Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2015 15:04

Sardukar написа:Да не мислиш, че ще се оправим веднага щом Батков се махне?
Открива се шанс на отбора да тръгне нагоре, но и опасност да иде при умрелите.
Няма какво толкова да се радваме, докато не почне да се работи!

На Левски ще му трябват поне шест години за да се оправи, след шест годишното Гонзово робство.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2015 15:16

TristaNNN написа:ГОНГ

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров се оттегля от поста си. Решението си той обяви пред левскарите, присъстващи на футболния турнир в Шкорпловци, който се проведе през изминалия уикенд.

„Започнах да обмислям решението си още преди година, в дните на еуфория покрай юбилея. Вече шест години съм начело на НКП, които се равняват на два председателски мандата и смятам, че е напълно нормално и естествено да има промяна. Никога не съм имал намерение да векувам на този пост. Повече от нормално е във всяка една организация да има промени в ръководните органи, още повече когато става въпрос за структура като НКП”, заяви Владимиров, цитиран от сайта на организацията.

Владимиров няма намерение да се оттегля от активния живот в средите на организираните привърженици – напротив, ще продължи да участва активно в него и ще помага с всичките си сили.

Утре, сряда, 24-ти юни, ще се проведе общо събрание на НКП, което е свикано по надлежния ред на българското законодателство – чрез обява в Държавен вестник, брой 36, от 19-ти май 2015 г.

В дневния ред на Общото събрание са включени въпроси с важно значение за бъдещото развитие на Клуба на привържениците.

Очаква се да бъдат взети решения, които касаят органите на управление на сдружението, да бъде отчетена дейността за последната година и да бъде приета програма за развитие за бъдещето.

:cry: :cry: :cry: :cry: Къса ми се сърцето :cry:
Какво излиза, че и гугутката ли има повече чест и достойнство от Гонзо. Гонзо, това е подадена оставка, много си свалил летвата на наглост, страшен паразит.
Шест години гугутката начело на нкп, шест години гонзо начело на Левски, шест години Левски без трофей.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 23 юни 2015 16:39

milen.hristov написа:
Sardukar написа:Да не мислиш, че ще се оправим веднага щом Батков се махне?
Открива се шанс на отбора да тръгне нагоре, но и опасност да иде при умрелите.
Няма какво толкова да се радваме, докато не почне да се работи!

На Левски ще му трябват поне шест години за да се оправи, след шест годишното Гонзово робство.

Извинявай, но това са празни приказки.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 юни 2015 18:36

metodito написа:Да, аз не казвам, че момчето - вратарят от Сърбия е слаб - говоря за там, откъдето го вземаме - не вземаме вратар от бг Б групата, а от сръбската В. Това показва недоверие към българите и е много показателно за политиката не само на "Левски", но и на други наши отбори, като ЦСКА и Славия да речем - "щом е чужденец - значи е по-добър от нашите". Много подтискащо е такъв тип мислене. Разбира се, има го другия вариант - предпочитат се чужденци, защото играят пари под масата и се облагодетелстват едни мениджъри ("наши хора") за сметка на други.

@honda: аз по-неориентирани защитници от Стойчев, Белаид и Алвеша не съм виждал. Няма начин да няма по-добри от тях. Да, и важно е да игрят на титулярните си позиции. Прохазка, доколкото си спомням именно Гонзо го набеляза след мачовете със Спартак Търнава. Иво Тонев доведе само леш, като Силва ли къв беше, Генков...

За съжаление от това ,което аз съм гледал в школата Б.Стойчев е направо като Ф.Барези в сравнение с тези които имаме в школата. В мачовете с Ботев(вярно нашите играха без тези момчета ,които са извикани в първия състав) имаше около 20 чисти положения пред нашата врата. Това са юношите на Ботев,а ако беше първия състав на Ботев,а Лудогорец...
Относно Прохазка- беше докаран от Иво Тонев,а не от Гонзо,между другото Прохазка играеше в Търнава на съвсем друга позиция отколкото играе при нас.Между дргото Силва беше резервен вариант ,ето този футболист беше първа опция:
http://www.transfermarkt.co.uk/islam-sl ... ler/174915
уж всичко беше уговорено и то не за много пари,но в последния момент отказа,най-верояно го навиха да не идва в Левски и за негово добро ;) . Ако беше дошъл щеше да бъде безспорен удар.
А за сръбския вратар ,не е вярно че идва от сръбската В група,ето профила му:
http://www.transfermarkt.co.uk/aleksand ... ler/256567

