GOLEADOR написа:diplomat написа:Голе, вие сте най-големите шарани, брато. Колко още трябва да ви лъжат, за да спрете да им вярвате на всичките "спасители"? Защо си мислиш, че ви пожелавам зло, не - дори е обратното; жал ми е как ви правят на идиоти, а вие продължавате да се връзвате. Вярвай на каквото и когото искаш, твое право си е.
Отчетът ще бъде публикуван в Агенция по вписванията!Тогава ще видим кой от двама ни е "шаран".Няма как да те убедя по друг начин освен с официалното публикуване на отчета.
Gole нека да ти разясня някой подробности които ти убягват . Не се сърди няма да обиждам само показвам малки детайли които с които Сашо Апашо пак излезе сух
от лайната .
1. Тези 23 милиона са към 31.12.2014 малкото Саше го каза след събранието в събота .
2. Футболистите дето разтрогват нямат договори с ПФК ЦСКА , а с ЛИРА ИНВЕСТМЪНТ (оня с пурите ) . Затова Инджови не могат да ги продават , защото не ги притежават имат само името и емблемата .
3. Обезпечението с нивите ( няма да правя оценка колко струват ) в нотариалния акт е записано , че нивите се придобиват , НО са с тежести . 1.5 милиона (може и с малко да бъркам ) които ако не се платят до 1.08.15 земите се връщат на предишния собственик (по ДАРИК в директен разговор между Милко и Апашо последни не го отрече ).
Манджуков влеезе насила в ЦСКА . Сашетата са го излъгали (не знам как ) да им даде кратковременен заем Срещу акциите на ЦСКА не на ЛИРА . Стария Манджуков се чувства прецакан от цялата сделка (имай ми доверие така е )
Дано сега ти стане ясно кой е спасител и кой е Крадец и дали Стойчо е част от спасението или част от проблемите ви .