При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: На кого да се доверим?

Мнениеот dindan » 24 юни 2015 19:49

the_blue_fan написа:
Обича ми си Историята

Ок това ми беше достатъчно :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако желаете вие сините си направете анкета:
Колко пъти ще станете шампиони докато ЦСКА не ви се пречка ;)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 24 юни 2015 20:14

Да се "доверите" ли? Що за тъп въпрос? Ако ЦСКА-то с дълговете си съществува и си играе, то какво доверяване ви гони? Все едно да се откажете от историята си и отбора си, за да викате за отбор с подобно име, създаден преди 2-3 дни!

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 24 юни 2015 20:15

viking22 написа:
the_blue_fan написа:
Old_death написа:
stefani написа:Ще има 2-3 ЦСКА минимум, така че споко , ще има за всички червени :lol:

Стефче , както винаги се изказваш неподготвена . Може да има и 1000 ЦСКА , но истинския е един . На всички ни е ясно какъв ви е сърбежа . Боли ви за титлите на отбора . Потривахте ръце , че един нов ЦСКА може би нямаше да има право да се кичи с тях и евентуално след 20 години щяхте да имате повече титли от нас . Варианта на Ганчев , ако е истина това , е да инвестира в тоя клуб , който не получи лиценз за А група . Този клуб по правилника на БФС , UEFA , FIFA , а ако щеш и ма МУФА ще се състезава във В група и това е истинския , до момента ЦСКА , който все още не е фалирал . Всичките ви приказки за морал бяха просто лустро за прикриване на истинските ви желания .

Всички знаем как са "спечелени" тези титли. Знаем също, че за тях живеете, и само заради тях обичате... :oops:

Обича ми си Историята, футболистите и Отбора .И най вече да може да подобрим рекорда 7 последователни победи .Пък за вас е по добре че има какво да гоните.

Какво значи "обича ми си"?

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 24 юни 2015 20:18

Аз от няколко дена говоря, че си има ЦСКА, ама повечето фенове на отбора се скъсаха да припознават почти всички отбори в България, като ЦСКА :shock: :shock: :shock: ......
Плюха, после лизаха, където плюха, после отново и отново.... :oops: :oops: :oops:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 24 юни 2015 20:29

Теглете им по един и на двамата. Вън мутрите от футбола!
Изображение

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 24 юни 2015 20:30

Само не разбрах как така Джуджака хем иска да запази старото дружество,хем иска да почва директно от Б група,при положение че това дружество няма лиценз за професионалния футбол-т.е. не само за А,но и за Б група...или пак ще търси "вратички"?

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 24 юни 2015 20:43

Син до гроб_ написа:Ах, какви сте долни м***и, не е истина направо! Отрекохте се поне 3 пъти (познато) от отбора ви и сега сте седнали да ми разправяте за морал, чест и достойнство. И то точно онзи, пред пръсване от злоба, Олд. Припознахте 300 отбора само и само да не ви пипат титличките. Ако Ислямска държава бяха дошли да ви "оправят" и на тях щяхте да си дадете задника да ви онодят.

Бе пич .По спокойно.!Нали цял месец ревяхте че искате да си платим.Ето факт ще си платим.Всичко друго беше приказки. Виж си твоя отбор че големи моралисти бяхте! А името на Апостола омерзихте.(П)(Л)еевски -коя е буквата?

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 24 юни 2015 20:55

Между другото сега Гриша Ганчев и Васил Божков ще си ги мерят, на кой му е по-голям! Засега на Гришата му е с няколко см. по-голям :lol: :lol: :lol:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 24 юни 2015 20:59

Син до гроб_ написа:Ах, какви сте долни м***и, не е истина направо! Отрекохте се поне 3 пъти (познато) от отбора ви и сега сте седнали да ми разправяте за морал, чест и достойнство. И то точно онзи, пред пръсване от злоба, Олд. Припознахте 300 отбора само и само да не ви пипат титличките. Ако Ислямска държава бяха дошли да ви "оправят" и на тях щяхте да си дадете задника да ви онодят.

Левскар за мисюлмани да ми говори след днеска си е направо лицемерие! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Новият ви рефрен е : полумесец и звезда за ЛЕЕвски (Сф) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 24 юни 2015 21:04

Доверявам се на тези които купят марката ЦСКА на търга в началото на следващия месец ! Точно, ясно и просто ! Какви анкети, какви 5 лева ?

Върни се в “ЦСКА”