Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Едно велико видео от един велик филм! Научихме ли си уро

Мнениеот Alex » 24 юни 2015 01:54

sin4ec написа:
CTAHKO написа:За съжаление, такива филми вече не се правят :!:

И не се гледат...

По принцип мюзикълите са ми най-безмислените филми, но истината е, че точно на този преди доста години като гледах, си поревах в един момент... :Х

Велик филм на велик режисьор :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 24 юни 2015 04:44

Съгласен съм, че войната е лошо нещо. Като гледам обаче накъде върви света си мисля, че понякога войните имат положителна роля за вкарване на човечеството в правия път.
Както се казва: "По-добре ужасен край, отколкото ужас без край !"
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 24 юни 2015 08:31

Голям филм с много мъдри послания!!!Но днес се правят само филми,от които се получават електронни игри!Не се търси смисъл.....и никой даже не се опитва да мисли!!!На политиците,това им е мечтата!!!Защото прост народ,лесно се управлява!!!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 юни 2015 08:47

Щом го пуснаха и у нас филма тогава, зад Желязната завеса, значи филмът е с общочовешки послания.

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 24 юни 2015 08:49

Баси...спомени, спомени... Намерил си в кой форум и на кои празноглавци да пускаш точно тоя клип... :evil:

Тия, от клипа, повече никога и за нищо няма да протестират...
Защото ги смачкаха, така, както смачкаха и младите българи, подмениха им ценностите и ги направиха прости, неуки и незаинтересовани.

Което беше и целта, разбира се...
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 24 юни 2015 10:39

За да припомни Втората световна война, Синчец пуска откъс от... хипарски филм... на евреин... за войната във Виетнам. :mrgreen: Което предизвиква положителни коментари от страна на Номер 14 и Станко. :mrgreen: Сигурно всеки момент ще ми звънне алармата да ставам. :lol:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 24 юни 2015 10:47

Blue1914 написа:За да припомни Втората световна война, Синчец пуска откъс от... хипарски филм... на евреин... за войната във Виетнам. :mrgreen: Което предизвиква положителни коментари от страна на Номер 14 и Станко. :mrgreen: Сигурно всеки момент ще ми звънне алармата да ставам. :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 юни 2015 11:26

Blue1914 написа:За да припомни Втората световна война, Синчец пуска откъс от... хипарски филм... на евреин... за войната във Виетнам. :mrgreen: Което предизвиква положителни коментари от страна на Номер 14 и Станко. :mrgreen: Сигурно всеки момент ще ми звънне алармата да ставам. :lol:

Нормално след като водещите фигури във Холивуд са евреи. Това обаче не променя факта,че правят хубави филми, но не променя и предходния факт. :mrgreen:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 юни 2015 11:43

NOMER14 написа:Щом го пуснаха и у нас филма тогава, зад Желязната завеса, значи филмът е с общочовешки послания.

Пуснаха го у нас навремето , защото беше с антивоенна насоченост ... но най-вече защото беше срещу войната в "братския" тогава Виетнам ;)
Иначе ... това далеч не е най-добрата творба на Милош Форман . Пробвал съм да го гледам на 3 пъти през няколко години ... така и не успях да изкарам повече от половин час . Колкото до музиката - опасявам се че , Бляк Сабат , Дио , Рамщайн , Металика и Меноуър са нанесли непоправими щети върху нежната ми душевност , за да успея да оценя музиката във филма :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Свободна зона”