УЕФА не дава лиценз на Локо Сф

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: УЕФА не дава лиценз на Локо Сф

Мнениеот sin4ec » 23 юни 2015 22:21

Тука гледам някои вече пращат Левски при братчедите...изчакайте малко! Левски две години свива жестоко разходите, и продължава да ги свива. Което гарантира оцеляването. А другата седмица има съдбовна сбирка. Вече не смея да прогнозирам нищо, щото Тодар няколко пъти беше пътник, и с феноменални врътки( редно е да му се признае!) оцеляваше. Миналото лято отказа оферта за 8 млн, да видим сега как са се развили нещата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 юни 2015 22:23

damyanov1963 написа:
FLANKER написа:
Libera написа:Цялата история от последните дни показа, че на никой не му пука за Локо Сф и те нямат никакво обществено значение. 100 човека фенове от 15 години насам кучета ги яли. Ако не са си платили дълговете, дори да играят във В група, което ме съмнява да стане ако Гигов се отказва наистина, те няма да имат право на промоция докато не изчистят дълговете си. Просто нямат никакво техническо време да правят отбор за В група, още повече това не е ЦСКА да си правят 100 нови дружества и да се припознават купите, но не и дълговете - Локото от В група ще си ги носи дълговете до погасяване или до фалит.

И защо трябва да злобееш?
Бъди сигурен ,че на много народ му пука за Локо (Сф)

Фланкер, те тия дето "не им пука" за Локо Сф пускат теми за него да обясняват как не им пука за Локо Сф ;)

:mrgreen: ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 23 юни 2015 22:23

Явно в България "вечно" дерби не може да има, щото съперниците на Левски или се маргинализират като Славия, или направо фалират като ЦСКА...кой ще е следващият който ще се пробва не знам, аз вече пуснах тема по тоя въпрос...не знам бе, КОЙ, КОЙ му стиска да се изпъчи срещу безсмъртния Левски? ...има ли смелчаци?:lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 юни 2015 22:24

Аз не се и съмнявам, че ЦСКА би се пробвал ОТНОВО да унищожи Черно Море. Те първия си сезон в елита го играят на гърба на други отбори(вкл. и моя, една история с която в Спортал някаква ОТРЕПКА ДОЛНА от ЦСКА Акционерите каза, че се гордее и не се отричало нищожеството от нея), така, че няма да им е за сефте...Мнението ми за хората в Изпълкома е ясно, там фигурират хората които си посочил. Но...с министър на спорта Красен Кралев мога да ти гарантирам, че не е имало и 1% шанс планът за убийството на Черно Море да се реализира, колкото и отрпеки като Божков и Ганчев да са си мечтаели да ни свият лиценза и да играят в Европа с Мура и Зимбру :mrgreen: .

ПС: Аз не се притеснявам да гледам Морето в група извън елитната....както съм го правил преди вече доста станаха години. Аз не съм отрепка обаче, да искам да крада чужди лицензи и имена, да се трансформирам и т.н. Ако Бог е решил - ще гледам Черно Море във В група, но Черно Море ще е...няма да е урод на отрепки като Дудучето, Офанзива, Божков и т.н.
Последна промяна от ShooterMan на 23 юни 2015 22:25, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 23 юни 2015 22:24

sin4ec написа:Тука гледам някои вече пращат Левски при братчедите...изчакайте малко! Левски две години свива жестоко разходите, и продължава да ги свива. Което гарантира оцеляването. А другата седмица има съдбовна сбирка. Вече не смея да прогнозирам нищо, щото Тодар няколко пъти беше пътник, и с феноменални врътки( редно е да му се признае!) оцеляваше. Миналото лято отказа оферта за 8 млн, да видим сега как са се развили нещата.

Синчец, не е ли утре от 13.00 часа сбирката?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 юни 2015 22:28

1palq4o1 написа:
sin4ec написа:Тука гледам някои вече пращат Левски при братчедите...изчакайте малко! Левски две години свива жестоко разходите, и продължава да ги свива. Което гарантира оцеляването. А другата седмица има съдбовна сбирка. Вече не смея да прогнозирам нищо, щото Тодар няколко пъти беше пътник, и с феноменални врътки( редно е да му се признае!) оцеляваше. Миналото лято отказа оферта за 8 млн, да видим сега как са се развили нещата.

Синчец, не е ли утре от 13.00 часа сбирката?

Не. Утрешната е прелюдия към следващата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 23 юни 2015 22:28

21 страници изписани за нещо, което дори не би трябвало да е новина. Напълно нормално да откажат лиценза. Правилата трябва да се спазват и да са еднакви за всички. Нищо ново.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 23 юни 2015 22:28

Новите собственици щели да бъдат няколко...аз не съм привърженик на схемата с повече от един собственик, щото става много баби-хилаво бебе, всеки тегли към себе си чергата.Обаче се радвам страшно много че Гугутката се разкара-всъщност голямото пропадане на Левски започна точно когато тоя смени Златин в НФК, от тогава и карък ни гони, а и колко идиотщини сътвори агитката по гугутково време,които страшно много "допринесоха" за пропадането на отбора, не е истина...добре че се маха, мисля че с него ще си отиде и каръка който той донесе.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 юни 2015 22:29

Изображение
Ако се чудите как изглежда човек набутал се с 2 000 000...ето така изглежда :). Казват, че така изглеждали и следствените крадци на ДДС...Мале мале, как чете бордерото за 2-та милиона...крал, че крал изорда и накрая да вземе в алчността си да се нахендри сам :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 23 юни 2015 22:30

ShooterMan написа:Изображение
Ако се чудите как изглежда човек набутал се с 2 000 000...ето така изглежда :). Казват, че така изглеждали и следствените крадци на ДДС...Мале мале, как чете бордерото за 2-та милиона...крал, че крал изорда и накрая да вземе в алчността си да се нахендри сам :mrgreen:

Абе не е лесно дъжд в сушава година да ти отмие захарта
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Футбол - България”