Ще каже ли УЕФА "да" на Локото след "не" на Литекс?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Ще каже ли УЕФА "да" на Локото след "не" на Литекс?

Мнениеот haiobaio » 23 юни 2015 15:45

парци написа:
damyanov1963 написа:Е, те локомотивци с непрекъснатото плюване по Левски и пожелаване успех на ЦСКА донякъде сами си го искаха.
Не че им го пожелавам.

Нещо бъркаш адресантите.

Той факсове получава от време на време. Иначе е свестен :)
Аз лично мразя еднакво и сини и червени, защото ако Левски бяха в момента на мястото но ЦСКА щеше да е абсолютно същото.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юни 2015 15:54

haiobaio написа:
парци написа:
damyanov1963 написа:Е, те локомотивци с непрекъснатото плюване по Левски и пожелаване успех на ЦСКА донякъде сами си го искаха.
Не че им го пожелавам.

Нещо бъркаш адресантите.

Аз лично мразя еднакво и сини и червени, защото ако Левски бяха в момента на мястото но ЦСКА щеше да е абсолютно същото.

Те факсовете са от вас, когато ни плювате, иначе нищо лично против Локо. А и не бъди толкова сигурен!
Дай да решаваме как да ви спасяваме, че както е тръгнало, скоро София ще остане без отбор в А група ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 23 юни 2015 16:06

damyanov1963 написа:
haiobaio написа:
парци написа:
Не че им го пожелавам.

Нещо бъркаш адресантите.

Те факсовете са от вас, когато ни плювате, иначе нищо лично против Локо. А и не бъди толкова сигурен!
Дай да решаваме как да ви спасяваме, че както е тръгнало, скоро София ще остане без отбор в А група ;)

Ако софийските отбори не заслужават да са в А група и не си плащат, то тогава нека в А група да няма софийски отбори. Има правила, трябва да се спазват.
При вас със сигурност щеше да се впрегне пак цялата машина да се обяснява как без 2 отбора няма футбол в България. Това е най-дразнещото. За това не мога да имам симпатии към един от двата отбора.
Няма какво да ни спасявате, смятам, че ще се оправим и сами. Не искам помощ за Локомотив от чужди отбори. Ако пък не можем-сбогом и това е. 8-)

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 23 юни 2015 16:13

BRF написа:
icko65 написа:Ще покаже ли УЕФА двоен аршин при решението за сливането м/у Локо и ЦСКА?За Литекс не разрешиха.Но единия участник в сливането е същия-ЦСКА!

Разбира се,че ще разреши!Ще разреши всичко,ние сме ЦСКА!Ще ги съдим ако не разрешат!
п.п. Най-накрая някой да пусне тема за жълтините за ЦСКА,които извират през 5 мин!

КОИ СТЕ ВИЕ БЕ ПУТИОВЦИ, ВИЕ СТЕ Н-И-К-О-И ЕВРОПА НЕ Е ЧУВАЛА ЗА ВАС, И НА УЕФА НЕ И ПУКА ЗА ВАС, ВИЕ СТЕ ЕДНИ ОТРЕПКИ И НИЩО ПОВЕЧЕ, НИКАКЪВ "ГРАНД" НЕ СТЕ, ПИТАЙТЕ МУРА-ПУРА-КУРА И ЗИМБРУ-МИМБРУ, "КОЛОСИТЕ" В СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ, СЪЩИТЕ КАТО ЕДНИ ДРУГИ ПАЛЯЧОВЦИ ДО ГКПП КАЛОТИНА СТЕ, САМО ВИЕ СЕ МИСЛИТЕ ЗА ТАКИВА, СМЕШКИ :lol: :lol: :lol:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юни 2015 16:19

haiobaio написа:
damyanov1963 написа:
haiobaio написа:
парци написа:
Не че им го пожелавам.

Нещо бъркаш адресантите.

Ако софийските отбори не заслужават да са в А група и не си плащат, то тогава нека в А група да няма софийски отбори. Има правила, трябва да се спазват.
При вас със сигурност щеше да се впрегне пак цялата машина да се обяснява как без 2 отбора няма футбол в България. Това е най-дразнещото. За това не мога да имам симпатии към един от двата отбора.
Няма какво да ни спасявате, смятам, че ще се оправим и сами. Не искам помощ за Локомотив от чужди отбори. Ако пък не можем-сбогом и това е. 8-)

Достойно мнение! Адмирации!
Ако Левски изпадне в същото положение и аз съм съгласен да почне от нулата. Всякакъв опит за обединение, взимане на чужд лиценз и т.н. е унизително. По добре да паднеш с вдигната глава, отколкото с изплезен език!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 23 юни 2015 16:20

damyanov1963 написа:
haiobaio написа:
damyanov1963 написа:
haiobaio написа:
парци написа:
Не че им го пожелавам.

Нещо бъркаш адресантите.

Достойно мнение! Адмирации!
Ако Левски изпадне в същото положение и аз съм съгласен да почне от нулата. Всякакъв опит за обединение, взимане на чужд лиценз и т.н. е унизително. По добре да паднеш с вдигната глава, отколкото с изплезен език!

Стискаме си ръцете! :!:

BulgarianSS
Контакти:

Мнениеот BulgarianSS » 23 юни 2015 16:22

SaNdOoO написа:
КОИ СТЕ ВИЕ БЕ ПУТИОВЦИ, ВИЕ СТЕ Н-И-К-О-И ЕВРОПА НЕ Е ЧУВАЛА ЗА ВАС, И НА УЕФА НЕ И ПУКА ЗА ВАС, ВИЕ СТЕ ЕДНИ ОТРЕПКИ И НИЩО ПОВЕЧЕ, НИКАКЪВ "ГРАНД" НЕ СТЕ, ПИТАЙТЕ МУРА-ПУРА-КУРА И ЗИМБРУ-МИМБРУ, "КОЛОСИТЕ" В СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ, СЪЩИТЕ КАТО ЕДНИ ДРУГИ ПАЛЯЧОВЦИ ДО ГКПП КАЛОТИНА СТЕ, САМО ВИЕ СЕ МИСЛИТЕ ЗА ТАКИВА, СМЕШКИ :lol: :lol: :lol:

Само ти се чудя,защо по дяволите викаш?
Давай по-силно - може да те чуе Гриша Ганчев и да не ви зареже. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юни 2015 16:44

haiobaio написа:Стискаме си ръцете! :!:

Да, обаче току що прочетох тоя малоумник гигов какво иска да прави. Е нема такъв ИЗРОД!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 юни 2015 16:47

Гигов иска да прати Локото/ЦСКА-23/ в А окръжна!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 юни 2015 16:48

icko65 написа:
Libera написа:
icko65 написа:Ще покаже ли УЕФА двоен аршин при решението за сливането м/у Локо и ЦСКА?За Литекс не разрешиха.Но единия участник в сливането е същия-ЦСКА!

Първо, УЕФА нищо не е забранявала, защото официално предложение за сливания на каквото и да е не е имало. Какви глупости четеш по разни сайтчета си е твой проблем. Второ, тук сливане реално няма - дружеството Локо Сф се преименува на ЦСКА, а това ЦСКА с дълговете (истинското) просто престава да съществува. Реално ЦСКА-то, което Ганчев ще прави наследява само и единствено историята на Локо Сф. Вече ЦСКА ще е създаден 1929 година, ще има 4 титли и т.н.

...и новото дружество в коя група трябва да играе?И това не е гавра с ЦСКА?Да ви имам логиката на теб и на Ганчев..

Другото локо в коя група играе все още и да не би да има историята на Левски КН :?

Върни се в “Кошче за отпадъци”