УЕФА не дава лиценз на Локо Сф

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Re: УЕФА не дава лиценз на Локо Сф

Мнениеот moreni_max » 23 юни 2015 22:06

1palq4o1 написа:
moreni_max написа:Всичко си идва на мястото рано или късно. Първо отборите без публика ще си заминат (като Локото и Славия). Най-накрая ще са хитреците и шанаджийте.

Левски, ако са умни, ще си опичат акъла и ще изритат цялото ръководство + всички легенди дето се врат за щяло и нещяло, ще изолират зомбитата от агитката, ще си назначат умни мениджъри и строго стъпили на земята специалисти. Ще започнат с малко и бързо ще го развият за 1-2 години.

Ако ли не, отсега ви го казвам, ако не тоя сезон следващия ще последвате ЦСКА, може би по много по-грозен начин.

Време е отбори където има потенциал и дух, като Бургас, Велико Търново, Русе, Плевен, Благоевград да има стабилни отбори в А група. Да се върнат 16-те места в елита. И да има истински бизнес, развитие на таланти и пълни стадиони - както е в Европа. Ментетата и далаверите там не вървят.

А дано да стане каквото си написал!
Утре ще е мноооого интересно и при нас-да не тръгнем и ние към аматьорите

Прекалено много зомбита имате в агитките, прекалено много говеда на ясла и прекалено много мутри са навъртяни за да могат кадърните и възпитани хора (които навсякъде ги има, с една малка подробност) да кажат своя глас.

В градове като Стара Загора и Пловдив се мина през много трънлив път и неуредици, но публиката е много по-интелигентна и по-малко се дърпа черджето в различни посоки. При вас очаквам големия екшън да започне много скоро. No hard feelings.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 юни 2015 22:06

Ако съдя по препиканата физиономия на Микренския селянин след Изпълкома - мязаше на сразен комунистически глист, препикано мушкато! Ако видите как Тато гледа 1989 като го махат от Политбюро - точно същия ШОК! Само, че за Микренския освен всичкото и 2 млн. имаше таксичка. Сега да ходи да моли НАП да му я върнат :lol: . Искаше да затрие Локо Сф копелето долно, а гледай какво му дойде на главата! Сега звъни на доносника Гигов през 10 минути сигурно върни ми парите ве ей шшш, ща убия ве ей хахахаха, замина къщата за птички и конюшнята, ако го осъдят и за ДДС-то съвсем ще я втаса :mrgreen:

ПС: Аз като гледам ЦЯЛАТА футболна общественост съжалява за Локо Сф. Спечелиха почтено бронзов медал и евроучастие, можеше и сребърен да е, но се сетете как в един мач с Левски очевидно им бяха забранили да ритат по посока на вратата отсреща...Нищо общо с онези другите, които като гледам на никой не липсват :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
terans
Контакти:

Мнениеот terans » 23 юни 2015 22:06

samocska1 написа:Факт е че по-цяла България във всеки град и село има фенове на ЦСКА и затова се пълнеха стадионите,наред с подръжниците на местния отбор.Ботев коматево като чисто нов отбор,къде се бута между големите не мога да разбера.
Вие нали сте в софийската А окръжна а те би трябвало да с в пловдивската. Ей като чуете Ботев и пълните гащите споко в друга група са. :lol: :twisted:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 юни 2015 22:07

moreni_max написа:Всичко си идва на мястото рано или късно. Първо отборите без публика ще си заминат (като Локото и Славия). Най-накрая ще са хитреците и шанаджийте.

Левски, ако са умни, ще си опичат акъла и ще изритат цялото ръководство + всички легенди дето се врат за щяло и нещяло, ще изолират зомбитата от агитката, ще си назначат умни мениджъри и строго стъпили на земята специалисти. Ще започнат с малко и бързо ще го развият за 1-2 години.

Ако ли не, отсега ви го казвам, ако не тоя сезон следващия ще последвате ЦСКА, може би по много по-грозен начин.

Време е отбори където има потенциал и дух, като Бургас, Велико Търново, Русе, Плевен, Благоевград да има стабилни отбори в А група. Да се върнат 16-те места в елита. И да има истински бизнес, развитие на таланти и пълни стадиони - както е в Европа. Ментетата и далаверите там не вървят.

Ама разбира се .Щом казваш...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 23 юни 2015 22:08

mad butcher написа:
GA_ veliki написа:
samocska1 написа:Факт е че по-цяла България във всеки град и село има фенове на ЦСКА и затова се пълнеха стадионите,наред с подръжниците на местния отбор.Ботев коматево като чисто нов отбор,къде се бута между големите не мога да разбера.

