Oфициално връчване на бронзовите медали на Отбора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Re: Oфициално връчване на бронзовите медали на Отбора!

Мнениеот radoslav_rashkov » 24 юни 2015 20:32

Вълчан написа:
LokoMaina написа:Успех на Локо София!
Борете се, пичове!

Абсолютно подкрепям.След няколко години отново във групата на МАИСТОРИТЕ.

Въобще не е важна групата на майсторите. Важното е да гледаш СВОЯ отбор, да си с приятелите си, да си щастлив от футбола. Дивизията не е важна. Останете си "железни"! Респект Локо!

P.S.: Дори съм доста трогнат. Очаквам видео.

"Много сълзи, мъка и прегръдки в "Надежда", играчи и фенове се сбогуваха с медали и купа"

Локомотив (Сф) получи купа и бронзовите си медали за третото място през миналия сезон в А група, но тържеството бе белязано от много сълзи и прегръдки между феновете и досегашните играчи на отбора, които се сбогуваха помежду си след писмото от УЕФА, което уведоми БФС, че Локо няма как да получи лиценз за елита през новия сезон, предаде репортер на Novsport.com от стадион "Локомотив".

Спортният директор Кристиян Добрев връчи медалите и купата на всички играчи, които помогнаха на отбора на Димитър Васев да се превърне в приятната изненада на миналия сезон.

На стадион „Локомотив” се събраха и много фенове на отбора, които създадоха атмосфера като на мач и благодариха на любимците си за всички положени усилия на терена.

„Бъдещето на Локо (Сф) е абсолютно неясно”, призна все още изпълнителният директор Георги Марков.

„Нито един човек, фирма, личност, не е проявил интерес да инвестира в отбора, за да може той да бъде спасен. Не се знае какво ще се случи. Толкова години единствено Николай Гигов даваше пари, единствено Иван Василев понякога е помагал”, призна Марков.

Капитанът Сашо Бранеков също бе емоционално разтърсен и каза, че е припознал Локомотив за свой роден клуб и не може да сравнява случилото се на „железничарите” с тежката ситуация в ЦСКА.

Бранеков се извини на феновете, че не може да остане повече в Локото, защото е професионалист и трябва да си изхранва семейството от футбола.

Нито един представител на БФС не присъства на връчането на медалите, а Кичо Добрев и феновете на Локомотив лично сложиха медалите на гърдите на футболистите.

http://www.novsport.com/news1540491_1003.html#comments
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 24 юни 2015 20:59

За съжаление награждаването не беше официално ,нито един лайняр от БФС не посмя да дойде и да ги връчи. Това доказва само едно - ясно е кой седи зад изхвърлянето на Локомотив от А група. САМО ЛОКО :!: :!: :!:

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 24 юни 2015 21:28

Искам от сърце да изкажа своето съчувствие, към феновете на Локомотив София и да споделя, че съвсем искрено съжалявам за случилото се с любимия им клуб :!:
Много пъти през годините съм ви псувал, дразнели сте ме силно, макар и много рядко, но в такъв момент мога само да споделя страданието на феновете на този голям, че даже велик клуб!
Яд ме е много, че трагедията сполетяла софийското Локо остана някак си в миманса след "драмите" в комунистическия "червен" клуб, който едва ли не е по-важен от останалите!? За някои може да е така, но на практика никой клуб не е по-долу от който и да е друг, защото за всеки фен на отбор, няма по-велик от любимия му такъв! Кой-каквото ще да каже! Така е и при мен, така и за адашите от София....така е за всички!

След като гледах снимките от днешното "награждаване" ми стана много кофти и затова реших да напиша тези редове!...............................

ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ НА СТОЛИЧНИТЕ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ, ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ОПРАВЯТ И СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО ДА СЕ ВЪРНАТ ТАМ, КЪДЕТО ТРЯБВА ДА СА :!:
От двата случая с отнетите лицензи ми пука само за Локото!
Успех пичове и горе главите!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 24 юни 2015 23:10

james написа:... нито един лайняр от БФС не посмя да дойде и да ги връчи...

148-и еднакъв коментар по темата - more power to us!

Всеки един футболен фен да си прави сам сметката за какво иде реч и по какъв начин едни отбори бяха остранени от "групата на майсторите", а други си смениха собствениците него-ден.

В БеГе НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО!
Изображение

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 25 юни 2015 09:08

fire написа:Искам от сърце да изкажа своето съчувствие, към феновете на Локомотив София и да споделя, че съвсем искрено съжалявам за случилото се с любимия им клуб :!:
Много пъти през годините съм ви псувал, дразнели сте ме силно, макар и много рядко, но в такъв момент мога само да споделя страданието на феновете на този голям, че даже велик клуб!
Яд ме е много, че трагедията сполетяла софийското Локо остана някак си в миманса след "драмите" в комунистическия "червен" клуб, който едва ли не е по-важен от останалите!? За някои може да е така, но на практика никой клуб не е по-долу от който и да е друг, защото за всеки фен на отбор, няма по-велик от любимия му такъв! Кой-каквото ще да каже! Така е и при мен, така и за адашите от София....така е за всички!

След като гледах снимките от днешното "награждаване" ми стана много кофти и затова реших да напиша тези редове!...............................

ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ НА СТОЛИЧНИТЕ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ, ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ОПРАВЯТ И СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО ДА СЕ ВЪРНАТ ТАМ, КЪДЕТО ТРЯБВА ДА СА :!:
От двата случая с отнетите лицензи ми пука само за Локото!
Успех пичове и горе главите!

Искрено благодаря!
Живи и здрави - до нови срещи :!:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 юни 2015 14:08

Никой от БФС не е дошъл :shock: Трагедия, просто ... Лошо, Перуци, лошо :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 25 юни 2015 19:34

Пожелавам ви късмет ! Ние най-добре можем да ви разберем защото в последните десет години , два пъти минахме през ада !

Върни се в “Локо София”