ми говорете за морал повече- вие сте купени и продадени и си мълчите, че даже се радвате на новия си бей!

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 24 юни 2015 22:53

captain_drifuss написа:Чета и чета, и все не виждам дори един левскар да изрази някаква форма на неудобство от дебелата сянка, която Пеевски хвърля над клуба ви!?
Никой ли не се притеснява от тази директна връзка, която доказуемо съществува между един от новите ви шефове и най-големият враг на нормалната държавност в България!?
Никой ли не се пита от къде изведнъж се намериха 6.5 милиона на година, а до вчера просеха от феновете стотинки??
Никой ли не се чуди как така и Мтел и Левинс се отказаха да дават значително по-малки суми за годишен рекламодателски договор, а сега изведнъж от някъде се намери някакъв ахмак да сипе милиони за отбор, който не играе в европейските клубни турнири и се сътезава в първенство, чиято телевизионна аудитория току що е намаляла двойно...

А отговорите на тия въпроси не са трудни, но не са за всеки вкус. Само не ми говорете за морал повече- вие сте купени и продадени и си мълчите, че даже се радвате на новия си бей!

Дебелата сянка на Пеевския явно само вие я виждате над Левски защото просто така ви изнася. Това, че вие си внушавате един на друг накакви връзки на Левски с Пеевски не е наш проблем. :arrow:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 юни 2015 22:55

captain_drifuss написа: и се сътезава в първенство, чиято телевизионна аудитория току що е намаляла двойно...

Кажи честно туй вярваш ли го?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Левски”