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2015 19:44

honda написа:..Прохазка играеше в Търнава на съвсем друга позиция отколкото играе при нас.
А за сръбския вратар ,не е вярно че идва от сръбската В група,ето профила му:
http://www.transfermarkt.co.uk/aleksand ... ler/256567

Да, това помня за Прохазка, и ме е яд, че не е слаган на титулярната му позиция - Стоев го сложи в една контрола с някакви украинци и Роман обра супер много топки и отново бе най-мислещият на терена. Колкото и да съм фен на Валдо, трябва да призная, че Роман ще се справи по-добре. Освен, че спира атаки чисто и ефективно (не, че Владо не го прави), има по-добра техника от Владо и по-добри пасове раздава в дълбочина. Гаджев гледа често да се презастрахова и пуска къси пасове и вече не тръгва, както преди напред, а се ограничава да открадне топката и бързо да я раздаде - най-често встрани и то с къс пас.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 23 юни 2015 20:45

Жалко за Локо Сф, но дано придърпаме 1-2 от техните (вече) бивши футболисти.
Интересно ми е при създалата се ситуация в клуба дали ще заложат на близнаците. Ясно е, че ще се дънят, но момчетата имат потенциал да растат. За жалост Стефън Велев е доста слаб след много контузии и позагубих вярата си в него.
Ако успея да си свърша работата мисля в Събота да се пусна до Самоков за мача. Но да не се каним, че имам много работа да свърша :| Но "Левски" си струва!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 24 юни 2015 05:25

TristaNNN написа:ГОНГ

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров се оттегля от поста си. Решението си той обяви пред левскарите, присъстващи на футболния турнир в Шкорпловци, който се проведе през изминалия уикенд.

„Започнах да обмислям решението си още преди година, в дните на еуфория покрай юбилея. Вече шест години съм начело на НКП, които се равняват на два председателски мандата и смятам, че е напълно нормално и естествено да има промяна. Никога не съм имал намерение да векувам на този пост. Повече от нормално е във всяка една организация да има промени в ръководните органи, още повече когато става въпрос за структура като НКП”, заяви Владимиров, цитиран от сайта на организацията.

Владимиров няма намерение да се оттегля от активния живот в средите на организираните привърженици – напротив, ще продължи да участва активно в него и ще помага с всичките си сили.

Утре, сряда, 24-ти юни, ще се проведе общо събрание на НКП, което е свикано по надлежния ред на българското законодателство – чрез обява в Държавен вестник, брой 36, от 19-ти май 2015 г.

В дневния ред на Общото събрание са включени въпроси с важно значение за бъдещото развитие на Клуба на привържениците.

Очаква се да бъдат взети решения, които касаят органите на управление на сдружението, да бъде отчетена дейността за последната година и да бъде приета програма за развитие за бъдещето.

Заговори се вече твърде насериозно, че Батков си тръгва и Гугутката реши да се евакуира, преди да са го "евакуирали" отзад. Общо взето много от тези, които са били на хранилка в "целата схема" няма да им се седи в "Левски". Кои ще дойдат след тях, това вече е съвсем отделен въпрос, не е изключено да са още по-големи хрантутници.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 юни 2015 09:05

Sardukar написа:Жалко за Локо Сф, но дано придърпаме 1-2 от техните (вече) бивши футболисти.
Интересно ми е при създалата се ситуация в клуба дали ще заложат на близнаците. Ясно е, че ще се дънят, но момчетата имат потенциал да растат. За жалост Стефън Велев е доста слаб след много контузии и позагубих вярата си в него.
Ако успея да си свърша работата мисля в Събота да се пусна до Самоков за мача. Но да не се каним, че имам много работа да свърша :| Но "Левски" си струва!

Велев напусна преди месец.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2015 09:56

И така, да видим дали този ден ще влезе завинаги в историята или ще е просто една обикновена сряда. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 юни 2015 09:57

TristaNNN написа:И така, да видим дали този ден ще влезе завинаги в историята или ще е просто една обикновена сряда. :)

Батков напуска, обявяваме фалит - Левски, ЦСКА и Локо сформират най-ударната аматьорска лига в историята на футбола :lol:

Върни се в “Левски”