Определено дигите около стадиона в Негован ще се запълнят.Все пак там има хубаво голче за пикник и риба :lol:

Какво се хилиш и вие на тамам сте тръгнали.и вас ви чакат окръжните групи :mrgreen:

Ами изчакайте ни там де, поне дерби да си спретнем :mrgreen:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 23 юни 2015 22:12

samocska1 написа:Така е няма смисъл да обясняваш на група индивиди които ги свързва само омразата към ЦСКА,губещи сте и вие,българския футбол губи много без вечно дерби,губи без червената публика,но това ще го разберете впоследствие!

1.Не е омраза.Просто ви се смеем при това с добро сърце и чиста душа.
2.Дали губи футбола или не ще се види след месец
3.Вечно дерби! Та вие сте млади още де нямате и 70 :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юни 2015 22:16

FLANKER написа:
Libera написа:Цялата история от последните дни показа, че на никой не му пука за Локо Сф и те нямат никакво обществено значение. 100 човека фенове от 15 години насам кучета ги яли. Ако не са си платили дълговете, дори да играят във В група, което ме съмнява да стане ако Гигов се отказва наистина, те няма да имат право на промоция докато не изчистят дълговете си. Просто нямат никакво техническо време да правят отбор за В група, още повече това не е ЦСКА да си правят 100 нови дружества и да се припознават купите, но не и дълговете - Локото от В група ще си ги носи дълговете до погасяване или до фалит.

И защо трябва да злобееш?
Бъди сигурен ,че на много народ му пука за Локо (Сф)

Фланкер, те тия дето "не им пука" за Локо Сф пускат теми за него да обясняват как не им пука за Локо Сф ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 23 юни 2015 22:17

последните седмици направо ми писна на пу----а от сапунките ЦСКА и ЛОКО СФ .То бива сериал ама то няма край всеки ден нов епизод.Кой знае какво ще стане като не играят в А група света ще свърши.Последните години само компромиси от БФС е ми очакваше се да дойде края па сега олеле :( Сега БФС пак се мота суче чуди се какво да прави а срока беше до 31март.Боби вика ако трябва ще теглим жребият и в началото на юли абе ако иска направо един ден преди началото на сезона :)
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 23 юни 2015 22:18

ShooterMan написа:Ако съдя по препиканата физиономия на Микренския селянин след Изпълкома - мязаше на сразен комунистически глист, препикано мушкато! Ако видите как Тато гледа 1989 като го махат от Политбюро - точно същия ШОК! Само, че за Микренския освен всичкото и 2 млн. имаше таксичка. Сега да ходи да моли НАП да му я върнат :lol: . Искаше да затрие Локо Сф копелето долно, а гледай какво му дойде на главата! Сега звъни на доносника Гигов през 10 минути сигурно върни ми парите ве ей шшш, ща убия ве ей хахахаха, замина къщата за птички и конюшнята, ако го осъдят и за ДДС-то съвсем ще я втаса :mrgreen:

ПС: Аз като гледам ЦЯЛАТА футболна общественост съжалява за Локо Сф. Спечелиха почтено бронзов медал и евроучастие, можеше и сребърен да е, но се сетете как в един мач с Левски очевидно им бяха забранили да ритат по посока на вратата отсреща...Нищо общо с онези другите, които като гледам на никой не липсват :lol:

Ти не плямпай много, щото на оная прословута среща между Божков и фенове на ЦСКА, Божков им е предложил и вариант оставане в А група с лицензите или на Локо СФ или....на Черно море...явно за да го каже е водил някакви разговори, и явно и тимаджиите се замислят вече дали да ни ви изоставят...даже си мисля че сега само Купата отложи решението им да ви зарежат, ама то купи всяка година няма да има, та мисълта ми е скоро да не отиде и ЧМ нейде извън А група да го еВа :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 23 юни 2015 22:19

mimi29 написа:последните седмици направо ми писна на пу----а от сапунките ЦСКА и ЛОКО СФ .То бива сериал ама то няма край всеки ден нов епизод.Кой знае какво ще стане като не играят в А група света ще свърши.Последните години само компромиси от БФС е ми очакваше се да дойде края па сега олеле :( Сега БФС пак се мота суче чуди се какво да прави а срока беше до 31март.Боби вика ако трябва ще теглим жребият и в началото на юли абе ако иска направо един ден преди началото на сезона :)

На кое ти писна :roll:
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Футбол - България”