ПФК Левски с нови шефове
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ПФК Левски с нови шефове
Честито, момчета, дано Иво Тонев остане дъъъълго време при вас.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- GA_ veliki
- Контакти:
Бактов каза, че единя от новите шефове бил председател на някаква асоциация за безопастност на движението.
Оставам настрана безопастността на движението(каквото и да значи), леееко съм притеснен футболистите на Левски да не започнат да се движат още по-безопасно по игрището.
Оставам настрана безопастността на движението(каквото и да значи), леееко съм притеснен футболистите на Левски да не започнат да се движат още по-безопасно по игрището.

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
-
- Контакти:
"Немога"да повярвам,пак мълчание по темата за грамотността!Ако се обръща внимание,повече хора ще се усетят!Страхотно е нивото,такива думи,обиди,некоректни подигравки..Стоят,красят!!!А ми бяха махнали пост,че съм натяквала за провописна грешка!УжасТ!!!!
Последна промяна от levskifenka на 24 юни 2015 17:53, променено общо 4 пъти.
bobo_13 написа: А Тонев и Ангелов откъде вадят по 2 млн лева за този бюджет.....кой да каже.
Няма да ги вадят от никъде.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:

Последна промяна от levskifenka на 24 юни 2015 17:50, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
levskifenka написа:ilian12 написа:levskifenka написа:"Немога"да повярвам,пак мълчание по темата за грамотността!Ако се обръща внимание повече хора ще се осетят!Страхотно е нивото,такива думи,обиди,некоректни подигравки..Стоят,красят!!!А ми бяха махнали пост,че съм натяквала за провописна грешка!УжасТ!!!!
Първо много внимателно си прегледай поста, а после пиши за грамотност.
Това исках да кажа!

Последна промяна от levskifenka на 24 юни 2015 17:59, променено общо 3 пъти.
viking22 написа:Тодор Батков отрече Делян Пеевски да има нещо общо с "Левски". Той обясни офшорката, свързана с финансирането на клуба и подозирана за връзка с Пеевски, с чуждестранен произход на свои приходи. Поради това бил принуден да я регистрира в чужбина. Батков уж случайно подхвърли за едни безотчетни 11 милиона лева, които дал на Баждеков за финансирането на "Левски". По думите му добре било, че УЕФА не знаела за тях, в противен случай наказанието за нарушаване на финансовия феърплей щяло да е още по-сурово.
"Не отричам, че познавам всички министър-председатели на България от 1989 г. насам. Коментирал съм "Левски" още с Иван Костов. Бойко Борисов първи повдигна темата "Газпром". Той си предложи услугите и първата среща, която осъществихме с тази голяма фирма, беше в негово присъствие. Впоследствие бяхме поканени на най-високо ниво в централата. Не съм говорил с Бойко Борисов повече от два месеца", така Батков отговори на питане за политическата обвързаност на клуба.
Той няколко пъти изтъкна, че е разчитал "Газпром" да стане не само генерален спонсор на "Левски", а също така да придобие акции, подобно на положението в "Цървена Звезда". Сега призна как съжалява, че е обвързал бъдещето на "сините" с проекта "Южен поток".Да ви кажа никой не е цвете за мирисане .Цялата Държава е така.Яд ме когато левскарите се изкарват че те са най честните.Като гледам как разсхвърлят тия милиони . От къде идват никой не знай .
Ти нали знаеш-значи може да си спокоен

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

КОЙ???- Той е!
Важно е да имат пари, другото е без значение. Футболисти ще идват и ще си отиват, но без кинти, са за никъде.
Важно е да имат пари, другото е без значение. Футболисти ще идват и ще си отиват, но без кинти, са за никъде.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ
- modor
- Контакти:
Александър Ангелов: Не съм адвокат на Пеевски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Левски с осигурени 19,5 млн. лв. за следващите три години - нов мощен спонсор влиза на "Герена"- Ма КОЙ? От къде ? Как? -Никой няма да разбере . http://www.sportal.bg/news.php?news=553920