ПФК Левски с нови шефове

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ПФК Левски с нови шефове

Мнениеот Tommi » 24 юни 2015 15:53

Cicero написа:Случайно Ангелов е адвокат на Дебелан.
Случайно Батков изтегли заем от Дебелан.
Случайно Батков прехвърли акции на Ангелов.
..............................................................
Случайно сините очила са "заслепили" левскарите!

Съвсем случайно е адвокат на Батков, още от времето когато Делян е бил в пубертета. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

run1973
Контакти:

Re: Пеевски взе ПФК"Левски"!!! ДПС официално си има отбор

Мнениеот run1973 » 24 юни 2015 15:56

icko65 написа:
OT18 написа:
Lovech2000 написа:Понеже прасетата квичат като заклани :

Александър Ангелов завършва през 1988 г. СУ "Климент Охридски", специалност "Право".

Роден на 1 август 1971 г.

От 1998 г. е асистент по Международно публично право към Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство. От 1999 г. е адвокат към Софийска адвокатска колегия, като от тогава до настоящия момент работи в адвокатска къща "Батков, Стоев, Ботев и сие". От май 2005 г. е член на Надзорния съвет на ПФК Левски АД. Член на Съвета на директорите на "Стандарт Нюз" ЕАД - издател на вестник "Стандарт", и член на Съвета на директорите на Издателско-полиграфическия комбинат "Родина" АД, София.

Този човек е свързан с Левски още от 2005г.!!! ГРУУУУУУУУХ !

ШШШ тоя некъв вундеркинд. На 17г. завършва университет специалност"Право". :shock: Дейба аз на тая възраст още гоних съученичките в гимназията, ама затова никога няма да стана шеф на Левски.

Ти не можеш и да смяташ бре цървул-от 1971до 1998 17 години ли са?

Прочети внимателно и пак сметни,ако не можеш има калкулатори :mrgreen:
И не обиждай,че знаеш ли ако дойда там :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 24 юни 2015 15:56

Tommi написа:

Съвсем случайно е адвокат на Батков, още от времето когато Делян е бил в пубертета. ;)

Не им обяснявай, никаква връзка няма с Пеевски ама те нали са вече във А окръжна и си търсят за какво да се хванат

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 24 юни 2015 15:58

niki4Him написа:
Tommi написа:

Не им обяснявай, никаква връзка няма с Пеевски ама те нали са вече във А окръжна и си търсят за какво да се хванат

Хич няма връзка,но не е сигурно докато не ги снимат и как си лягат заедно :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 24 юни 2015 15:59

Tommi написа:Съвсем случайно е адвокат на Батков, още от времето когато Делян е бил в пубертета. ;)

То пък понеже Дебелан е нещо повече от бушон! Говоря принципно, за Дебелан, олицетворяващ тези зад него. Които спокойно може да са му бащи, че и дядовци даже. Срамна работа стана с тези акции. Докато не беше официално, извинения можеше да се намерят. Но вече излизаме от рамките на бизнеса и отиваме към купуване на влияние. За сметка на едни от най-преданните фенове в България!?! Ще има последствия, които ще засегнат и клуба ви в не малка степен. Въпрос на време е ...
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 юни 2015 16:00

Rusnaka написа:
damyanov1963 написа:Жалка чорбарщина! Некъв, който го е срам да се нарече българин, а по стар комунистически обичай се е нарекъл руснака, призовава "братята" си българи да се борят с/у Левски! Е от тоя по-голем срам има ли :lol:

Руснака ми викат по други причини смешник. Нито съм комунист, нито ченге, нито депесарин, вие вече официално сте и трите взети заедно!Стигнахте безсилието в безтитлитето си. УДАРИХТЕ ДЪНОТО НА ПОЗОРА ВИ! Продадохте гъзовете си на ДПС, сега ще ви управлят Дебелян и Тиквонян!Честито.

Викат ти руснак, щото те знаят, че си комунистически продажник. И ти се гордееш с това, след като го слагаш за аватар :)
Дъното е в А окръжна група, като преди това си се молил и си лизал г*зове на такива, които си наричал "говеда" :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 24 юни 2015 16:01

Rusnaka написа:
damyanov1963 написа:Жалка чорбарщина! Некъв, който го е срам да се нарече българин, а по стар комунистически обичай се е нарекъл руснака, призовава "братята" си българи да се борят с/у Левски! Е от тоя по-голем срам има ли :lol:

Руснака ми викат по други причини смешник. Нито съм комунист, нито ченге, нито депесарин, вие вече официално сте и трите взети заедно!Стигнахте безсилието в безтитлитето си. УДАРИХТЕ ДЪНОТО НА ПОЗОРА СИ! Продадохте гъзовете си на ДПС, сега ще ви управлят Дебелян и Тиквонян!Честито.

Ако се случи така, както ти се иска-Пеевски собственик-това ще е ВЪПРЕКИ желанието ни, а не в следствие на молби към него ( алоооооу от "Ботев" някакъв пишеше преди малко, ама забрави как се молеха на мама гуца ) и ще повтори едно към едно насилственото ни сливане със "Спартак"
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 юни 2015 16:04

1palq4o1 написа:
trokadero_ написа:Пак ги опънаха :)

Ако това от аватара си ти...и аз штЪ опъна

И аз ще дойда, да му направим една волтова дъга! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 24 юни 2015 16:05

Прави ми впечатление как всичко синьо скача на амбразурата да брани адвоката и все още не се е показал един да вкара нотка на съмнение :)
Изображение

Божидар
Контакти:

Мнениеот Божидар » 24 юни 2015 16:07

Rusnaka написа:

Руснака ми викат по други причини смешник. Нито съм комунист, нито ченге, нито депесарин, вие вече официално сте и трите взети заедно!Стигнахте безсилието в безтитлитето си. УДАРИХТЕ ДЪНОТО НА ПОЗОРА СИ! Продадохте гъзовете си на ДПС, сега ще ви управлят Дебелян и Тиквонян!Честито.

Не знам какво не си, ама със сигурност си на тежки наркотици. Спри да храчиш, че пеняса много от злоба. Гледай си А окръжна и остави левскарите като са толкова жалки. Божков и Ганчев, дето се изпразвате като ги видите, са сред най-честните и примерни бизнесмени, така да знаеш.

Върни се в “Левски”